100

фен

преди 11 години

Аз също подкрепям Стойчев. Абе хора погледнете Стойчев, погледнете Лазаров и Ганев. Абе вие наистина ли не виждате разликата. Боже този народ ослепя и оглупя. Бягай Стойчев тук остана само лош материал. Айде сполай ви слепци

99

rument

преди 11 години

Хайде обиждайте сега и Стоев гамени прости.

98

Анонимен

преди 11 години

Кое му е талантливото на Радо Стойчев- талантливо свали отбора от 3-то на 6-то място.За какво да го държат? Класиране за Олимпиада с последния влак с най-убитите отбори. Кое му е талантливо -само приказките,ама за лекомислените,като му покажеш резултатите,се оказва,че няма нищо талантливо.

97

Анонимен

преди 11 години

Федерацията трябва да се радва , че се е освободила от " некадърния " треньор Радо Стойчев , въпреки че навсякъде извън България биха го приели с отворени обятия . У нас способните и с лично мнение хора не се ценят , за съжаление !

96

Анонимен

преди 11 години

Подкрепям Стойчев и Казийски. За съжаление в България талантливите си тръгват недооцеени и заплюти. Казийски неслучайно е наричан Императора по цял свят - толкова пъти играч номер 1 в света. А отборът на Радо Стойчев неслучайно толкова пъти е шампион. Но в Бг се въртят интриги, Лазаров си гледа интереса, а онзи *** Любо Ганев гледа как да си продава екипите. Мартин Стоев само чака някой да го извади от анонимност и проблеми със съвестта няма.

95

Анонимен

преди 11 години

Тъпичкият Любо Ганев - треньор.Някоя от любовниците му / чалгаджийка /- масажистка на отбора.

94

Анонимен

преди 11 години

То и с Пената станахме 4 на световното по футбол, ама какъв класен треньор е.....Играчите бяха силни.Така, че моля ви не казвайте по времето на Стоев, по времето на Пранди и т.н. да гледаме успехите.Въпросът е да се създаде добра атмосфера, добра физическа подготовка и стабилна психика.Играчите си ги имаме, само им трябва треньор да владее и трите неща.

93

Анонимен

преди 11 години

ne iskal da igrae za nacionalnia,ami prav ti pat.za vseki triabva da bade chest ,che zashtitava rodnia flag bez znachenie kogo haresva i kogo ne

92

Кико

преди 11 години

Тия от федерацията са си построили комунизма - безмандатни, безотчетни :) Доста инженери познавам, пък никой не си слага титлата пред името - тоя селянин някакъв по-специален инженер ли се явява...

91

.

преди 11 години

Нов абсурд !!! още не е сигурно за Мартин Стоев.volleyball.sportal.bg/news.php?news=369984

90

Анонимен

преди 11 години

Напротив - в никой отбор не е работа на играчите да определят треньора си! Това е абсурд! Камо ли да се отказват преди важно състезание от отбора.Чисто предателство. Владо Николов е достоен капитан и знае,че той е играч и трябва да се съобразява с треньора,а не треньора с него. Както Радо Стойчев не може да си избира кой да е шеф на Федерацията.Това е недопустимо поведение.Има събрания за тия неща.

89

ха-ха

преди 11 години

Най- добре ще бъде Данчо да поеме отбора , заедно с простотията Любо Ганев . Успехът е гарантиран !

88

Анонимен

преди 11 години

Кой е тоя Мартин Стойчев бее. вас толкова ви промиха мозъците с тоя Радо Стойчев,че вече всички си мислите ,че се казват Стойчев,които фамилията им започва със С.

87

Анонимен

преди 11 години

МАРТИН СТОЙЧЕВ НЕ Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР! ЛАЗАРОВ ОБЯВИ ЧЕ В ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ РЕШАТ МЕЖДУ НЕГО, ПЛАМЕН КОНСТАНТИНОВ И КАМИЛО ПЛАЧИ.

86

Анонимен

преди 11 години

Най-добрият треньор в света не е Стойчев. В Тренто с най-скъпи играчи е лесноп, но в национален отбор на високо ниво се провали. Преди да дойде бяхме 3-ти в света и Европа, той се провали. Направи ни 6-ти в Европа. Това направи Стойчев-слаб тренер.

85

Анонимен

преди 11 години

Българският Волейбол преди да пристигне Радо Стойчев "да го оправя" беше 3-ти в Европа. След Радо Стойчев станахме 6-ти. Ето така го оправи и иска още да го оправя.

84

Анонимен

преди 11 години

имахме най-добрият треньор в Света спечелил куб трофеи плюс Казийски, който е истинска звезда, Без тях ще се борим за великото 8мо място, това е истината

83

БТК

преди 11 години

КЮФТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

82

До 100

преди 11 години

Ти нали разбираш колко несериозни звучиш? По твоята логика всеки може да поиска утре всяка Федерация да си подаде оставката,защото СПОРЕД НЕГО има далавери,ама те не могат да се докажат! Що за детинщина. И кой е точно пък Стойчев вчера дойде и обяви,че едва ли не Волейбол в България не е имало преди него?? Моляяяяя? А кой стана 3-ти в света и в Европа - именно тая Федерация с други треньори. С кой сурат Радо СТойчев ги обижда,като самия той се провали с отбора? Наглост до безумие!

81

Анонимен

преди 11 години

Поправете си заглавието. Току-що съобщиха по канал 3 че не е решено окончателно че Мартин Стоев ще е треньор на отбора. В ПОНЕДЕЛНИК "Величията" от БВФ ще изберат между Стоев, Пламен Константинов и Плачи... Дано да изберат Плачи!