139

135

преди 12 години

Когато достигнеш поне малко от нивата на "мухльовците Радо и Матей" аз съм готов да ти плащам по 300000 евра на месец!

138

Надя

преди 12 години

УС ли падна от швабите или Р.Стойчев ?!Защо те трябва да си подават оставката?

137

на 143

преди 12 години

Благодарение на СПОРТИСТИТЕ и ТЕХНИТЕ ФИЗИЧЕСКИ качества и СПОРТНА КУЛТУРА са успехите!Просто е стечение на обстоятелствата, че въпросният Данчо, е бил назначен на това място, което не е ВЕЧНО!Само гробовете са за вечни времена. Този Данчо трябва да отговори на обществото каква беше далаверата с Пл. Константинов.Данчо не е треньорът на отбора, нито е неговия капитан.Очевидно е добър далавераджия, защото в съвремието , това са идолите за успех.Ако няма добри спортисти-няма Данчо.

136

Анонимен

преди 12 години

Мачкаййййй ,Гришо !!!!!!

135

тоя става жалък

преди 12 години

А дали в договора нема случайно и некоя точка дето да тълкува липсата на успехи на тоя отбор и треньор / до и вкл. срещата с Германия/.И дали щехме да се класираме за олимпиада ако играехме в турнира в Германия с участието на Германия, Куба и т.н. сигур пак щеха да ни преметат като маче от дирек.И дали втория турнир в София не беше заслуга на това ръководство.А дали има друга такава държава, дето играч ще иска оставката на шефа си, все едно Никито външния да иска оставката на Боко.Това всичкото не отменя належащите проблеми във волейбола....

134

Анонимен

преди 12 години

Данчо ЛАзаров е донесъл чрез действията на ТАЗИ ФЕДЕРАЦИЯ 2 БРОНЗОВИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ,а не за Тренто или друг чужд клубен отбор,където са осигурени най-скъпите играчи от всякаква националност! При УПРАВЛЕНИЕТО НА ДАНЧО ЛАЗАРОВ БЪЛГАРИЯ СТАНА 3-ТА В СВЕТА И ЕВРОПА! ЕТО ТОЗИ Е ДАНЧО ЛАЗАРОВ!

133

Анонимен

преди 12 години

Къв е този Стойчев! Я да иде в Италия да поставя условия за миризливите си екипи!

132

Анонимен

преди 12 години

Той Лазаров е набор на дяда ми! Що не се пенсионира?

131

130

преди 12 години

Стига рева бе! Спри да се молиш като си писал и се погрижи за хигиената си, защото само с тази тениска от Стойчев няма да изкараш дълго! Трябва да ги сменяш:)))

130

Анонимен

преди 12 години

Кой е тоя Радо Стойчев,че да поставя условия на шефовете си? Какво постигна тоя Радо Стойчев със силния ни отбор? НИЩО. На база на какво поставя условия един обикновен треньор без успехи за нашия отбор? Що не се запитате тези елементарни въпроси,а?

129

КНК

преди 12 години

ТОЗИ СТОЙЧЕВ И 2-КРАТЕН СВЕТОВЕН КЛУБЕН ШАМПИОН И 3-КРАТЕН ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН!!! ПЕТ-КРАТЕН ШАМПИОН НА ИТАЛИЯ,4-КРАТЕН НОСИТЕЛ НА КУПАТА НА ИТАЛИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А , КОЙ Е ДАНЧО ЛАЗАРОВ ?????? Син на комунистически бандит !!! НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО Е БИЛ , СЕ Е ПРОВАЛИЛ !!!АКО ТОВА БЕШЕ САМО ЗА НЕГОВА СМЕТКА,НЕГОВА РАБОТА!!!СЕГА СТАВА ДУМА ЗА СМЕТКА НА ДЪРЖАВАТА И АВТОРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ В ТОЗИ СПОРТ!!! Не може някаква *** да се гаври с хората.На времето премълчахме тази гавра на Славков!!

128

do 122

преди 12 години

e koq e taq populqrna balgarska marka che az ne se seshtam za takava

127

133

преди 12 години

Значи на баба ми хурката е предназначена за задното ми дворче! Лелеее! Те такива сте всички привърженици на Стойчев и мухльото Казийски:))))) Голямо препятствие имате по оста мозък-формиране на мисъл:))))

126

Анонимен

преди 12 години

Лошото е, че алчността за пари и завистта управляват всичко в България и обикновено се съсипва всичко. А българите са способни хора-индивидуално и в колектив. Не е прилично, заради спортното майсторство на 20-30 спортисти, да "управляват" и лапат 130, фигуративно казано.

125

129

преди 12 години

Ама,тя хурката е предназначена за задното ти дворче!!!Да ти е сладко!!!

124

явно...

преди 12 години

Явно Лазаров и сие са впрегнали в работа цялата федерация и роднини да щракат минуси и да пишат глупости.А въпросът е ясен: 1. Трябва ротация във федерацията-иначе приемаме,че Лазаров и сие са незаменими. 2.Л. Ганев лобира за екипировки- иначе няма да е представител на фирма 3. Ако приемем,че Стойчев не може да поставя условия/ искания/ въпроси - приемаме,че ние БГ гражданите можем само да слушаме и да изпълняваме. 4.Кликата във волейбола ще оцелее-иначе Лазаров е безработен и далавера няма.

123

Анонимен

преди 12 години

Интуитивно вземам страна.Не може този Данчо Лазаров да се държи като феодал! А как се държи Любо Ганев, бях свидетел по телевизията.Навсякъде в държавата трябва да бъде въведена МАНДАТНОСТ за ръководните длъжности. Само президента и кметовете се подчиняват на подобна мандатност, но не е достатъчно.

122

123

преди 12 години

Понеже всички минаващи покрай теб си запушват носовете,затова мразиш целия свят!

121

126

преди 12 години

Че като е на баба ми хурката, то какъв треньор по волейбол е! Той си е за на дядо ми шмиргела:)

120

КНК

преди 12 години

ДО ВСИЧКИ,КОИТО МИЛЕЯТ ЗА ЛАЗАРОВ : Съобщете за успехите на юношешските и младежките отбори по волейбол на България.Съобщете за наличието на школа за обучение и квалификация на треньорите по волейбол.Посочете за създадени и укрепени с помоща на БФВ центрове за израстване и развитие на младите таланти.Съобщете защо водещите волейболни клубове са срещу Лазаров.Знаете ли,че клубовете са изнудвани да предоставят правата на периспективните си млади играчи на Лазаров???Какъв е проноса на БФВ за играчи