168

бонсист

преди 12 години

Нека да се каже на народа, за да знае, че реално само 3 партии ще могат и ще им се позволи да влязат в парламента. Да знае народа да си избира за коя от тях да гласува, така поне няма да се хабят гласове по някакви измислени и нереални партии.

167

Пътник

преди 12 години

Докато ГЕРБ "успява" в БГ-то няма да остане бял образован човек под 40 години. Летище София работи на предела на силите си :)

166

Костовист

преди 12 години

Истината е, че досега най-читаво управлява Костов. Каквото и да мрънкат червените ***, това е истината. Вижте числата, те не лъжат. Само глупав народ сменя работещо правителство, заради обещание, че "ще ви оправя за 800 дни" :) С Бойко е същото, той е нещо средно между бай Тошо Правешки и бай Симо Мадридски - и на двамата е бил гавазин и явно е попивал от тЕхната "мъдрост" :)

165

Анонимен

преди 12 години

С ГЕРБ ще успеем

164

Анонимен

преди 12 години

ЕДИН ЧОВЕК ОТ НАРОДА ДНЕС ПОДАРИ НА БОЙКО БОРИСОВ ПО СЛУЧАЙ РОЖДЕННИЯ МУ ДЕН ЕДИН СТРАХОТЕН ПОДАРЪК----ЕДНО ТЕЛЕ НА ИМЕ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ.ЗАЩО ТОВА СЕ КРИЕ ТУКА А СЕ ИЗЛЪЧВА ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ....НИКОГА ЖИВОТНО НЕ Е ИМАЛО ПО-ПОДХОДЯЩО ИМЕ.

163

Анонимен

преди 12 години

е дали ще ни насмогне терминал 2 на летището?по добре по ниско платен бачкер в чужбина отколкото тук роб на тия гадове за жълти стотинки

162

Анонимен

преди 12 години

Гласувайте за националисти които и да са.Само те виждат *** на България и имат решения.

161

Анонимен

преди 12 години

Не се вързвайте на подобни "проучвания".Всичко е една голяяяма манипулация.

160

sswww

преди 12 години

Няма какво да ги чакаме още една година да крадът, лъжат и да ни правят на ***. Да се вдигаме и да ги омитаме...

159

Анонимен

преди 12 години

до 216това с чуждите управляващи сме го пробвали мноооого пъти в българската история, дори турчин и украинец ни управляваха скоро, царчето не знам къв е, но със сигурност не е българин и той, костов е ***, то кат гледам, май само сега българин управлява

158

213

преди 12 години

213, Да не си забравил, че твоят идол беше *** на Цар Симо и член на управлението на НДСВ ?Много сте заблудени :)

157

Анонимен

преди 12 години

Ще си назначим ако трябва служебно правителство - с премиер германец, финансов министър - швейцарец, министър на икономиката - американец, министър на културата - французин и т.н и пак ще имаме избор пред това да ни управлява кирливото ДС и *** със производните им партиии - ДПС, ГЕРБ, КУнева и другите.

156

Анонимен

преди 12 години

Твърдо за ГЕРБ.

155

Много разочарован

преди 12 години

Ако българинът иска БСП, ГЕРБ и ДПС (с други думи БКП) да го управлява, значи наистина сме един много малък и МНОГОООООО *** народ. Трагично е, ако не е поредното манипулирана "проучване".

154

optimist

преди 12 години

Същинският преход започна през 2009 с идването на власт на Бойко Борисов и ГЕРБ. Преди това беше пост-комунизъм и мафия. Кражби, злоупотреби, измами, липса на каквито и да е реформи, липса на каквато и да е инфраструктура.. Никой гражданин не може да сложи ръка на сърцето и да каже, че еди кое си предишно правителство е направило нещо позитивно за народа, каквото и да е. Царя и Костов се наядоха стабилно, тройката опоска всичко включително и ЕС парите, при Виденов и Беров мафията процъфтя!

153

ГЕРБ

преди 12 години

ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!ГЕРБ ЩЕ ИМАТ ОТНОВО ПЪЛНО МНОЗИНСТВО.НАРОДА ЗНАЕ ВЕЧЕ ЧЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ СА СВЪРЗАНИ С МАФИЯТА А БСП Е СЪЗДАЛА ТАЗИ МАФИЯ И ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИЙКИ.

152

Анонимен

преди 12 години

Лъжа е, че българския народ няма избор!!! Има избор!!! Народ, който не е доволен от управляващите си, излиза на улицата и ги измита. Избори се правят, когато има нормална управляваща класа, а не шайка бандити. За бандитите има само едно - въже!

151

Анонимен

преди 12 години

до SimoДС се *** през 90те години, дори през края на 80-те в олигархична струкутра, изградиха няколко по-големи олигопола в страната, като икономически вече я владеят. Зад тези едри бизнесмени, които по цял ден четем в пресата стоят истинските хора, които дирижират нещата в БГ. Това ако не е ясно ?!? Дали е ДС, мутри, бели якички, самоковци, мултигрупци... няма значение. Структурата е вече изградена, сега е интересно как ще се развият нещата следващите 20 години. Дано сме живи и видим

150

бивш гербер

преди 12 години

Надявам се никой да не изпадне дотолкова, че да прави коалиция с ГЕРБ.

149

ай на бас

преди 12 години

Бас държа, че нито един прочел статията не вярва на това проучване. :)