104

,,LARI,,

преди 12 години

LEKA,BAVNA SMART V URANOVITE MINI.S LEKOTA PRIEMETE SMARTTA!

103

загрижен

преди 12 години

Ако искаме България да се оправи трябва такива олигарси като Донев и Павлов да влязат в затвора

102

Анонимен

преди 12 години

Видяхме днес физиономиите и на двамата мафиоти, не бяха особено радостни, по лицата им се четеше безпокойство. Предвид ситуацията е нормално да се тревожат. Досега никога не са били толкова сериозно заплашвани от затвор.

101

Elenko

преди 12 години

Крайно време е да му сложат раирания костюм на Павлов! Този човек няма никакви спирачки и както се оказа дори се е опитал да приложи схемата с източването на Общинска банка и в Токуда, но японците на са толкова глупави колкото нашите общинари и парираха опитите му. Опасен човек!

100

Вихър

преди 12 години

Скоро всичко ще приключи за Донев и Павлов. Огнян няма да бъде вече председател на КРИБ и така бизнеса ще може да се развива по нормален начин. Павлов от своя страна ще напусне председателския пост на издателите и ще има свобода в медийното пространство. Нещото което никой не успя да направи за 10-15 годино досега е на път да се случи за отрицателно време, което е похвално!

99

Заблуда

преди 12 години

21. Лицето на българския бизнес Огнян Донев ще трябва да си плати 50 бона за да отърве кожата и пак да си бъде лицето на КРИБ?! Как това е възможно? Във всяка друга държава ще го хакнат веднага, всеки ще изиска неговата оставка, но у нас явно това няма да се случи скоро. Чудя се и защо вестниците на Павлов продължават да се издават, след като се разбра, че се перат пари там!? За съжаление наиситина това е подигравка с всички медии журналисти, както и с всички уважващи се себе си предприемачи. Тези личности са истинска, жива подигравка.

98

маринела

преди 12 години

Престъпници като Павлов и Донев трябва да понесат отговорността за всички свои престъпни деяния .Крайно време е прокуратурата да започне да си върши работата и олигарси като тях да си получат заслуженото

97

ДЖАБА

преди 12 години

Виктор Демянюк е украински измамник, които закопа две фирми в България - Кремиковци - тръбопрокат и Кремиковци рудодобив АД .Остави задължения на бюджета и работниците за милиони. На всичко отгоре му дадоха разрешително да прави поредния си съмнителен бизнес в гр. Лом да произвежда пелети и барит. Ето това се вика *** държава дето не преследва мошениците а им дава възможност да продължават да мамят и крадът ...

96

paspartu

преди 12 години

То не може хем да плюс по конкуренцията, хем в твоята кошара да е още по-мръсно и това да ти се размине в крайна сметка. Единственото, за което се учудвам е, че толкова късно ги привлякоха за обвиняеми сигурно вече са си изнесли парите на безопасни места в чужди банки. А това, че правят открит пр на Кунева е само върха на сладоледа, който те така строго отричат, че ***.

95

Анонимен

преди 12 години

крайно време беше

94

Анонимен

преди 12 години

Факта, че посегнаха на най-големите престъпници в тази държава ме обнадеждава допълнително, че нещата ще потръгнат и такива като тях ще се окажат зад решетките най-после! Но на тях трябва да им потърсена отговорност не само за пране на пари, ами и за монополното положение на лекарствата, и за незаконното придобиване на Общинска банка! А оттам и за прането на пари през тази банка!

93

anonimous

преди 12 години

и още - фалшификация на документи, заплахи на висшестоящи лица, даване на подкупи, принуждаване на журналисти да проституират словесно, съсипване на реномета, издигане на съмнителни политически партии-бушони и т.н, и т.н

92

Анонимен

преди 12 години

Пране на пари, укриване на данъци, търговия с влияние, участия в престъпни групи, измами с акции (сделката с австрийците !) - всички тези нарушения Донев и Павлов извършват години наред. Трябва да им бъде потърсена сметка. Скандалът тепърва ще се разраства.

91

Анонимен

преди 12 години

Донев плаща смешно ниски заплати на работниците в Софарма,които работят при лоши и вредни за здравето условия.Ето откъде са му парите.

90

haaah

преди 12 години

Огнян Донев наел Даниела Доковска ???Баш специалистката по Наказателни дела ???Значи е мноооого ДЕБЕЛО...

89

Анонимен

преди 12 години

Айде сега и медиите на прасчо?

88

Анонимен

преди 12 години

DVA GNUSA, DVA URODA KOITO GRABQT OT NARODA KAKTO SI ISLKAT. NO 6TE SE KUPQT I NI6TO NQMA FDA STANE.. KOI NQMA DA VZEME PARI ZA DA GI ONEVINI OSOBENO AKO PARITE SA MNOGO??? DONEV E GROZNA I MRUSNA DOLNA SVINQ, AL4EN I GADEN. DANO DECATA MU DA SE RAZBOLEQT OR GADNI BOLESTI ZA DA USETI KAK SE 4UVSTVAT HORICATA ZABOLELI OT RAK I PLA6TA6TI MNOGO SKUP LEKARSTVA!! MRUSNICI SA DVAMATA, GOLEMI MRUSNICI.DA UMIRGAT BAVNO I MU4ITELNO IM POJELAVAM!!

87

Анонимен

преди 12 години

Пъпка, Пъпка... Цяла общинска банка така безнаказано не се завлича...

86

Sashka

преди 12 години

За съжаление това е лицето на българския бизнес пране на пари, монополи, показване на закони, корупция, злоупотреба с власт... Недоумявам как може Донев да е председател на КРИБ все още, а Павлов да оглавява СИБ, при все че първия отдавна е попаднал в полезрението на ЕК със злоупотребите си, а вторият все още разиграва циркове, за да отърве кожата си.

85

Анонимен

преди 12 години

По закон има пределна надценка на цените на лекарствените продукти, както за производител, така и за търговец на едро и на дребно и тя в никакъв случай не е 30%. Някои от лекарствата в България са по-скъпи от тези в други европейски страни по съвсем различни причина. Иначе на Донев не му е чиста работата, това е сигурно.