59

Аман

преди 12 години

Да излиза Данчо Лазаров да играе, да видим защо толкова се напъва!

58

До 54

преди 12 години

Колега имаш ли идея какво се случва във федерацията? Хайде ако обичаш недей да коментираш неща без да знаеш фактите. Случайно да си чул, че се пускат само определени играчи защото те кихат парички от трансферите на Лазаров. Много талантливи момчета остават извън отбора и не им се дава шанс. Ако федерацията остане същата няма да направим нищо повече от 3-4 място на което и да било реномирано състезание. Много мъжка постъпка на Радостин и Матей. Безумие е да има 20 члена в УС.

57

Анонимен

преди 12 години

Тоя Стойчев върна отбора много назад/

56

Анонимен

преди 12 години

На ДАнчо Лазаров ще продължите да му целувате краката вие от Фейсбук.Хаха,викачи.Добре че си тръгна некадърника Стойчев,а вие си викайте.

55

Анонимен

преди 12 години

Виж сега- ние преди Стойчев имахме силен отбор, откакто дойде той да го оправя пропадна. Това са фактите,другото са празните приказки на Стойчев и величаенето му,а на терена НУЛА, а преди него бяхме сила!

54

петър

преди 12 години

Шшш, анонимния дупедавец от федерацията... колкото и да пишеш - НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕШ! Лазароф и компания са за гонене, а НИЕ СМЕ МНОГО!ВЪН *** ОТ БЪЛГАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ВОЛЕЙБОЛ!

53

Пфу

преди 12 години

Веднага!!!!Веднага данчо си подай оставката!***, ние феновете не те искаме.Колко лозунга, писма и протести още трябва да направим? С пистолет в тиквата ти ли трябва да те убеждаваме? Марш в бюрото по труда. Кой им дава власт на такива червеи?

52

Анонимен

преди 12 години

Не бе Стойчев толкова си може.

51

Анонимен

преди 12 години

50- ти ли си днес на смяна? Неможете ли да разберете едно - за да може върха на пирамидата (елитните спортисти) да е висок, основата трябва да е стабилна (детско-юношески школи, клубове, игрища, състезания и всичко останало) Това се пробва да направи Стойчев. Все едно като имаме 3 момчета световни шампиони по математика, да си замажем очите и да кажем че всичко ни е наред в образованието - е не е наред! И за това такива мизерници като инжинерчето трябва да се махнат веднага!!!

50

Анонимен

преди 12 години

Лазаров е крадец, а Стойчев продаде мача с Германия ! Това е истината, не се карайте

49

Анонимен

преди 12 години

Е той точно заради такива глупости понеже им говори,затова никакви успехи не постига. Франция никога не са били силен отбор по волейбол.Вие нищо не знаете щом се радвате на победа над Франция,а никаквиците Германия ни бият. Ние играехме големи мачове с Бразилия преди,сега сме изпаднали на ниво да се борим с Германия и Франция. Знаете ли къде се намирате и колко пропадна волейбола при Стойчев?

48

Анонимен

преди 12 години

Хората с транспарантите, хилядите от фейсбук,милио0ните от Китай,Цюрих и Ливърпул,-- звучиш ми като някакъв папагал. Нормално е повечето хора да се вържат на елементарните приказки на Стойчев.Но като се замислиш и се оказва,че Стойчев нищо не постигнал,а големи претенции срещу точно тая Федерация,заради която се класирахме за Олимпиада. Защото Федерацията организира всичко,Стойчев само плюе,а не си свърши работата на игрището на Европейското.

47

Аз

преди 12 години

Незнам дали сте гледали мача с Франция, но в началото на третия гейм Стойчев каза на момчетата "играйте за тези хора в залта, дайте да се изкефим на играта" и те го направиха заради всички нас. Според мен това е отбора който сполтява хората и най-важното след среща по Волейбол да сте чули за пребити фенове? Ако има малко морал в Лазаров, Ганев и компания трябва да си ходят.

46

66

преди 12 години

този с оставката няма едно знаково постижение с националния .Добре че Борисов даде 1милион та да сме ДВА ПЪТИ домакини и да направим триумф срущу Египет и Пакистан.Това разточителство дори и Франция не си повзоли.....

45

Анонимен

преди 12 години

Мислещите хора именно не подкрепят Стойчев,защото той е едно непочтенно,безпринципно плямпало,поставящо собственото си его на първо място,сеещо интриги по елементарен начин, а непостигащ никакви успехи с отбора. Нормално е масата, във фейсбук и други масово да подкрепят по-елементарния. Така се е зародил и измамния комунизъм,подкрепян от масите.

44

ХАХХА

преди 12 години

къв е бил баща му в БКП -то в ботевград завода за полупроводници!!сега сигурно ще се окаже и близък с ГОЦЕ триперо !!който вече идва ред за всичко

43

Анонимен

преди 12 години

тоя Константинов е лигав като брат си.

42

Анонимен

преди 12 години

Дали Лазаров е крадец и далавераджия,аз не мога да зная,защото нямам достатъчно достоверна информация.Като начин на организация на федерацията по волейбол отдавна не ми харесва.Факт е обаче,че с почти същите волейболисти отпреди,бяхме на път да се провалим с Радостин Стойчев.Бяха нужни 1250000 лв.,за да се класираме на Олимпиадата .Сигурно е нужен задълбочен анализ,но че Стойчев трудно мотивираше играчите ,е видно от всеки.

41

43031

преди 12 години

така са ги учили кради лъжи само комунист бъди !другарят лазаров си е развързал кесията и навсякъде са попълили разни драскачи и *** -все едно и също пишат!!!!така изгониха със шут Пранди и после без да го питат го поставиха отново МАИТАЛИЯНЕЦА И ПОКАЗА И ТОЙ СРЕДЕН ПРЪСТ !!!КОМУНИСТИТЕ СА КАТО КЪРЕЖИТЕ ИЗВАЖДАШ И МАЧКАШ!!друго незнаят

40

до 42 ...

преди 12 години

"Двама човека добавят всичките постове в защита на стойчев." - ХА-ХА! Ти пък от къде разбра това? По-добре кажи нещо аргументирано! Докажи, че си мислещ човек - иначе приличаш на някой на щат във федерАЦИЯТА!Освен това като си толкова сигурен, че Стойчев е некадърник, я ми кажи кой махна Пранди - същият Пранди който федерАЦИЯТА гласеше да смени Стойчев!Тази федерАЦИЯ толкова пъти се е окъквала, че няма нужда да се спрори за нуждата от промяна!