195

питам

преди 12 години

забравихте ли олимпиадата в Пекин? помните ли колко проблеми имаше гибона тогава - измислени всички. Кой ги сътвори? Лицето Лазаров - решил да богатее на гърба на труда на момчетата

194

До 265

преди 12 години

Ама ти говориш общи приказки. Нищо конкретно,докато аз ти говоря само с факти. Стойчев няма никакъв успех като треньор на България- напротив- провали отбора. Докато Лазаров му тече финансова проверка и не са намерени нарушения.Разбира се,ако има причина, той трябва да се махне, но сега няма такава. Лошото е ,че овцете викат за Радо Стойчев,а Радо Стойчев нищо не направи за отбора,освен,че го остави преди Олимпиада. А Федерацията се е доказала с успехите за България,докато Стойчев само мрънка.

193

Анонимен

преди 12 години

Ауууууу, трябва да с ерадваме,че сме се класирали ли бе?????????? Германия трябва да се радва,ако се класира, не ние. Ние никога не сме били на нивото на Германия или Словакия. Радвал се,че сме се класирали от 3-тия последен път. Защото Стойчев провали отбора на Европейското и там не получихме квота! Тия ДВЕ квалификации ,защото едната Стойчев я провали пак Лазаров ги уреди да са в България,а Стойчев загуби едната.Оставаше да загуби и втората срещу грандове като Пакистан,Франция и Египет.!!!

192

valeri

преди 12 години

До 258 - Нямам намерение да споря с някакъв цитиращ ми чуждо мнение срещу заплащане. Аз за разлика от теб си казвам моето мнение а то е : федерацията не става за нищо. Стига далавери, лайновозите вън от федерацията и съд за злоупотреби. Ако нашите институции не искат да си свършат работата ще се обърнем към европейските. А те намесят ли се ще има много смачкани физиономии.

191

До 260 и 261

преди 12 години

Я кажи едно по едно какво не е вярно? Към теб- имаше интриги, но и резултати имаше.

190

rument

преди 12 години

Аре като не разбирате от играта,недейте да пишете неадекватни коментари,кой класира отбора за олимпийскире игри???? КОЙ БЕ РАЗБИРАЧИТЕ???? и тези мачове не се играят защото не сме се класирали от първия път,а защото това е световна лига,заинтересувайте се малко,и после пишете глупостите си.

189

Анонимен

преди 12 години

наложете му на тоя велик тренер огромна неустойка по договора.

188

Анонимен

преди 12 години

Интриги имаше много и постоянно преди Радо. Волейболът и федерацията не са само за националния отбор. Просто тук показа, че не се интересуваш от волейбол, защото ако се интересуваше щеше да знаеш поне малко от малко как стоят нещата. Като са ти дали задача да подкрепяш този *** във форума, поне се подготви малкос факти, защото изглеждаш смешен и ти по този начин.

187

rument

преди 12 години

255 - ти си болен човече да знаеш,явно не живееш на тази планета.

186

Анонимен

преди 12 години

Пранди няма да се върне в това положение на отбора,защото има голяма вероятност играчите на го саботират. Много е просто. А Стойчев е с голямо ЕГО,а не е мъж, на него му пука само за него си, не за отбора. Няма такъв случай работника да иска оставка на шефа си! Това е висша наглост!

185

Анонимен

преди 12 години

Не ти развивам никакви теории,а говоря само ФАКТИ, ти ми развиваш теории на ниво зала Армеец, там е такова нивото- само на викане ви се отдава,ама първо трябва да се мисли, след това да се вика. Нещо имаш ли да кажеш за фактите. Радо Стойчев се провали на Европейското и затова не получихме квота, та затова се играха тия допълнителни квалификации. Какво свърши Стойчев, освен да мрънка.

184

valeri

преди 12 години

До 252 - Като Пранди имаше успехи питай господяря си защо го изгони по същият *** начин както и Стойчев. И защо Пранди го отряза публично и отказа да се върне. Завърти опашка и го попитай ако смееш.

183

rument

преди 12 години

Постъпка на един истински мъж,ЕВАЛА,каза че ако Лазаров не подаде оставка,той си тръгва,и го направи,а това е мъжка постъпка не ами и отгоре.

182

Анонимен

преди 12 години

Лазаров уреди тези квалификации,а не Стойчев.Защо не отговаряте на фактите- Радо Стойчев - този,който взе 3-ти в Европа отбора и го направи 6-ти - този ли некадърник защитавате? Хаха Смешни сте. Лазаров се е доказал като ръководител- на малкия пръст не може да му стъпите- защото Лазаров е осигурил условията с кадърни треньори като Пранди и Мартин Стоев България да жъне успехи! Откакто дойде лекето Радо Стойчев - в отбора само интриги и лоши резултати.

181

Анонимен

преди 12 години

Ххохохохо...ей, купени мишлета, толкова сте явни...Не се правят така тези неща. Вместо да помогнете, ще навредите на Лазарофф. И понеже все повтаряте, че са дадени много пари за квалификациите. Я кажете кой ги даде тия пари? Данчо ли ... или държавата?

180

valeri

преди 12 години

До 250 - Не се опитвай да ми развивашразни теории а ходи си вземи надницата защото скоро ще си безработен. Пълзящите ги използват и ги изхвърлят, никой не обича подмазвачите.

179

Анонимен

преди 12 години

Пранди- да ,имаше успехи. Стойчев обаче няма никакви успехи с националния отбор. И не трябва да има наглостта да иска оставки,защото неговата трябваше да е първата,ако беше достоен,а не интригант. Като му погледнеш жалките резултати с националния отбор, веднага трябва да го изгониш,защото отбора затъна под негово ръководство. Какво трябваше да направи данчо Лазаров,като паднахме от никаквиците Германия ? И се дадоха пари за 2-ра квалификация, да го чака до безкрай ли?

178

Анонимен

преди 12 години

Радо Стойчев е с голямо ЕГО, никакъв мъж, остави отбора като ***. Работника не може да иска оставка на шефа си! Данчо Лазаров е интелигентен мъж , а Стойчев е нереализирал се с национала треньор-мрънкач. В залата е пълно с овце,които са викачи, но не мислят! Питам- защо подкрепят Радо Стойчев- затова ,че взе отбора 3-ти в Европа и го направи 6-ти? Или затова ,че паднахме от Германия,които са никакъв отбор във волейбола те са никои! Оставаше и с Пакистан да не биеме. Но всички тия квалификации

177

Анонимен

преди 12 години

Ама защо трябваше да се харчат пари за 2/ДВЕ/ КВАЛИФИКАЦИИ- Защото Радо Стойчев провали отбора на Европейското и не взехме квота още там! Това знаеш ли го? Оставше от ДВЕ квалификации да не вземе и една с отбори като Франция и Пакистан - това са смешни противници- ти вчера ли си роден?

176

Анонимен

преди 12 години

Колко протести имаше в подкрепа на Лазаров? Колко човека скандираха неговото име? Колко подписа има в подписката за неговото оставане на поста? Всички 12 000 човека, които станаха на крака след мача в събота и след мача в неделя ли са заблудените овце, неразбиращи от волейбол. Радо Стойчев е МЪЖ, който заслужава уважение. Лазарофф няма доблеста да се оттегли дори само заради самия скандал, който направи. Срамота!!!