180

минаващ

преди 12 години

Ясно е, че едните са ЗА, а другите НЕ проекта за АЕЦ "Белене" Не е ли по-добре, вместо да се залъгваме с блок 7 на Козлодуй да си спретнем един референдум, пък демокрация е-каквото мнозинството реши

179

умерен

преди 12 години

Ако Биесипието не се отказва от нещо значи са надушили голям гювеч....и е яка палка за народа ни респективно

178

assyta

преди 12 години

ДО 208-лъжите и манипулациите не помагат на никого-вече е ясно, че в "неизгодният" за нас проект Белене се е наточил да влага американски пенсионен фонд. За до може ние, докато сме прости чобани, които ритат топка с филия мас, тегните пенсии да продължават спокойно да плават из океаните. С пари от Белене, разбира се. Но, нали си ***, няма как да го разбереш.

177

Анонимен

преди 12 години

АКО се съберат всичките милиони, които са прибрали баневи, галеви, ковачки, златеви, гергови, барети, НИКОЛАЙ ЦОНЕВИ ПЛЮС ДВАМАТА МУ СЪДРУЖНИЦИ-БИВШИ ВОЕННИ И НАСТОЯЩИ МИЛИАРДЕРИ, алексей петрови и най-вече румен петкови, овчарови, масларови - щеше да има и за заплати, и за пенсии, и за дечицата, за всички!!! ЗАРАДИ КРАДЛИВАТА *** СМЕ БЕДНИ И ДЕЦАТА НИ ЩЕ СА ВЕЧНО БЕДНИ И ВЕЧНО НАВЕДЕНИ ПРЕД ПОТОМЦИТЕ НА ТИЯ ***! НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ НА ВЛАСТ!

176

Истината

преди 12 години

Горчивата истина е че и да им АЕЦ Белене за нас няма да е по-добре, защото всички са бандити - и БСП и ГЕРБ И СДС... Просто някои хора от БСП са взели пари от братушките и сега от другата страна искат резултати, не че БСП са русофили, напротив, но който плаща той поръчва музиката!П.С.: Не съм от никоя партия просто ви казвам истината, която е точно така за съжаление

175

pimpalicious

преди 12 години

Eми, ако не отидат да гласуват поне 51% от населението, това ще бъде поредното доказателство колко безхаректерно, манипулирано и глупово, българското общество е. Независимо какъв ще бъде развоят на събитията, всеки българин, който има поне една капка мозък в главата си трябда да проумее, че гласуването е един от малкото начини за един обикновен човек, да изрази позицията си за случващото се в държавата.

174

Анонимен

преди 12 години

До 200: "Ти" никога не си бил, няма и да бъдеш "енергиен играч", защото играча е Влад,...а като "разумен" юрод обричаш себе си и децата си на постоянна ядрена заплаха !..."Закъснелите ги наказва Историята !", но глупавите не могат да го разберат.

173

otneseni

преди 12 години

Все още, подчертавам, все още вярвам в интелекта на българите (нищо че залягаме над турски сериали), и знам че сме наясно с долнопробната пиеса, която играе Борисов. Не ГЕРБерите-лично Борисов! Явно играе за последно 10, но има да бере ядове, определено има да бере ядове

172

До assyta

преди 12 години

Точно обратното,трябва не само да си голям българофоб,но и безмозъчен,за да си за проект,който никой инвеститор не желае и да погледне.

171

Анонимен

преди 12 години

Този въпрос е абсурдно да се реши чрез референдум, най-малкото заради това , че според закона за референдумите за да е валиден, трябва да участват 50%+1 от имащите право на глас,(отговарам на "Невежата" от коментар 197 )което няма как да стане, защото ше има призиви за бойкот от политическите сили ,които са против АЕЦ-а.Този въпрос се решава от национално отговорни политици каквито ние нямаме.Това е полжението.

170

Анонимен

преди 12 години

E,щом Румбата 5ков не се отказвал от Белене,аз пък се отказвам!

169

zeus

преди 12 години

Проектът "Белене" е реален и зависи само от нас, дали се случва. Проект за 7-ми блок в АЕЦ "Козлодуй" е нещо добро, но е див популизъм да се противопоставят и двата проекта. Това му е играта на Тиквата: разделя и владее. Дали РЗС, АТАКА, СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, дали АЕЦ Козлодуй и АЕЦ Белене за него няма значение :-)

168

До До Противниците

преди 12 години

Ако един милиард и половина е средата на 20 милиарда,върни се в училище и се занимай по-усърдно с аритметиката.А че и правнуците ти ще изплащат централата и ще си останат заради нея вечно най-бедните,това очевидно не те интересува.

167

assyta

преди 12 години

Трябва да си голям българофоб, за да си против проект с национално значние, какъвто е Белене. Този примитивен антирусизъм, анти-САЩ, анти-всичко тон е просто потресаващ-около n-та степен по скалата на глупостта

166

Соларни ветрове

преди 12 години

Тока от соларни централи се изкупува по 79 стотинки. По колко ще се продава на крайния потребител вие си правете сметки. Поради новите прикачени мощности, тока скача с 10%. Може ли да сравните тия 79 стотинки на киловат с 2,6 от Козлодуй. Или 12 от Тецовете

165

До Противниците

преди 12 години

Къде ще стоварите готовия реактор утре? на Дудуков 1 ли? Не говорете за другите държави, защото няма такава държава, включително Германия, която да се откаже по средата на недовършен проект, какъвто и да е той, в който са инвестирани милиарди. Капризи на шугави хора. Аз също бих бил против ,ако проекта не беше по средата. Къде ще стоварите реактора? На полето край Люлин ли?

164

pimpalicious

преди 12 години

Ох неразумни юроде, как може да сравняваш Германия с България? Немците са векове пред нас, най-вече благодарение на тяхното мислене. Ние какви соларни или ветрени източници имаме? Тази година си увеличихме производството на ток, благодарение най-вече на ядрената енергия, а не на възобновяемата. Построяването на един АЕЦ Белене е добро начало в следващите години да се установим като един силен енергиен играч и след това спокойно може да минаваме към renewable energy. Мир

163

Дими

преди 12 години

И мразя Станишев,Овчаров,Петков,Гагаузов,Масларова,Лилов,Манолова,Нинова,Първанов,Дъбов,Добрев,Корнезов и др.,ояли се мазни каскети на прехода.

162

Анонимен

преди 12 години

Германия, една от най-развитите индустриални държави, е първата страна в света, която доброволно се отказа от ядрената енергия и вече има инсталирани мощности само за слънчева енергия равни на 22 ядрени реактора. Населението и знае, че този преход ще струва много, но е твърдо решено да бъдат доведени нещата докрай !..."Закъснелите ги наказва Историята !", но глупавите не могат да го разберат.

161

Невежа

преди 12 години

Абе само едно искам някой да ме светне.При референдум трябва ли, за да е валиден да са гласували 50% +1 от избирателите и ако е така по-добре да не се провежда.В избирателните списъци има 1 милион мъртви души като се прибави факта, че повечето от противниците на АЕЦ"Белене" няма въобще да си направят труда да отидат да гласуват цифрата от 3 милиона и нещо участие никога няма да бъде достигната и резултатие естествено няма да бъдат зачетени.