265

до 299

преди 11 години

отивайте където искате само да не ви гледам сивите физиономии, жълти зъбки и големи търбуси..

264

до 297

преди 11 години

Моля, прави разлика между статистика и социология. :)Що се отнася до подобрение...1. Кой до сега в исторически и политически план е успял чрез забрани да промени нещо, а не да си докара главоболия?2. Кой по-конкретно е доказал еднозначно вредата от цигарите върху човешкия организъм? Ами то на този принцип и Е-тата са вредни, захарта също, солта и тя, черния пипер, повечето подправки... защо не ги забранят и да заживеем един "по-добър" безвкусен и сив живот?

263

Турист -пушач

преди 11 години

Като се връщах от Гърция трескаво търсех станция по радиото да видя дали в България не са приели някой нов закон и на границата фрас...да режат със сатъра жълт показалец.

262

до 298

преди 11 години

Не бе ние няма да ходим да пушим в Гърция, ще ходим да пием и да мааме скара, но ще ходиме там защото има кръчми за пушачи :)))

261

Анонимен

преди 11 години

'баси колко готино звучи : - Къде отиваш ?- В Гърция... да попуша..

260

до 293

преди 11 години

Ето една чудесна възможност да се обнови статистиката, както и едно рамо за хората които искат да ги откажат но не са успели до сега (не знам колко са но всеки пушач е опитвал поне веднъж. Статистика от всички приятели пушачи)

259

до 293

преди 11 години

ела у Факултето баце.. тука сме 100% от "градското" население пушачи

258

Мислител

преди 11 години

Всичко започна отскоро, след като направиха цигарите яко миризливи.От маса години пуша, но от тия последните като пуша една на верандата, и след това и на мене ми мирише и смърди.А преди не беше така.За всичко си има причина ;)

257

Непушач

преди 11 години

направо що не емигрираш там...може да ги изкараш от фалита.. :)

256

до 285

преди 11 години

Може и коментарът му да звучи наивно и простичко, но такива са гениалните неща...Проучване проведено февруари-март:46% от активното БГ население са пушачи, 80% от пушачите посещават заведения "почти всеки ден", едва 35% от непушачите са посочили същата честотаПушачите на база градско население са 51%...NMC :)

255

Пущач

преди 11 години

Какви ли закони не приемат, само и само да ни пращат уикендите в Гърция :))) ама са щом не ни искат парите тука, ще си ги харчим там

254

:)

преди 11 години

286 излез и запали някоя цигарка че нещо много ти се насъбрало

253

сиганка непушачка

преди 11 години

има, бате, има. като свършат помощите сичкото *** ставаме непушачи

252

ХК до 286

преди 11 години

Баце , мисля че клавиатурата ти е счъпена. или я смени или виж бутончето Caps Lock нещо ти е заяло. Така е като шльокавицата , не става за четене.

251

ХК до Развеселен

преди 11 години

Абе така е, като си пушиш без да пречиш, защо някой ще ти прави забележка. За фаса под рейса и за издишването вътре, не ми се мисли, това е простотия. Но и много пъти съм попадал в асансьор където е пушено. Дори и пушач сигурно ще повърне от смрадта.

250

Анонимен

преди 11 години

не е на 13 , а сигурно е от Обеля или Дружба..там така се веселят

249

ан

преди 11 години

ПРИ МУТРО ЕВРЕЙСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЕМОКРАЦИЯ Е ТАКА. ИМАТЕ СВОБОДА ДА СТЕ БЕЗРАБОТНИ. ДА СТЕ БЕЗПАРИЧНИ ДА СТЕ МИЗЕРНИ ДА ХОДИТЕ ДА СЛУГУВАТЕ НА ЕВРО ГОСПОДАТА И НА ВСИЧКОТО ОДГОРЕ ДА ВИ ЗАБРАНЯВАТ ДА ЖИВЕЕТЕ КАКТО ИСКАТЕ. НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ ПО -МЕК- И НИКОЙ НЕ ВИЕ ВИНОВЕН САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ ЗАЩОТО КОГАТО ДРУГАРИТЕ ВИ ОМАЙВАХА ВИЕ СЪС ОТВОРЕНИ УСТА ГИ СЛУШАХТЕ КАК ЩЕ ВИ ГО ВКАРАТ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ В ТЕНЕЛА НА МИЗЕРИЯТА. НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ***

248

до 262

преди 11 години

262, ти или си на 13, или само акълът ти е останал на толкова - коментарът ти е абсолютно неверен. Пушенето няма нищо общо с това колко обичаш да се веселиш!!! Пфуууу, детски истории!

247

Развеселен до ХК

преди 11 години

Нц, аз и на спирките пуша, но никога под навеса и на пеиката, а по-настрана. Още не ми е правена забележка. А доколкото знам и най-новият закон не ми го забранява :)Коментирах тесногръдието на колега тук, дето седнал да брой, че пушача на спирка вкарвал в автобуса дим с последният си дъх като влиза. Малеййййй ще изтровим хората ! Като се сетя само автобуса какви миризми вкарва и изкарва :) До там ли стигнахме !

246

просто племе

преди 11 години

абе дали има *** или *** непушач а ? ааахахаха