58

Жо

преди 11 години

Е, КАЖЕТЕ от къде е този "частен инвеститор", за да могат плювачите да се ориентират- едните плюят руснаците, другите плюят американците. За едните може да се строи- ако е руснак, но не може ако е американец. За другите- обратното.Според мен, не е необходимо изграждането на българска "Фокушима". Който и да я построи, няма да мисли за България. Всеки има право на мнение по въпроса, но тези , от които зависи строежа това изобщо не ги интересува. Те си гледат далаверата.

57

tra la la

преди 11 години

То това остава - частен АЕЦ. После, когато стане нещо, ходи гони инвеститора. Все още помним Япония и Тепко. Частника ще си гони само интересите без да следва предписанията. iСиктир бе.

56

123

преди 11 години

*** лъжеца е тоя Богомил Манчев.

55

Анонимен

преди 11 години

нали уж беше много вредно да се прави белене ? ама за пари на кво ли не са готови наште д..давци

54

Анонимен

преди 11 години

Да бе...Тия руски *** ни мислят за простаци.И накрая един мармот ще завие готовия АЕЦ проект в панделка.Точно компанията, която взема не малък % от всички дейности по проекта АЕЦ Белене да ми разправя такива неща. Провалилите се руски *** се борят да не се погребе фалшивата мечта на простите българи за държавна печалба от корупционния проект АЕЦ Белене.

53

Анонимен

преди 11 години

И съвсем случайно този частен инвеститор ще е американски, а пък смяната на Уорик с нов посланик, който има докторска титла по ядрена енергетика е съсвем случайно. За едното конгратюлейшън Тиквата е готов и Левски на бесилото да качи!

52

българин

преди 11 години

Стига сте разпродавали България!!! Никой не идва от братска обич а за да има кяр и да мачка българския народ.

51

Анонимен

преди 11 години

КАКВОТО И ДА ПОСТВАТЕ, АЕЦ-БЕЛЕНЕ ЩЕ СЕ ПОСТРОИ!!!!!

50

Анонимен

преди 11 години

Тия *** наистина за 3 години не остана нещо, което не разсипаха. Доган е единствената алтернатива на всички идиотизми.Иначе бугаристан ще е винаги последната дупка на кавала.

49

Sin

преди 11 години

До 70/ал-Че то при гербавите освен комунисти и милиционери други има ли. Поне не зная. Зная само, че Станишев дори и Доган никога не са били комунисти и милиционери. Бивш комунист и бивш *** просто няма.

48

До 70

преди 11 години

Акцизите Дянков ги вдигна ударно и вече отговарят на минималните за ЕС, много ти е къса паметта!

47

До64

преди 11 години

Приятелю. не че защиравам Лукойл, и на мен ми е разоряващо да купувам дизел на цена 2.60, но мало си в грешка: акцизите са по високи от миналта година и се вдигат всяка година според изискванията на ЕС, които искат да достигнат минимални ставки до 2016 г! Ама зао не умеете да четете, не мога да разбера!!!!!!

46

до Ал

преди 11 години

Ако Герб са комунистите съм съгласен с теб ако не трябва въобще да не си в час ,че да си мислиш че някой друг освен те могат да продадат Белене в момента

45

Анонимен

преди 11 години

Ще е изгодно за частен инвеститор само ако държавата се ангажира да купува тока, но на каква цена. А ако на държвата не и е нужен този ток или ако цената на тока от съседни държави е по-евтин!?

44

оффф....

преди 11 години

във всъщност, частника е русняк от хайката на путин.така че: пременил се Илия - па в тия. Който подписвал, той и да плаща. Щото ни русняка ни американеца ще ни дават тока даром. Тези стратагически източници трябва да са държавна собственост - единственния начин, щогоде, да са контролирани от потребителя - народа.Всичко останало си е робия х100% и алчност от вселенски размери наречена бизнес.

43

Анонимен

преди 11 години

Частен инвеститор. Е накрая си дойдохме на думата след толкова еквилибристики.

42

Ал

преди 11 години

Единственият часстен инвеститор, който би могъл да го направи е руската държава, чрез поставена фирма. Като не можаха да ни заробят по единият начи ще се опитат по друг. Не е чудно, че комунистите ще си строшат краката да подкрепят идеята. *** не *** бе...не се предават дори и да лежат на земята и да се влачат...ще направят всичко, за да вземат комисионни и да ни направят до болка зависими от руснаците. Нали са ни братушки - защо тогава купуваме най-скъпият газ в света?!

41

Оп-са

преди 11 години

Защо петрола е 96$ при 1.58 лева за долар, а нафтата продължава да е 2.60!?!?!?!?!?!Миналото лято по същото време нафтата беше 2.40 при 120$ барел и 1.45 лева за долар! Уж при същите данъци и акцизи!Всеки може да си направи сметката, че при 20% по-евтин барел и само 10% по-скъп долар, цената на нафтата към днешна дата трябва да е по-ниска от 2.40, но не е! ЗАЩО?

40

gft

преди 11 години

от 62не @15 а @57

39

gft

преди 11 години

@15преполагал ли си, че може да не са 22 милрд, и че може да не е гола поляна ;) ? или пък дори и да са 22 мрлд, да е икономически съобразно? "...е проверил този проект и смята, че той е целесъобразен...." и в същото изречение "..че не е разумно да вдигаме шум в пространството..." как няма да вдигаш шум , ако някой направи инвестиция от 22 мрлд?това е сигурно най - голямата инвестия последните години.какво показва това?