475

бла- бла

преди 12 години

Няма значение колко са процентите, щом са паднали. А евреите бяха победени през 2006 година от Ливан точно с руско оръжие. Само щатите ги спряха да не влязат в Ерусалим. Казах ти нещо - Марш!

474

Анонимен

преди 12 години

Ще има, защото сега се разработва. Когато се правят нови неща, винаги има недоглеждания и неуспехи. И две совалки паднаха, за твое сведение... айде избърши си устата от млякото и марш в леглото.

473

534

преди 12 години

Руснаците произвеждат военна електроника. Да не мислиш, че Булава е с интелски процесори??

472

Анонимен

преди 12 години

Е, нека направят, нали трябва да се харчат едни пари. Колкото и да правят, все ще кретат 10-15 години след Запада. Западнярите правят модата в авиацията, русите копират. Така е още от времето на Ленин.

471

530,

преди 12 години

пич, руснаците са проектирали - само военни - над 40 модела самолети досега. Не ги мисли, ще направят и още.

470

Анонимен

преди 12 години

Танкът Армата също е само добро пожелание, в момента се проектира и се очаква да влезе на въоръжение след 2017 г.

469

Анонимен

преди 12 години

Самолет ПАК ФА няма, има опитни образци Т-50 - 3 броя. Предвижда се до 2016 г. да построят още 10 опитни образци, за да ги изпитват във ВВС, а след 2016 г. да влязат на въоръжение 60 бр.

468

ДО 524

преди 12 години

Абе, големи СТЕЛТ-ове, сърбите ги сваляха като ловджийски панички и то с GSM-устройства!

467

брат на Едмундовичч

преди 12 години

В същото време САЩ се сриват тотално и губят доверие в целия свят и в самата държава. Дали ще излезе прав Й.Галтунг, който прогнозира разпад на САЩ до 2020 година?

466

Анонимен

преди 12 години

Най новия съвместен проект между Русия и Индия е модификация на Т- 50 с 40% индийско към 60% процента Руско участие, Индийците са въоражени изцяло с Руска техника защото превъсхожда в пъти всяка останала. ------------------- Индия подписа договор за 126 броя френски изтребители Рафал, а руските Су-намсикой издухаха супата. Подписали договор за създаване на Т-50, а американците вече изпитват безпилотни стелтове...

465

Ф.Едмундович

преди 12 години

РУСИЯ СЕ ПРЕВЪОРЪЖАВА Тотално превъоръжаване на руската армия - ВКО/ въздушно-космическата отбрана/, ВВС, ПВО и ВМФ...Предвиждат се колосални средства. Само за модернизацията на ВКО се предвиждат над 20 % от брутните военни разходи. Над 4.7 трилиона рубли са разходите за модернизация на ВМФ - 8 ракетни стратегически подводници, 20 многоцелеви подводници, 50 бойни надводни кораба, комплектовани с ракети "Булава", атомна подводница "Ю. Долгоруки", стратегическата подводница "А.Невски", "В. Мономах" и перспективен самолетоносач. ВКО е доминирана от контрамерки срещу противоракетната отбрана на САЩ в Европа - зенитно-ракетни системи С-400 и С-500, радиолокационните станции "Воронеж", нова 100-тонна МБР, заменяща "Воевода" , нови заместители на "Топол-М" и "Ярс". ВВС получават новите 600 супер изтребители ПАК ФА Т-50 /пето поколение/, 1500 хеликоптера и 38 комплекса Панцир С-1. Сухопътните части ще получат над 150 комплекса Искандер-М, над 20000 танка "Армата", БТР-и "Бумеранг" и "Тайфун". Това е само малка част от програмата за превъоръжаване на руската армия...

464

Йосиф Висарионович

преди 12 години

"Единственото нещо, което е по- лошо от война с англосаксонците, е приятелството с тях."

463

Анонимен

преди 12 години

Само Таманската и Кантемировската дивизии могат да пометат последователно 2/3 от натовските армии в Европа всяка по за 24 часа. ---------------:))))) Е, ти си бил голям хуморист... И какво като няма афроруснаци в руската армия?

462

дядо

преди 12 години

дежурната американска пропаганда от 20 години насамза единственните латиноамериканци в европа - българите-нито една бивша соц не изгони сирийски посланник-само назначените от вашингтон български управници първи

461

.

преди 12 години

Снимката показва пределно достатъчно на кой симпатизирам.Не знам за вас ,но на мен интуицията ми подсказва да подкрепям белият човек с българското име Владимир ,пред *** до него ,която отговаря на името Барак... Но и в 2та случая е най-добре да мислим първо за България ,а не да бъдем дупедавци на Русия,САЩ,ЕС или когото и да е било.

460

до 511

преди 12 години

Много си болен, моля те потърси лекарска помощ :(

459

Мамантос

преди 12 години

"Si vis pacem, para bellum" -- това трябва да бъде девизът на Русия.

458

Анонимен

преди 12 години

511 извинявай, ти друсан ли си?

457

Мамантос

преди 12 години

Владо Путин ако и този път се огъне пред атлантизма и предаде поредния си съюзник, това ще бъде началото на края на Русия. Чудя се защо не разбира, че това е грешно и опасно поведение. Отстъпките спрямо ционистко-масонския Запад винаги са били пагубни за Русия. Обратно -- с тях се говори само с езика на силата.

456

Рейгън

преди 12 години

Русия е пред пълен разпад. Остават и най-много още 5 години съществуване и след това тая велика някога държава ще изчезне от лицето на света. Също като древния Картаген. Америка е сега единствената велика сила. Тя ще реши какво да прави с бившите руски земи и територии. По какъв начин да ги използва най-целесъобразно и какво да прави с руското население. Ще трябва един американски окупационен корпус както беше в Япония 1945 година.