60

Анонимен

преди 11 години

Старият Завет спазват само евреите караими, няколко хиляди души.Останалите са талмудисти и спазват това, което Талмуда казва.А Талмудът е тълкование на Старият Завет, което преиначава написаното в Завета и го променя на точно обратното.В Талмуда вече Бог не е на най-високото стъпало, а равините.Равините според Талмуда могат да отменят това което Бог е казал.И го отменят.Свещенната книга на съвременните юдеи е Талмуда.Караимите са против тази фалшификация,но са твърде малко за да повлияят.

59

Анонимен

преди 11 години

xxl

58

Анонимен

преди 11 години

А аз си мислех,че са македонци

57

Иванов

преди 11 години

Константин БеляевЕвреи, евреи, кругом одни евреи... Говорят, Хемингуэй По анкетам был еврей... Евреи, евреи, кругом одни евреи... Говорят, что АджубейВ детстве тоже был еврей. Евреи, евреи, пролезли в Аджубеи. Писатель Горький АлексейБыл остроумнейший еврей. Евреи, евреи, кругом одни евреи! Говорят,что и в хоккее появляются евреи! Посмотри на вратарей-что ни маска,то *** еврей! Евреи, евреи, кругом одни евреи! Евреи, евреи, кругом одни евреи! А вот Гроссмейстер Петросян-отец

56

Чифут

преди 11 години

Какви евреи, какви 5 лева бе ???Амчи тоз е Балъков ба

55

кафе без захар !

преди 11 години

Пърите евреите са живяли м/у реките Тигър и Ефрат на юг от Персия, но Аврам ги завел м/у Солено море и Египет, Моисей ги изкарал от Египет на север в палестина. Давид направил еврейско царство в Ерусалим а вавилонците са го унищожили, хората са се разпръснали после персийците им помогнали да си построят нов храм в Ерусалим и пак се съберали, но римляните са го изгорили. Разпръснати са на северозапад в Еврапа,Русия и Испания, северна Африка Азия.Свързва ги само религията законите на Ст.Завет

54

До 61

преди 11 години

Абсолютно прав си. Няма по-нетолерантни същества от ортодоксалните евреи /които живеят, спазвайки абсолютно точно древните си обичаи/ и от ***, които пък не зачитат нищо друго, освен собствената им *** /всичко друго за тях е само обект, който трябва да бъде използван и после изоставен във възможно най-съсипано състояние/.Тези две групии трябва да бъдат изолирани в някоя част на света - нека да си създадат там каквото общество им е угодно, но да не объркват живота на останалите хора.

53

Пак лъжи

преди 11 години

Как са ги е получили тези прозрения тези чифи? Индиянците нямат навика да мумифицират трупове, значи не е изследван предколумбов индиянец. Ако оцелелите от едно племе в Колорадо са имали обща прабаба еврейка или с еврейска кръв. Освен това се знае, че един от великите испански конкистадори е дебаркирал в Северна Америка, но е групата му е избита. Те обаче за пренесли болест от която е измряло почти цялото население в региона. Има шанс бабата на тези "евреи" да е оцеляла заедно с някой войник.

52

Анонимен

преди 11 години

Не се подигравайте, че никак не е смешно. Така както е тръгнало еврейте ще докажат, че и бели и всякакви цветнокожи са с еврейски гени. Ще докажат, че ние сме мутанти и че тяхните гени са най-добрите. Все пак нали са наследници на Авраам, Давид и Моисей. Няма как такива библейски герои да не са били с най-добрите гени. Бих добавил : Само расисти биха се интересували от гените. И някакъв въпрос ми се върти из главата : Еврейте не са ли и те расисти?

51

Не знам доколко е

преди 11 години

вярно съобщеното в статията.Който се интересува от тези неща,да потърси книгата"Разбулените тайни на древна Америка". С., 2007.Това е сборник от статии,подбрани от списанието "Древният американец".Има доста сведения за контакти между Стария свят и Америка много преди Колумб,включително и за германски флотилии,натоварени с хора,подгонени от римляните.Следите им се губят, а конкистадорите заварват някои градове,населени само с блондини.Счита се,че и европейци,бягащи от епидемии са стигнали Америка

50

Анонимен

преди 11 години

"Червените",ей,днес.бг червена раса няма...освен ако не си комунист де!!!

49

Анонимен

преди 11 години

А аз ще потвърдя теорията си че *** произлизат от *** ,индийците също -те не са от бялата раса!

48

Анонимен

преди 11 години

Да тестват и *** /истинските индианци/ и там резултатите ще са изненадващи.

47

кафе без захар !

преди 11 години

Ако и нас ни подложат на генетичен анализ, ще установят, че и ние сме с еврейски гени. Тава е поредната глупост ! Евреите прогонени от Испания са се заселили в Европа по точно югоизточна европа. Те са са испанскоговорящи (ладино) изглеждат като испанците тъмни и се наричат сфарадим. Евреите от северозападна Европа и Русия, са немскоговорящи (шдиш) изглеждат руси бяли и се наричат ашкеназим. Много от тях са изселени в Южна Америка те са светли с много лунички. Евреите са многоцветна палитра.

46

1234

преди 11 години

Не е верно! Всички човешки раси произхождат от древния Македон, а не от евреин!! Трябва ли да се издигне паметник на Голямата Мечка в Скопие, за да спрат тези неверни твърдения? Нека еврейските учени се опровергаят сами и незабавно, за да не си вадим кръщелните от древността ;-)

45

catenaccio

преди 11 години

нормално... щом нацистите са on the dark side of the moon : )

44

Анонимен

преди 11 години

Потвърдено от израелски учениsounds legit

43

маке

преди 11 години

Па они са макета.

42

Анонимен

преди 11 години

Турците навремето "доказаха", че индианците са турци - имали 200 еднакви думи.Сега пък били евреи.Те евреите и турците са семити.Сега ще го изкарат първият холкост в историята.Но всъщност САЩ са еврейско образование.Никъде по света няма толкова юдео-масонски храмове, както в САЩ.Всяка държава създадена от юдео-масоните е изкуствено образование - САЩ, СССР, ЕС.

41

бай Иван

преди 11 години

Поредната глупост на учените,както озоновите дупки,прегряването и вледеняването на планетата.Камчатка и Аляска са най-близо и е най-вероятно ескимосите да са се преселили в Америка.Ескимосите имат монголоидни физиономии,подобни на индианците.Остана да кажат че и българите сме се пръкнали от евреите...