135

Анонимен

преди 11 години

Ето затова всички свестни и талантливи хора в България - без значение от какъв произход са - ще се вдигнат и ще си заминат оттука... Тогава ще питам големите партиотари по кого ще плюете, като останете само вие тука, и гадните крадливи пръчове от кого ще крадете - един от друг... Каквото и да се дръглите, всеки нормален с музикален слух чу, че и двете момичета пяха фалшиво - няма какво да спорим. Пяха добре само на кастинга. Финалисти трябваше да са Метин, цигуларите и двамата с хармониките.

134

Анонимен

преди 11 години

Ако с аискали непознати лица, защо дадоха шанс на Метин и го накараха да вложи толкова много? Само за да съберат огромния брой смс-и, нали... Само за него смс-ите сигурно са повече от за всички останали участници, взети заедно.

133

РАДО ГОТИНОТО

преди 11 години

СПОРЕД МЕН ИСТИНСКИ ТАЛАНТ Е ВАСИЛ ИВАНОВ

132

bvb

преди 11 години

Чак през компа вони на РЕДЕНА работа. Награда трябваше да отире при децата от "Чудесия".Аман вече от певци.

131

Беба

преди 11 години

Кой отрича ,че Кристина е страшно талантлива?Но всички ние сме гледали и слушали и Мюзик айдъл и Х-фактор и Гласът на България и т.н.Тук очаквахме да видим различните от пеене таланти.Имаше толкова много ,които не получиха своя шанс,за да отстъпят на певците.Не ви ли идват малко в повече?

130

"Хейтър"?

преди 11 години

Селски народец .... ***, простоват и лесно манипулируем. Тиква на столче да ви сложат, с по-добри музикални и визуални ефекти, ще ви накарат да я заобичате като невероятен талант.Опаааа .... то това, с тиквата, вече е тествано и успяха. Е ... нататък думите са излишни. :)

129

българка

преди 11 години

Стига с този Метин!Добре ,че спечели българско момиче!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

128

BG

преди 11 години

proturski i 4ifutski mekereta spisvat tuka.sram me e 4e v bg ima takiva medii

127

Анонимен

преди 11 години

Даже много и беше, че стигна до финал, а победата учуди не само самите участници, ами май и водещите и журито и набързо, набързо приключиха предаването, много нагласена работа. Всички финалисти бяха супер в своята си област и бяха интересни, това момиче беше най-безлично, че и фалшиво, даже не се и зарадва, като спечели, по-нагласено нещо не бях виждала.

126

Иван Стефанов

преди 11 години

Абе хубаво не одобрявате избора, ама не пишете коментари срещу момичето. Едва ли някой от вас пее по-хубаво от него... българска му работа, щом не е моето - не става :X

125

faust

преди 11 години

с тез нагласени историйки не сме за никъде....

124

"Хейтър"?

преди 11 години

Е, не, честно, вие сте промити мозъци! Ей така някога гласувахте и за всеизвестна мутра, да ни стане премиер - щото бил пич! Я ми обяснете какво толкова прави Метинчо? Малко пластика, подплатена от това, че все пак е на сцена и музикален фон, подчинен на хореографията. Баси майката, по дискотеките съм виждал селски гъзета, в пъти по-добри, макар и да имровизират на място, според музиката, която му пуснат!

123

Анонимен

преди 11 години

Метин заслужаваше да спечели!Дори и вота да не е нагласен, на Кристина баща и - Ботьо Арабаджиев, може да си позволи да изпрати неограничен брой смс-и. Който си има пари, при него си ходят.

122

Анонимен

преди 11 години

Принципно Метин е най-големия талант в шоуто, но на него вече му беше даден старт в живота, така че момичето заслужено победи. А Метин е на световно ниво, липсва му качествен продуцент, за да го направи милионер. Представете си ако Метин беше на мястото на Джъстин Бийбър, а Бийбър трябваше да става звезда тук.

121

Армен Арменян

преди 11 години

Защо в този сайт се толерира турски расизъм и злобни, агресивни нападки срещу изстрадалия арменски народ и арменците? Това е безобразие!

120

Беба

преди 11 години

И всички ние в къщи мислим,че прекалиха с певците.Те си имат формати, където могат да се изявят.А останалите таланти кой формат да спечелят?Можеби мюзик айдъл!!!И ние бяхме за Метин.Изпълни ни сърцата и душите.Това е талант!

119

Един Българин

преди 11 години

Аз също не гледам бтв откакто съвсем се продадоха на югоизток. Не че нещо лошо, но слъзливите и досадни сапуни (и то анадолски) просто не се търпят. Не само "господарите", всичко взеха да манипулират. Вчера мернах предаването покрай вечеря и мога да кажа, че определено Куиин беше изключително трудна песен за варненката. Това може и да не е нарочно, както и победителката определено има талант и бъдещето е пред нея, но Метин няма конкуренция. Дано да го оценят и да има повече представления.

118

До Ариф

преди 11 години

Не ви ли мина омразата като избихте милион и половина арменски жени, деца и старци, та и сега се дереш от расистка омраза? Айде спри се малко, а?

117

Анонимен

преди 11 години

toz sait balgarski li e?ako da ,kakvi sa tez zabradeni deca po snimkite?

116

Аз съм Българче

преди 11 години

Интересно, защо това чудо се казва "БЪЛГАРИЯ търси талант" след като сите там са от НЕБЪЛГАРСКИ произход?