142

кики

преди 12 години

Да живее Бойко Борисов

141

Сиси

преди 12 години

Като на държавата и е толкова трудно да се справи с проблема, да вземе най-накрая да ги изтреби тия песове и се свърши. Колко хора трябва да измрат, за да си свърши някой работата???

140

Анонимен

преди 12 години

каралиев вие сте съдист,личи дори от снимката

139

Цветан Караилиев

преди 12 години

Мерките,които трябва да се вземат,са радикални и не трябва да се слушат гнусните словоизлияния на кучезащитниците,платени или не.Чух,че в един соф.район хората вземали нещата в свои ръце и нахранили безд.*** с евтини кренвирши,потопени в селскост.препарат.За 2 дни региона се поразмириса,но засега там глутници,нападащи хората нема,а и имат и готовност за приходящи.

138

Анонимен

преди 12 години

Странно! Написах коментар 186 ,и в началото почивен ден е, *** спи.Сега това изречение изчезна :) Събудил се е *** или де да знам как, но изчезна.Кой ли ще докладва днес.бг на подходяща институция. Ако ли не в България, то някъде по света.

137

dabadaba

преди 12 години

Засрамете се бре, хора! Какви са тия глупави коментари за турци и българи? Преди време бездомните кучета изядоха цял професор - пак ли ще кажете, така му се пада, щото бил изменник на родината и сега на стари години го застигнала правдата?Проблема с бездомните кучета е сериозен, но никога няма да бъде решен, докато има средства за приюти за кучета и защитници на бездомните кучета! Колкото повече средства се наливат, толкова повече безпризорни кучета ще има...

136

зло куче

преди 12 години

В Люлин има три Бензиностанций ШЕЛ.Едната е срещу люлин-1,една на Кооперативния пазар и една в Люлин-10.Кажете,че ако имаме път оттам да си носим сопи.

135

Колев

преди 12 години

Що за *** сме ние българите ? Недоволни от всичко и от всички , мразещи и завиждащи на всички ,дори на самите себе си ? Някой задавал ли си е въпроса , защо сме били 5 века под турско робство ? Ами много просто , защото и тогава сме били същите ***,тарикати и алчни предатели ! Нация от *** и мижатурки , не може да очаква по-различен живот и бъдеще от това , което сама си създава !

134

панев

преди 12 години

сигурно от миризмата са го нападнали?

133

Анонимен

преди 12 години

Деца се правят на патриоти. Жалко е, че излагайки себе си, излагат и мен.Фандъкова е слаб кмет. Няма смелост да предприеме едно нещо и да го доведе до край.

132

Анонимен

преди 12 години

кучетата опълченци направиха едно добро дело за България !

131

Ottoman Empire

преди 12 години

за това дето постоянно ревеш по пет на нош-всички знаят че нахлухте в беззащитна земя заедно с немците!но ви турнаха кола в г*зовете че в Ниш ви спряха братята ви сърби a!?

130

Ottoman Empire

преди 12 години

само преди няколко дена празнувахте някое си измислено освобождение и така никой не разбра от кого cте cе освободили и наистина ли сте cе освободили!?беше робство след това стана присъствие че съвсем обаркахте конпаса!както и да е! само до преди 135 години бяхте българи и то цели 5 века а после това ту немци ту славяни ту руснаци ту незнам си какво!а за последните 22 години и перси станахте!на пиша тука нека всички да знаят няма да мине и 4 години че вече ще казвате че cте Турци!

129

Ottoman Empire

преди 12 години

знаеш че в казанския гасударствен съм давал доторад!така че тези татари много добре познавам!те сами се наричат татари или башкири все едно е!но като чуят думата *** че зъбите им настръхватот омраза!защо така!? или пък отиди в град Казан и питай какво означава думата "*** " ама не казвай,че си такъв.

128

Анонимен

преди 12 години

А как се казва турчин ,който яде домуз (свинско) ....... КАНИБАЛ !

127

Ottoman Empire

преди 12 години

като ви гледам коментарите с бая злоба cте cрещу ***!?от каде идва това!?това че татарите ви изгониха от кама и волга!?това че *** ви сахраниха нацията от гниене и асимилация от гърците и то цели 5 века!?или това че на пра бабите ви харесвало рязано от колкото капчъклъ!?или за това че навремето думата турчин е било равностойно на ***, а сега думата българин е даже по ниско от думата ***!?отговорете моля от къде идва тази злоба!?само дето без стандартните дъвки..

126

Анонимен

преди 12 години

Стига писахте глупости.Уличните кучета станаха проблем заради алчността на някои хора, които са намерили начин да печелят пари, като са регистрирали уж-природозащитни организации. Това е проблемът и той е много сериозен.Но да се използва този случай в София с цел разпалване на омраза на етническа основа, е глупаво!

125

do 176

преди 12 години

nema li forumi za pomaci ta tuk re6i da pi6e6.adi u levo

124

hussein

преди 12 години

mii taka.lo6 matrial se e dvijil po ulicata i se podraznilo ku4eto.ako be6e prail redovno 4alamba pone nema6e da go napadat

123

tr

преди 12 години

ochakvayte zemetreseni 8 po rihter togava 6te si pisem tuk