277

до 270

преди 12 години

Ти защо обиждаш жената на дебела *** бе?То така ако караш знаеш ли колко народ в администацията ще обиждаш?Много си е даже хубава.

276

до Томас

преди 12 години

Еми те хубаво са се подписали една камара хора при строежа, ама този строеж е бил преди 30 год. сигурно, тя тази сграда си иска поддръжка, има някакъв живот, отделно вътре всеки си разбивал и местил стени както му хрумне. Направил си кухня в кинефа и спалня на терасата. И заради тези *** утре като ми падне блока от кого да търся отговорност, от архитекта ли? За парламента като не виждаш свестни - кандидатирай се ти, то така лесно, пълен пас и само плюем

275

антиЕС

преди 12 години

като започнем да живеем в юрти ще ми вземат *** за кисело зеле

274

Томас

преди 12 години

295Да си видял да ти предлагат свестни да избираш в парламента?Стига с тая наивност - щял да укрепва собственика - има една камара хора, които са се подписали при строеж на някаква сграда - архитекти, технически надзор - и сега някой кавал - като тая кифла ще оценява каква ми е къщата, ама за това трябва да й дам и пари. Като е така - защо не е по-избор, а е задължително - който не иска да им дава пари за паспорти да не иска обезщетения - ама овчето стадо е свикнало да го доят стрижат и колят. Събудете се от робския си сън.

273

Анонимен

преди 12 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ КОРУПЦИЯ

272

antiES

преди 12 години

щом толкова мислят за нас да го направят без пари

271

йе

преди 12 години

Еми като открият, че не е устойчива, или собственика си я укрепва и после има претенции за нещо, или си носи риска и като му падне върху главата и върху децата - не реве на държавата. А гнусните хора в парламента сме си ги избрали ние, така че явно сме по - *** и от тях. Чудно как по сайтовете е пълно с умници и морални стожери, а парламента само ***. В крайна сметка те са представителна извадка на нашето общество.

270

Томас

преди 12 години

290Гнусната държава се управлява от едни гнусни хора - в парламент, президентство, разни агенции и министерства - *** живеещи на гърба на народа.

269

Томас

преди 12 години

Да допуснем, че за някоя сграда след като направят изследвания открият, че не е устойчива на земетресение - тогава какво - ще дават пари на собствениците да си построят нова или ще ги изгонят? Това ли ще е ?

268

до Томас

преди 12 години

Гнусната държава сме всички ние, включително и ти, и на територията на тази гнусна държава живееш, така че по - леко с квалификациите. Ако не те кефи - прав ти път извън границите й. И не се изхвърляй как нищо не ти била дала държавата, защото за това че можеш да четеш и пишеш и имаш средно образование, можеш да благодариш на държавата.

267

ФЕН

преди 12 години

За да се изкара паспорт сградите първо трябва да имат акт 16 ,а в бг 70 % нямат , ко прайме ?

266

Томас

преди 12 години

284Ти не се прави на врачка да се опитваш да познаваш какво аз ще искам - винаги съм бил самостоятелен и съм се оправял без да търся помощ от гнусната държава

265

Анонимен

преди 12 години

Чудя ви се на акъла! Някой пръднал, вие се насрахте! За пръв път ли четете за поредната изцепка на някой си министър...

264

до Томас

преди 12 години

нищо не си искал,ама утре ако стане наводнение или земетресение и ти падне къщата,ще почнеш да ревеш че държавата не те обезщетява и си нямал къде да живееш.прочети тука по статиите как реват перничани,че само социално слабите щели да получат помощ.

263

Томас

преди 12 години

281Абе стига с тия обещетения - държата няма да даде обезщетения - искат да вземат на хората парите - не им искам обезщетенията.

262

Томас

преди 12 години

279Няма случай държавата да ме е обещетила за нещо - напротив -имах застраховка в държавно дзи - като си счупих крака нищо не ми дадоха - измислиха, че съм си го счупил със ваканцията - бил съм ученик и ваканциите не важали. Имах 3 влога - като съм се родил баба ми и дядо ми от едната страна са направили спестовна книжка, другия ми дядо също, майка ми също - трябвало е от трите да взема по 1000 лв като стана на 18 - от трите общо взех 24 лв, с които можех да си купя един анцуг държавата само и единствено ме обира не искам нищо от тая скапана държава да не искат и те от мен.

261

Анонимен

преди 12 години

Добре де съгласни ли сте да се изплащат обещетения при бедствие на такива дето са си правили свободни съчинения при строежа .Това са нашите пари,на данъкоплатеца .Затова паспорта ще е гаранция за качествен строеж и само тези които имат паспорти да бъдат подпомагани при бедствие ....а не както сега всеки направил по една салма на двора незаконно ,ама иска пари от държавата че му се била срутила .... Е питам това правилно ли е?

260

Аман

преди 12 години

Аман от идеите им...Само 3-4лв. на кв. м.,прави 300-400лв.за 100кв.м. апартамент.Според представите на г-жа министърката,това не са много пари.Колко време изгубено по бюрократичната администрация не споменава!

259

ГРАДСКИЯ ГЛАШАТАЙ

преди 12 години

ТЕЗИ СГРАДИ КОИТО НЯМАТ ТЕХНИЧЕСКИ ПАСПОРТ ,ДЪРЖАВАТА ДА НЕ ГИ ОБЕЩЕТЯВА ПРИ БЕДСТВИЯ ,ВСЕКИ СОБСТВЕНИК ДА ИЗБИРА САМ ДАЛИ ДА СИ ПРАВИ ПАСПОРТ

258

Томас

преди 12 години

275Никога не съм искал нищо от умрялата държава - нито някога ми е помагала държавата. Държавата помага на ***, педофили, ***,убийци, крадци - депутат - въпреки, че тук влизат много от предните категории и т.н.