94

tosh

преди 12 години

до 102: отговорът е ясен, *** народ се манипулира по-лесно.Какво виждаш в момента ние сме превърнати във васална държава на САЩ и това е и благодарение на интервеницията, която беше направена в образованието.

93

Анонимен

преди 12 години

Първа стъпка към свободата искане да бъдат спрени мерцедесите на депутатите да ходят на работа със градския транспорт отнемане на имунетите им и т. н. Също и намаляване на броя на депутатите до 90 парчета.

92

до 75

преди 12 години

Многознайковице,69А защо да се прибира другаря Иванов??Той е имал трудности тук и ги е решил!А мухльoвци като вас само мрънкат.А ти като ти чета глупостите ми се драйфа.Такива *** като теб населяват тези земи и ЗАРАДИ такива тиквеници езаминал другаря Иванов.Защото е видял че няма как с *** да промени нещата ТУК.Шшшш, ало пича/***/,нещо май сме се разминАли!Или чете написаното от мене по диагонал.Или май ти е скучно в лошото време и незнаеш какво да предприемеш със себе си,вземи прочети некоя книжка,няма д а е на загуба. Другаря Иванов СЕ ПРИБИРА мило, не **защо ДА СЕ прибира**! Ти верно живееш в друга паралелна реалност, кое как става У този животец,мамицата му.И така ,като се замисля, върху коментара, и начина на изказване,или сте от женски род или от гей агитката,мъжете не ползват такива изречения/поне не в този им вид/А мухльoвци като вас само мрънкат./....и приключвам с това,щото с назлобена жена трудно може да се разбере човек. Мухльовците не се раждат мили ми сънародници, те се раждат деца, после ги възпитават РОДИТЕЛИ и ОЩЕ ЕДНО ПОКОЛЕНИЕ НАЗАД....кой сега е мухльото.Ставаш такъв какъвто те възпитат!!! И взимаш много от родния си дом,искаш или не!То хубаво се беше почнАло, 97 ,ама не с е докара до край... Е виде се че с хубаво и со кротце ,со благо не става.....само хората избегаха!Остана само кютека.....А, и Ф.С.Бмерси за поздрава, всичко най хубаво и на тебе, скоято песничка си харесваш....независимо от стила.

91

до 43

преди 12 години

Не те знам, нямам и желание, но ни е много интересно с кой точно не си равен ?!?И защо си мислиш, че си нещо повече от Пешо монтьора ?! Човека 100% има по-голяма производителност от теб. Да местиш пари от една сметка в друга или да създаваш флаш анимации не подпомага с нищо облагородяването на земното население. Точно заради твоята логика започва да има 480% администрация при 35% производителност. Отиваш пречупваш конкурента (в повечето случай премахнат витално) и вече не си равен с него...

90

до 96

преди 12 години

Брей, оправдания! Като крадат толкова, защо на запад моята заплата е 100 пъти по-висока, ама цените са по-ниски от там. Не крадат по цял свят. Само вие крадете и се чудите как да се оправдавате. Навсякъде има етични праила и санкциите са големи. Ама на вас всияко ви хареса от запада без това, дето не ви изнасяше.

89

Анонимен

преди 12 години

Кои бяха САЩ а да голямата държава дето умря със Кенеди копирайте от там ***.

88

цитат

преди 12 години

"Америка е един огромен трудов лагер."Това е цитат от един българин, направил по честен път милиони долари в САЩ.Вие си направете изводите сами.

87

do 100

преди 12 години

E, ПРАВ си. Всеки се срамува да обясни алчността си. Доволни от живота си в България са само приватизаторите, които законно заграбиха националните богатства и съсипаха икономиката. Сега цял народ работи за тях. На твое място и аз не бих обяснил. За това си ПРАВ. За себе си.

86

с извинение

преди 12 години

при почти 100 коментара защо някой не зададе въпроса - Какво наложи да променяме образованието, здравеопазването и тн!!!!???????? Че тези 2 системи у нас ги признаваше целият свят - нямаше неграмотно дете и село, което да няма здравен пункт в него. При това се наблягаше на профилактика, почивно дело, начин на хранене, режим на живот......което е по-важното.Това, което наложи промените, беше влизането на парите в тях по западен образец /те не бяха безплатни и при соц - всички плащахме за това/

85

Анонимен

преди 12 години

За де се изгради държава не трябва копиране акъл се иска и политици дето не са там заради собствения си джоб.

84

Анонимен

преди 12 години

92"Според теб" греша......??Бих добавил и според останалите 95% прости и неграмотни българи греша.Но не бих си направил труда да ви обяснявам ЗАЩО съм ПРАВ!

83

tosh

преди 12 години

америка не е държава, всеки който живее там незабавно трябва да се маха, защото в близката година-две ще стават страшни неща там. Всички, които отидоха там да изкарват големите пари и загърбиха България ще трябва да плащат.

82

а бе...

преди 12 години

В България е традиция властта да се упражнява от НЕГРАМОТНИ хора. Заради това го има всевъзможния copy-paste на някакъв чужд опит- обикновено този на поредния ни задграничен "съюзник". Българският политик е комплексиран, невеж и невероятно арогантен! Заради това и страната ни е на този хал.

81

Ikonomist

преди 12 години

И какво по-точно копираме от САЩ. И здравната ни система и образователната ни са едни комунистически призръци продещи из псевдопазарната ни икономика. Не виждам никакъв паралел със САЩ, ама никакъв!

80

Ф.С.В

преди 12 години

До 84 --Искаш да ми кажеш че има честни политици и други които само се възползват от властта за лична облага ----НЕ няма ,,,,всички политици крадат --по цял свят е така --Тренчев каза че най бързият вариант на забогатяване е властта--за 22 г познавал само няколко които не са се възползвали --като балабурника Жан Виденов,,,така че на хитрият политик му трябва *** избирател

79

До 87

преди 12 години

дали имаш ЕГН или социално осигурителен номер няма значение! От значение е кой плаща и кой не! При положение, че 2 млн българи не плащат за здраве, какво значение има с какъв номер си! неплащането на здравните осигуровки трябва да с екриминализира и да се преследва! Но ще блокират съда от дела тогава!

78

Анонимен

преди 12 години

Не трябва да копираме от САЩ, а от бай Тошо имахме прфектната държава липсваше малко свобода е като свърши судената война и свободата дойде ко майната си искаме че разрушихме всичко.

77

Анонимен

преди 12 години

Ама то във всеки отделен щат разликата в законите ако щете и в нравите и поведението на хората са едва ли не различни сякаш са отделни страни.Как може да копираме един куп щати с население на половин Европа в една малка страна като България?Би било безумно.А и нищо няма да излезе.Трябва да вземем хубавото.От лошото всички си имат бол..

76

До 84

преди 12 години

Спред мен грешиш! на умен балкански политик му трябват глупави и необразовани хора, защото те по лесно с еуправляват и манипулират! Така някои хора син осигурявяат спокойствие и м=комфорт да крадат! А плебеите знаят, че с екраде, но е достатъчно да им подхвърлиш някоя троха и са щастливи!

75

Няма бъркотия

преди 12 години

''Copy '' си е "copy" . A "paste" , oткъдето и да го погледнеш , все на хотел прилича .