60

Анонимен

преди 12 години

До 85Как да ни харесват, като Г. Димитров като председател на коминтерна искаше да прави Македония отделна държава, ние бяхме с Германия, когато Тито развиваше партизанско движение, ние бяхме с руснаците когато Тито им отвори границите и си пътуваха и работеха където им кефне, ние бяхме с американците, когато бомбардираха Белград.....Комшия и роднина неможеш да си избираш и най голямата глупост е да се караш с тях!!!

59

Азиланто

преди 12 години

какво казват братята немци за ФИЯТ ? " FIAT-Feler In Alle Teile " Или на български казано " Грешка във всички части " . Само *** би си купил такъв автомобил !

58

Браво

преди 12 години

Браво на Сърбия ! Българи като стадо овце.

57

Анонимен

преди 12 години

Тука някои хора още броят ФИАТ за кола, Боже, Боже...Щел;и сърбежите да имат соларен парк... Като го построят, ще говорим. Само да те светна, че те нямат дори АЕЦ и загубиха дори излаза си на море, толкова са "умни"А китайските "трошки" не ги мисли - имат големи планове и като нищо ще ги осъществят.

56

До 86

преди 12 години

Ти май нещо си чул-недочул, кви 2 млрд Е бе *** , чуваш ли се ? И освен това само да те осведомя , че най-големия соларен парк на балканите е в северна България , а инвестицията от Корейците е огромна !

55

до 86

преди 12 години

И къде ще ги продават тия строшени фиат-ове? В африка ли, щото в европа са много малко *** които биха си взели фиат:)))

54

азиланто

преди 12 години

Най лицемерните *** в цялата Слънчева система,по лицемерни дори и от гърците,ето това са братята сърби ! Отначало.......О,братко,ооо бугарче ,ела да пиеме кафоооо,....а,после ти забива с усмивка ножа до дръжката и го върти злобно ! От 23 години живея сред сърби,имам приятели турци,гърци,власи,албанци,но нито един сърбин ! Долно *** племе !

53

gomor

преди 12 години

*** били прости и тн.Защо ФИЯТ инвестираха 1 000 000 000 Е в тая *** държава а не в райската градина Б-я, а сега се канят да направят и най-големия соларен парк в света пак с чужди около 2 000 000 000 Е?*** сме ние кито терпим разни *** да ни управляват.Евала на националистите - "Един човек, една партия, една ОТГОВОРНОСТ"!!!

52

mhm

преди 12 години

Всеки интелигентен българин не трябва да обича сърбите които не веднъж са ни забивали нож в гърба! Съжалявам и тези, които са фенове на сръбската музика!

51

Анонимен

преди 12 години

Да живее Волен Сидеров, единственият достоен БГ политик! Да живее николич, да живее лю пен! МОЩЕН *** ЗА ГЛОБАЛИСТИТЕ!!!

50

Анонимен

преди 12 години

Нито те за нас ...

49

до 74

преди 12 години

е друго си е да ти промиват мозъка с петолъчки цял живот и да пееш на химна "Москва е с нас и в мир и в бой"... ама и ти не си виновен, режима е тежко нещо, не всички издържат.

48

Анонимен

преди 12 години

Препоръчвам на сърбоманите да пообиколят Сърбия (а не само да ахкат и охкат на Калемегдан). С изключени яна Белград и донякъде Войводина (там хората са по-скоро унгарци, отколкото сърби), всичко тъне в разруха и простотия. Само да обърне внимание на колите и въобще МПС-тата по пътищата и ще му стане ясно.

47

до 72

преди 12 години

Няма случай в историята, когато ние да сме направили нещо добро за сърбите.

46

Веско

преди 12 години

Тези са ултра *** народ :)Има нещо успокоително в цялата тази просотия ... има и по-големи *** от нас на тази планета :)

45

Messi

преди 12 години

62 e "хлапе" на 37 години, *** !

44

до 64

преди 12 години

хлапе си. какво толкова. ще пораснеш.

43

Анонимен

преди 12 години

Аве стига сте обръщали темата, какво спорите, сега за или против Сърбия, па останете неутрални, споко, обърнете внимание на новината, не се търсят мнения, то за това има футбол и най-вече волейбол да си леем агресията и да бием някого, важното сега е да се буди нацията, да носим думата, ако щете, както са правили хората от революционното движение преди освобождението, защото сега пак се борим да паднат окови, да гласуваме за Волен

42

Анонимен

преди 12 години

62 е хлапе също.

41

Анонимен

преди 12 години

Изгубихте си още един ден от живота в в писане на глупсоти.