91

Анонимен

преди 12 години

Просто старите муцуни трябва да превъзмогнат личното си его и да отстъпят на млади със нови идеи хора.

90

НАЛИ!

преди 12 години

Един лаф:"Без предатели ,няма герои ",...Бойко се оказа ---герой!---Кой ли е предателя,на СДС ---и сам войнът е воин, ама не и в Бг!

89

до 111

преди 12 години

Само той да е, а оня мистър 10%.

88

АЗЕ

преди 12 години

И.Й.Костов---генерал без армия !Има и такива термини...ХАХАХА!

87

Анонимен

преди 12 години

ама разбира се бе, ка няма да има предатели ... ако нямаше предатели досега да сме цъфнали и вързалинякои хора никога не могат да се примирят, че им е минало времето, и винаги ще обвиняват някого за собсвтените си неуспехи

86

азе

преди 12 години

--Битата карта ,....не върви ---ВЕЧЕ!

85

дУ 100

преди 12 години

Защо електоратът на ДСБ,... е под 1%....,какви са причините...?

84

До 100

преди 12 години

Виж, всеки си има кантар, слага на една страна нещата, които е видял, на друга, които никога няма да види от съответния политик и сам преценява. Ти видя това, аз пък видях друго, Командира имаше огромни възможности да промени България, имаше доверието и енергията на младите, образовани хора. Имаше шанс да ни направи по-богати, а престъпниците по-бедни. Той направи точно обратното. Просто не издържа на предизвикателствата на историята, оказа се дребна душица, податлива на тривиалните пороци.

83

yyy

преди 12 години

С ПЕТЪР СТОЯНОВ НАЧЕЛО-ПРЕДАТЕЛЯТ

82

до 100

преди 12 години

Пет човека ---ОЩЕ въртят парите на СДС ,във фирма ,..."СДС-2",ТЕ СА "НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДЕМОКРАТИ " НА ПРЕХОДА ---ФЪФ---Бг---:И.Й.КОСТОВ,ХРИСТО БИСЕРОВ,НАДЕТО НЕЙНСКИ ,ПЕТЪР СТОЯНОВ И дъщерята на покойният Ал.Божков/която е изгонена от Надето Нейнски от фирмата/!Само ТЕ спечелиха от прехода в Бг ....,затова електоратът ги ИЗДУХА ,КАТО 3-НАТА КОАЛИЦИЯ!Да им ЧЕСТИТИМ ----вечна опозиция---- 200години!

81

Анонимен

преди 12 години

Колкото и тъжно да е, на "матряло" по-приляга Борисов отколкото Костов !

80

до 100

преди 12 години

Тъпче ако беше за продаване за жълти стотинки и Виденов щеше да продава и да си спаси *** а тоя тогава спаси другарите от обесване.

79

Анонимен

преди 12 години

Др.Костов, погледни в огледалото и там ще видиш виновникът за разпадането на СДС.

78

Анонимен

преди 12 години

На калпавият х.й,вълната пречела.

77

Анонимен

преди 12 години

Значи, да сме наясно, разпадът не е заради политическата лакомия на Командира, нито заради опита му да яхне СДС, с някаква неясна структура. Не е заради сянката на крадливото му управление, което му загуби 90% от гласовете. Не е и заради несериозната фигура на М.Димитров, нито е заради липса на ясна и конкретна политика, извън плиткия подход, копиран от комунистите на пълно отрицание на управлението на също дясна партия. Не е заради липсата на структури и сериозни млади политици. Заради ГЕРБ е!

76

До 97

преди 12 години

Командирът нищо не е ЗАБРАВИЛ .Той е човек на БСП свързан с СДС .

75

азе

преди 12 години

Все едно слушам ---Александър Лилов----,егати жалките останки от миналия век ------И.Й.Костов,бащицата на корупцията!Алоо,--96 ---по това време "спасително"от Костов ,всички държави бяха ----добре !Защо сега не спасява Бг ,...с 0.6%---електорат ?

74

Анонимен

преди 12 години

До 98 тъпче ако Иван Костов 1999 година не беше спрял албанските бежанци , сега щях да те питам къде *** гладните , но сте *** и ограничени и изобщо не си давате сметка какво се постигна тогава , забравихте опашките пред посолствата , забравихте опашките пред галиралите банки , забравихте много бързо какво означава 3 долара пенсия и 6 долара ра заплата, прости неблагодарници , ше си тънете в мизерия защото така ви харесва.

73

Бойко Борисов

преди 12 години

До---- 96,защо прозвището на лицето И.Й.Костов е :"БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА",---за какво спасение ----говориш ?Из парламентарен контрол в Нар. събрание :"Г-н Костов,не Аз ,а ВИЕ дойдохте при мен ,за да се ----ПАЗАРИТЕ",....?

72

тоя е пътник

преди 12 години

Най-големия разсипник и предател айде на бунището.