19

pege

преди 12 години

тая па овца теменужена какво се цъка.Всички сте един дол дренки, докопат ли кокала гризат до скъсване.То въобще сдс съществували.

18

Анонимен

преди 12 години

Коя беше тази?

17

Анонимен

преди 12 години

През 2010г. Яне Янев заяви, че ГЕРБ иска да разбие РЗС. Когато Волен бодна онази депутатка, веднага след това заяви, че ГЕРБ иска да разбие АТАКА .. хмммм, онзи ден Сергей Станишев каза, че ГЕРБ иска да раздели БСП...... и на същият ден онзи от СДС дет напусна каза, че ГЕРБ разби СДС, а сега и тази говори такива работи. АЗ СТИГНАХ ДО ЕДИН ИЗВОД САМО! ХОЛИВУД, КЪДЕ СТЕЕЕЕЕЕ

16

Анонимен

преди 12 години

Нито сдс, нито дсб ще влязат в следващия парламент и така и трябва !!!Герб не бива да губи нито един глас !

15

Анонимен

преди 12 години

Тези некадърници и крадци си мислят, че могат да разочароват цял един народ и след това да искат подкрепа още 20г.Нито Костов, нито тази ***, нито всички останали фалшиви демократи ще имат отново моят глас.Така че, г-це Неински, гледайте си любовта, бизнеса придобит чрез престъпен начин и откраднат от държавата и повече не се занимавайте с политике.Нито вие, нито др.Костов.Вие сте тези, които унищожихте и продължавата да унищожавате СДС.

14

гошо

преди 12 години

лошото е че много години минаха и се натрупаха огромни загуби за народа.надето е бръкнала и взела то е ясно, маса гаражи мъжа и прихватизира и какво ли още не.децата и ги изгониха от швейц. у-ще а на год им плащаше по 100 хилки щ.д., как се вадят тези пари наде от чиновническа заплата на министър, а сега кажи си ти

13

kk

преди 12 години

Грешите,гжо Нейнски!Не ГЕРБ ще Ви вземе хората,а истинските радетели за ДЕМОКРАЦИЯТА,която Вие,"Костов и компания" направихте химера,искат да се отърват от всички крадци и мошеници!Просто Ви се казва едно "ГОЛЯМО ЧАО! завинаги!

12

Анонимен

преди 12 години

Нямала да смени партията,а мъжа си може.Увяхнала ГЕРГИНА.

11

Анонимен

преди 12 години

заради алчността на сините лидери на власт дойдоха мадридският крадец, който пък даде път на бодигарда си. Резултатите не закъсняха.

10

Обикновен човек

преди 12 години

СДС беше създадено от Андрей Луканов и в него влязоха всички тайни доносници на бившата ДС. Сега на власт са явните мутри и щатните служители на ДС. Те нямат интерес бившите им подчинени да им мътят водата и затова логично слагат край на измислената партия.

9

Гошо Тъпото

преди 12 години

Случайни...хора,застанаха на чело на...промените в началото на ***...демокрация и една от тях е Надежда Михайлова.Взема каквото...можа;*** си пиши...мемоарите и не се показвай,защото си смешна и жалка,като всички крадци на...прехода.

8

гошо

преди 12 години

важно е надето какво преследва и иска, защо въобще дава интервюта и коментари от европа, явно замисля нещо или се ориентирва към друга партия. няма да се учудя. тя е свикнала да бъде на върха, а сега сдс не са върха и няма да има повече такова животно. бойко е велик. има перфектни страгечески съветници.евалата бойко

7

Попоф

преди 12 години

Че за какво са им ?!И без това в герб са само *** .

6

az

преди 12 години

Тая и тя каква джапанка беше в ЗММ то в София.Всички я знаят

5

Анонимен

преди 12 години

грозното Наде пак ли се появи.

4

HA HA HAAAAAAAAAAA

преди 12 години

GERB GI ISKA NO NIE S KOSTOV OTDAVNA GI DADOHME NA BSP

3

Анонимен

преди 12 години

Че то остана ли нещо от СДС? Защото ми се струва че, Костов и сие разпродадоха де що имаше нещо ценно..

2

ОВЧАР

преди 12 години

Не става само с хубост и АКЪЛ трябва в политиката!

1

Анонимен

преди 12 години

Надка-гаражната пак изпълзя.