146

optimist

преди 12 години

Евала Росене, браво, само така!!!

145

Анонимен

преди 12 години

Айде Комиуняги, плюйте по всички и дано се задавите в собствената плюнка. *** мръсни , не можете вече да крадете и само смърдите.

144

някой

преди 12 години

А завод за цели проводници?

143

Анонимен

преди 12 години

до 157, Врата показаха на хора от Адеко , за да ги вземат всичките в НР. Уволнени няма имаше преназначени, а колкото до Кол центровете, пак се изгазваш много неподготвен чул или не дочул. НР България е център на Европа и Африка, и кол центъра са под 5% останалите СМЕ IT инженери. Единствено IBM имат САМО кол център тука. Поинтересувайте се преди да пишете глупости

142

:)

преди 12 години

Ако е искрен и не търси печалби (в което се съмнявам, защото е от ГЕРБ) му пожелавам успех ! Оказа се, че дори Президента-аватар е по-добрият вариант от Гоце Ловецу.

141

Анонимен

преди 12 години

a koja stroitelna firma si mislite 4e shte stroi sofia tech ? To4no taka sushtata kojato postroi biznes zentur

140

до 165

преди 12 години

Какви технологии са крали ве *** всичко е платено и предплатено и то на астрономически цени тогава , мислиш ли че ей така се правят компютри , ама то така най лесно се троши държавна пара и се губи нишката . Я бегай искай от китайците по 100 $ за лиценз на Майкрософт пакетите при 300 млн потребители май ще се окаже по евтино сами да си го произведат а , ама еврейчета не дават че ги боли *** *** . Утре ще кажат че са плагиаствали фейсмук е циркаджия тези 3 трилийона зелени хартийки ...

139

chicago

преди 12 години

г-н Президент всичко това което казвате е много хубаво.Сега като сте в САЩ не ви ли прави впечетление че не всичко е струпано във Вашингтон.Ако направите столицата 5 милиона просто ще останем държава без територия .

138

Анонимен

преди 12 години

Този човек (Плевнелиев) с наивната усмивка е на 48 г. и съм чел негово изказване, че има над 1 милион километра зад волана... Мислех си.. Ако средната скорост е 50 км/ч, това прави около 10 г. нон стоп зад волана... като ги извадим от 48 получаваме 38 г. и като махнем още 20 г. до и след казармата, значи получаваме 18 г. време, през което той е градил, учил и се подготвял за президент! Значи няма нищо необичайно в държанието и говоренето му:)

137

дрън-дрън

преди 12 години

Айде,пак правежи!Ще ли сме да станем......Тези *** пак правят вятър на американците и какво ще направят,едно голямо нищо!Ама имало едни пари за усвояване!Дам,ще ги усвоят некои хора!

136

Virtual

преди 12 години

Пази боже да стане нещо позитивно в България. То се започва с едни съмнения, упреци...Не можете дори да си представите нещо хубаво да стане.Хубава негативан компания сте се събрали тука няма да ви я развалям...

135

бг

преди 12 години

Браво 173Там имаше поляни, бунището беше между Младост 3 и Горубляне. Ама, човекът- лозунг трябва да има PR дори с лъжа.

134

Анонимен

преди 12 години

Роска, България се превърна в държава на МОЛ-ове и кол-центрове. До 166, съкращенията в НР са факт. Питай тези, на които им показаха вратата преди 2 месеца. 2000 човека са освободени.

133

Овчакупелец

преди 12 години

Слугата на Боко Тиквата желае пак да се нагуши (и да нагуши и господаря си естествено). Тя София прилича на нещо средно между средновековен град и краен квартал в Индия. Слугинята Фъндъкова започва втори мандат по блеене и лаене по кучетата, а софиянци от близо и далеч газят в кал, карат колите си из кратерите, борят се на живот и смърт с бездомните пумяри и ***, пропадат в разни ровове и прочее. Тия седнали ИТ център да строят, ама първо град трябва да се направи пък после другото.

132

12345

преди 12 години

роско, роско БОКО -ТКВАТА ОТДАВНА СИ Е ЗАПЛЮЛ МЯСТОТО ЗА СТАДИОН- ТАКА ЧЕ ТИ ПАК СИ В ГЛУХА ЛИНИЯ. ПРЕДИ ДА КАЖЕШ НЕЩО ПЪРВО ПОМИСЛИ КАКВО И ИЗМИСЛИЛ МУТРАТА И ТОГАВА ГОВОРИ. ТО НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО ЧЕ СИ ПОД ЧЕХЪЛА НА ЖЕНА СИ АМА ОЩЕ ПО ЯСНО Е ЧЕ СИ И ПОД БОТУША НА МУТРАТА ОТ БАНКЯ. КОМСОМОЛЧЕ-МАКЕДОНЧЕ ЗАСМЯНО ОТ БАТКО БОЧКО ПРЕ+БАНО. ПРЕДИ СИ БИЛ ВЕРЕН НА ДКМС, А СЕГА НА ГРОБ. Я КАЖИ АМА ЧЕСТНО КОГА СИ ИСКРЕН И КОГА ЛЪЖЕШ. МАЙ ПАРАТА ОПРЕДЕЛЯ ЛЪЖАТА. ТОВА Е ТВОЯТА МАКСИМА БАРАБАР С КРАЖБАТА

131

Селянин с колело

преди 12 години

Мухаххахахаххаха.

130

капо

преди 12 години

Роската пак не си е пил хапчетата....

129

Анонимен

преди 12 години

Ако всички обещания, мераци, начинания и предложения на т.нар. политици до сега можех да ги опиша на една тясна и достатъчно дълга ролка хартия, сигурно щях да имам тоалетна хартия за цял живот!

128

фашизма Санчо фашизм

преди 12 години

Гробищен парк София червено юдейската номенклатура си прави харакири Соломон Паси реве .

127

Глупости!

преди 12 години

Плевнелиев разправя как е построил Бизнес парк София върху "бунище". Ще взема да помисля, че лично той изобщо не е идвал тук преди започването на строежите. На това място НИКОГА не е имало бунище. Беше си зелена поляна, на която децата ни играеха и ние от Младост 4 се разхождахме на чист въздух.