295

Анонимен

преди 12 години

Ами като им се пуши какъв е проблема да си пушите отвън? А мен не ме ли дискирминирате като ви дишам гнусния дим по тесните заведения? Смъди ми косата , смърдят ми дрехите , всичко!.... пушете отвън да не съм длъжен да ви дишам дима?В крайна сметка пушенето не е нещо нормално!

294

55

преди 12 години

То и алкохола вреди, ама не го забраняват - всичко живо пие където и както намери. Интересно защо в закона за движение по пътищата никъде не пише за цигарите, а за алкохола, щото още не съм чула да е станала катастрофа заради шофьор, който пуши??!! А това, че ти видиш ли хората щели да са по-здрави като не пушат...е по-голяма тъпотия не знам да има. Я всеки да се огледа и да види колко непушачи са болни от какво ли не....*** работа

293

Идеотизм без граници

преди 12 години

Тези циркаджии дупедати нямали със какво друго да се занимават. Да търсят начини да осигурят работа и добри доходи на хората, да тарсят начини да вдигнат пенсиите и детските надбавки,да осигурат добър стандарт на живот,хората са във тотална мизерия избиват се по супермаркетите за евтини продукти мизерия до шия .Масово хората са със прекъснато електрическо захронване или питейна вода ,лишават се от храна и лекарства.Не от пушенето хората умират а от стрес създаден от тези политически мошеници.

292

хех

преди 12 години

пак занимават хората с глупости а истински важните неща ги избягват

291

Tyler Durden

преди 12 години

Само се чудя, защо не забранят чалгата!? Доста повече вреди на българския народ от пушенето!

290

dobre

преди 12 години

много ми е интересно кога някой ще обърне внимание на кучкарите, които извеждат кучетата си на разходка и домашните им любимци *** по тротоарите и мажат *** на всякъде ?!кой ще си направи труда да ги глобява ?!

289

баба ти

преди 12 години

то и вътре в колата си е твоя собственост, и колана само тебе пази , но нямаш избор и е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!

288

Анонимен

преди 12 години

Кръчмите са частна собственост и подобна забрана нарушава преди всичко правата на собственика, нямам нищо против държавата да налага каквито иска забрани на държавни или общински терени, но не и да ограничава правото на собственост

287

353

преди 12 години

Брей, коя е тая болница, в която и в стаите се пуши? Аз явно не съм имал късмет, защото трябваше да излизам навън.

286

Анонимен

преди 12 години

Сега поне ще дишаме по-чисти азотни и въглероден окиси, въглеводороди и по-чист, свободен от никотин градски прах, а в закритите помещения - полезна плесен от филтрите на климатиците (правят пеницилин от плесен). Вече колите са по евро стандарти и са с чисти емисии и даже са полезни за вдишване - доказано е от европейски учени! Освен това черния пушек от дизелите си е чист въглерод, а както знаете за пречистване се изписва активен въглен който също си е въглерод..

285

Светла

преди 12 години

Абе я се осъзнайте! Никой не са го спрели да пуши, освен на ЗАКРИТИ места! Ама че нагло, невъзпитано и некултурно племе сте всички, които смятате, че да излезете НАВЪН и да изпушите цигара за 5 минути, и после като пичове да си влезете в заведението или обществената сграда е върхът на потъпкването на човешките ви права!

284

Оппс.. от 354

преди 12 години

*** и спел чекърите и чудото..Оново - кристиализирана да се чете криминализирана :)

283

leny kraviz

преди 12 години

***-катило, лапачите на дим мене не ме бригат, защото с въвеждането на тоя закон се въвеждат и глоби. И като викна тия дето имат да вземат едни 300 лева, те няма да пропуснат да ги вземат от тебе, балък такъв, а от собственика на кръчмата глобите ще започнат от 500лв. Така че напуши се по яко до 01.06

282

Активен Пушач!

преди 12 години

Приветствам забраната във всичките и форми.Най добре би било цялата индустрия да бъде извадена от закона и кристализирана всяка дейност свързана с производство, разпространение и употреба на тютюневи изделия!

281

123

преди 12 години

Абее, *** народ сме и такива ще си останем! На запад и в САЩ тютюнопушенето е забранено навсякъде по заведенията и на някои открити места и пората не се оплакват! Къде се е видяло да се пуши в болница например, или детска градина или училище! Това само в простата ни държава от простаци се случва! Лежа аз в болницата и стаята ми е задимена от дим от цигари и едвам дишам! Това нормално ли ви се струва- щото ако отговора е да, то правете си изводите, какви *** сме!

280

murmashka

преди 12 години

Ами така ще е.Нали парламента ни е ,,Герб-ов".А в Герб" ум и разум колкото косми на Бойко по главата.Иначе щеше ли някой да става член на тая маймунска партия?

279

Анонимен

преди 12 години

много се кефя на това колко ги е яд пушачите

278

Божеееее

преди 12 години

346,колко си *** !!!! Сигурно като мислиш много те боли ....

277

Анонимен

преди 12 години

чикатило балък си ти, щото тия дето се тровят наравно стеб поне не дават пари за това

276

до 337

преди 12 години

много велики личности са били и ***! и ся кво? според тебе дай ся и ние да обърнем резбата, а? а много от пушачите, като смучат цигарка, подсъзнателно си мечтаят тя да е член! за това не искат да ги отказват!