66

rument

преди 12 години

И аз се надявам Радо да се съгласи да се върне,и се надявам хора от федерацията които си нямат и хабер от тази игра,да си вземат парцалките и кой от къде е.

65

vanzan

преди 12 години

Това е срам и унижение за всеки..Б.Б. да казва кой ,кога и как в спорта!! Пожарникар и спорт...........ужас!! Дано скоро се махне че шзе да ни писва как разбира от всичко !!

64

martinsski

преди 12 години

Дано Радо действително се върне. Казвам го , защото при гласуването самият той не е присъствал. И съм сигурен че му е трудно отново да поеме отбора след такъв цирк. Повечето хора в неговото положение биха си събрали багажа и биха си тръгнали. Дано той обаче остане заради България и заради нас феновете , хората които не спряха да скандират НЕГОВОТО име и да покрепят отбора.

63

teo

преди 12 години

Браво БОЙКО, ЛЮБО ГАНЕВ ДА СИ ГЛЕДА БИЗНЕСА И ГАЗОСТАНЦИИТЕ СИ И ДА НЕ СЕ МЕСИ В РАБОТАТА НА ТРЕНЬОРА РАДО СТОЙЧЕВ И АКО ИСКА ДА ИНВЕСТИРА, А НЕ ДА ПРЕЧИ НА ВОЛЕЙБОЛА В БЪЛГАРИЯ!!! А ОНЯ КОРУМПИРАН ШЕФ НА ВОЛЕЙБОЛНАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА ПОМАГА, А НЕ ДА СЛАГА ПРЪТ В КОЛЕЛАТА НА ВЪЗХОД НА ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ И ДА ПЛАЩА РЕДОВНО НА РЕГИОНАЛНИТЕ И ГРАДСКИ ОТГОВОРНИЦИ НА СЪДИИТЕ, КАТО КРАДЕ ТЕХНИТЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА СВОИТЕ ПРОТЕЖЕТА!!! МАХНЕТЕ ТОЗИ МАФИОТ ОТ ФЕДЕРАЦИЯТА ПО ВОЛЕЙБОЛ !!!

62

Анонимен

преди 12 години

Браво!!!

61

Niki

преди 12 години

Б.Б. не би пропуснал възможност за обществено одобрение.

60

Анонимен

преди 12 години

сега и ако кихне държавата едни пари за следващата квалификация, може да ни огрее

59

valeri

преди 12 години

Този Ганев го мислех за симпатичен простоват човек, а той се оказа страшен ***. Ще бойкотирам всяка телевизия, която се осмели да покаже тази дебела мутра. На публиката в залата препоръчвам да си носят яйца и домати и ако си покаже тъпата муцуна да го поздравят по подходящият начин.

58

Анонимен

преди 12 години

ми честито, смеят ли да откажат на "молбата" премиераче федерацията бърка каши, то ясно, ама друго си е да си имаме цар-слънчице, който да "помолва" разни неща

57

rument

преди 12 години

Edin - За мен също беше безмислено уволнението му,бих казал малаумно,просто трябва да се сменят някои хора във федерацията.

56

Nina

преди 12 години

Радо Стойчев ще се върне, защото според мен е човек, за който егото му е на заден план. Има пълното право да откаже при всичкия тоя цирк и простотия, но според мен ще се опита да оправдае очакванията на българите за класиране за олимпиадата. Дано!!!

55

rument

преди 12 години

ДО 57 - За кое е продажна душица бе пич,що говориш като не разбираш.

54

Edin

преди 12 години

до 54. Това може и да е най-добрия вариант. Просто това решение с неговото отстраняване беше малоумно!!!! Аз все още имам надежда, че типично по български ще се скараме едно хубаво като децата на площадната, за да може утре същите деца да извоюват сплотено нови български победи!

53

до 48

преди 12 години

Няма по важни неща от Мъжкото достойнство,ако твоя къде му ближеш т***** Стойчев твърдеше и разгласяваше наляво и надясно,че той бил принципен и имал ДОСТОЙНСТВО и никой не може да се подиграва с него,разбрали сега че твоя стойчев е поредната продажна душица със здраве да си го води тоя отбор....

52

утре пак

преди 12 години

Вчера изхвърлиа Радо Стойчев, днес върнаха Радо Стойчев, утре пак ще го изхвърлят и така нататък. Това е ***!

51

rument

преди 12 години

Edin - Радо днес в едно интервю каза че не иска да поставя условия,и наистина е безмислено,той каза че иска да го оставят да тренира отбора без условия и подобни такива.

50

Edin

преди 12 години

Радо трябва да постави условие за връщането му - оставка на шефа на федерацията!

49

анализатор

преди 12 години

Слушахте ли коментара на Любо ГанЬОв след заповедта на Б.Б.? Веднага смени тона и застана в поза "партер". 210см висок, но всъщност доста "нисък", без морал, без достойнство...

48

rument

преди 12 години

49 - Федерацията беше сигурна че Пранди ще приеме,само че той ги резна много здраво,както направиха и те преди 2год. май беше.Няма класен треньор в момента който може да поеме отбора освен Стойчев.

47

magiv1

преди 12 години

Любо Ганев да ходи да сси гледа газстанциите