67

Анонимен

преди 12 години

според видни евро-бюрократи, еврозоната била "КЛУБ" и който не играе по правилата трябва да го напусне! ето това ще срине еврозоната, как може единната валута да е "клуб" и кой определя правилата, и как стана така, че на Гърция са давани такива огромни кредити! ОТГОВОРНОСТТА Е НА ТЕЗИ, КОИТО СА ДАВАЛИ И ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЕМЕ ОТ БЕРЛИН, ПАРИЖ, БРЮКСЕЛ ... иначе няма да има ЕС, ЕЗ и други споредм мен така или иначе безполезни "съюзи"

66

Жоро-бг

преди 12 години

Фалирай и закривай!!!

65

до 59

преди 12 години

абе брат,ти в коя чужбина си ,да не си в Сомалия,че виждаш толкова бездомни???????????

64

Анонимен

преди 12 години

Кефат ме кви са.Криза криза и пак си раздадоха 13-та заплата ,премий добавки и всякакви видове бонуси.Лошо няма ама все пак звучи малко нелепо на фона на цялата история дето всички я знаят в каква страшна криза били.Един познат ми разправя за САЩ,че редовно доста от певците там ходят с лимузини и лачени возила да си зимат.... социалната помощ.Е кво има да се чудим на гърците.Колко им бяха заплатите?По 1500-1600 лева нали?И ревът,че са зле...

63

до 64

преди 12 години

Но не забравяйте 4е гър4улята имат много фирми и банки у нас--Банки и фирми имат шепа гърци, останалите са просто работяги, останалите 21 % безработни, като ще станат още повече! Какво го грее безработния или бачкатора с 800 евро заплата, че има и богати гърци?! Има и българи собственици на банки и големи фирми, но парите са си за тях!

62

Анонимен

преди 12 години

Спокойно братя българи, гърците никога няма да гладуват. Най-много да се простят с едно от няколкото си жилища или коли, които всяко семейство притежава.За гърците в момента най-страшното е, че ще трябва да започнат да работят.

61

Анонимен

преди 12 години

моето очакване е на път да стане реалност - срив на еврото!!! да се готви еврозоната :)))

60

ТАКА Е

преди 12 години

То си има много хубава приказка за тяхната работа, тъй като им предлагаха да им помогнат....тоест буквално спасят, ама те нали са много горди, та и приказката е: КОЙТО ОТКАЖЕ ДА ЦЕЛУВА РЪКА СЕГА, ПОСЛЕ ЦЕЛУВА ***!

59

Анонимен

преди 12 години

Имало предложение как да излезе на Гърция от кризата и то било в Германия работния ден да стане 12 часа

58

--- >>>

преди 12 години

Избори до дупка в Гърция --- >>> обедняване до дупка в Гърция !!!

57

Анонимен

преди 12 години

Колко сме на този балкански полуостров,че да се делим и злобеем така?Днес гърците утре ние в други ден румънците.Казват,че гърците мързеливи били и само искали пари на заем.Може и така да е,но защо тогава са ги приели в ЕС?Това измислено евро не може да се приложи при такива разлики между бедни и богати.

56

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Въобще не са зле гърците.Ние сме зле...

55

ММДАМ

преди 12 години

Но не забравяйте 4е гър4улята имат много фирми и банки у нас. Дано да не се отрази негативно върху БГ това. Мисля 4е няма опасност.....но все пак....трябва да сме предпазливи. А колкото до самите гърци - е.....живяха в опиянение толкова години....ама изтрезняха изведнъж....4у4ра с узуто пресъхна....песните заглъхнаха.....сиртаки няма ве4е - сега ги 4ака ба4кане и затягане на коланя до последна дупка. Тъкмо здравословен живот - ниви, баири, целебно гладуване....кво сакат пове4е?

54

Анонимен

преди 12 години

Човек каквото сам може да си направи никой не може да му го направи ,щом не искат да целуват ръката на попа ще целуват на някому х..!!!

53

IQ146

преди 12 години

Не съм особено щастлив, оказах се добър пророк, че положението на гърците е НЕСПАСЯЕМО. Неспасяемо заради самите гърци. Тези преговори и кандърми в момента са абсолютно безсмислени. Те могат да се водят едва СЛЕД КАТО гърците са въвели драхмата, преживяли са 2-3000% инфлация и обезценяване, редили са се на опашки за основни продукти, ХОРА СА УМИРАЛИ ОТ ГЛАД, ПЕК или СТУД и ЧАК ТОГАВА ще са склонни на компромиси за намаляване на доходите. Дотогава ВСЯКО намаляване на доходи ще доведе до ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! И изобщо не е опасно напускането на еврозоната от Гърция! То е необходимо, даже ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ за европейската стабилизация. Проблемите на Гърция са от 40 г. и априори са НЕРЕШИМИ! Просто народът НЯМА ДА ПРИЕМЕ исканите рестрикции! Затова преговорите приличат на опит за заличаване на отговорности и прехвърляне на проблема на гърба на европейския данъкоплатец! Толкова ли трудно да се разбере, че не можете да ДАДЕТЕ НАСИЛА! Колкото и да ви се иска. Насила можете да ВЗЕМЕТЕ! Всичките "СПАСИТЕЛИ" на гърците се опитват да им дадат НАСИЛА! И накрая ще докарат в Гърция някоя хунта! Дошло е време Гърция ДА ПЛАТИ, задето ЯДЕ ПОВЕЧЕ, отколкото произвеждаше и имаше налично! И НИКАКВИ ЗАКЛИНАНИЯ не могат да ЗАМЕСТЯТ това изпитание, което предстои на гърците! Те трябва НА ГЪРБА СИ да установят, че всеки може да се разпростира според чергата... И няма НИКАКВО значение, че ПОЛИТИЦИТЕ им са виновни. Сега идват популистите! А накрая ВИНАГИ го отнася НАРОДЪТ! НАРОДЪТ, КОЙТО, когато избира да го управляват, трябва да си опича акъла и да внимава за популисти и КРАДЦИ. Като втората категория управленци е неимоверно по-опасна. На такива КРАДЦИ, НО НЕВИЖДАНО ПО НАГЛИ от гръцките, ние, българите, бяхме жертва 20 години. Но това е вече друга тема...

52

Анонимен

преди 12 години

Лошото е ,че много неща гърците ги държат в БГ.Ако те стават по-зле и при нас ще дойде това.Съдовете са скачени и свършат ли парите и у нас ще дойде МВФ със заем.Вземем ли пак заем ставаме като гърците.Един заем,втори,трети и накрая ще ни купят.

51

Анонимен

преди 12 години

Гърците вън от ЕС, спиране на всякакви помощи и тва е!!

50

Анонимен

преди 12 години

Как си бяха навирили главите,колко узо се изпи под дебелите сенки, що песни бяха по таверните ,що сиртаки се изигра,сега дойде време да им стане ясно, кой е кум кой е сват и кой е на булката брат защото буталкята се строши,защото няма пари няма живот, няма песни няма пляски,има глад ,мизерияи и плач без надежда,като ги завърти живота на мизерията ще забравят и стачки и гордост и всеки ще се бори по единично за оцеляване ние минахме през този ад и още не сме излезли ама те тепърва баба за дърва!!

49

diktatura

преди 12 години

gotovi sa, sledvashtite izbori she sa posledni! sled tova idvat voennite na vlast!!!

48

галактика

преди 12 години

Ох, Боже, Гърция, та Гърция - вторачили са се в нея като някога в хубавата Елена.... И ако премахне еврото - какво ?! Нима всички държави в евросъюза са приели еврото ?!?!!!! Изразявам симпатии към коментари 30, 37 и 50.