44

Анонимен

преди 12 години

Самата пенсионна система установена в Европа е тотално погрешна и неработеща. Какво значи това да се пенсионираш? Обществото да те отглежда докато си жив - това е смешно.

43

гурбетчия

преди 12 години

Абе кво се правите да луди и по този начин се успокоявате ?! "Турците бягали от Турция ,защо бягали ,нали уж било много хубаво...". Турция е вече над 85 млн. души , а турските емигранти по света са около 7-8 млн. /в това число са и кюрдите и др. етноси родени в Турция/! Така ,че турската емиграция няма и 10% от сегашното население на Тр. ,и тая емиграция се е натрупала в продължение на десетилетия,така че е нормално ! А в Бг. през последните 15г. от 9 млн. души емигрираха около 2,5 млн.,сметнете

42

БЕЗРАБОТЕН

преди 12 години

дo недоволе, и аз така гласувах за жалост ГРЕШКАТА Е НАША а за някой друг ЛЕВСКИ????? В България няма такива личности.На мен ББ МИ СЕ ВИДЯ ЛЕВСКИ НО УВИ......СЕГА СИ СЪРБАМ ПОПАРАТА.

41

Анонимен

преди 12 години

"Докато не кажем, че сме недоволни ше правят каквото си искат с нас. Надядам се скоро накой Левски да се появи"Докато чакаш "добрия цар" да дойде, все ще те лъжат. Никакво бързо подобрение в България не очаквайте. Докато се плюехте един друг, елита разпродаде индустрията. А младите напуснаха, та няма и роби да обработват земята.Единственато възможност е да се разпродава земята на чужденци и да се ликвидира татковината. И това е най-вече заради льольовци, дето все си чакат някой да ги оправи!

40

До 38

преди 12 години

Това което си написала е една тотална подигравка с делото на Левски! Как е възможно да приравняваш алчността и егоизма си с каузата на Апостола на свободата. Ако Левски можеше да те чуе най-вероятно щеше да ти отвърти един шамар. По времето на Левски хората не са имали дума за това което ти искаш, хората са работели през целия си живот и не са чакали някой друг да ги храни!

39

До 21

преди 12 години

Не е вярно-имам приятелка, състудентка от института, изселница от 1978 година, инженер. Тя се пенсионира на 45, години, заемаше ръководна длъжност. Имаше възможност да работи повече, но смяташе, че трябва да отстъпи на по-млади. Когато се пенсионирах преди 2 години, тя беше тук и пенсиите ни бяха еднакви. Днес моята пенсия е същата, а нейната е с 200 лири повече. Баща й също се пенсионира там, наследниците му имат право да ползват част от пенсията на починалия.

38

ЗА 40

преди 12 години

ЛЕВЧЕВ, ГЕЙ ПАРАДА Е ЮНИ МЕСЕЦ, ПОДРАНИЛ СИ.

37

Ама надали

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ Минимална възраст за пенсиониране 100г. и стаж 99г., ако ги доживееш и се намерят пари по фондовете. Девиз на пенсионното осигуряване "Чакане му е майката."

36

Анонимен

преди 12 години

ЕВРОПА ЗА ДА СЕ ОПРАВИ ТРЯБВА ДА РАЗЧИТА НА СОБСТВЕН РЕСУРС А НЕ НА ИМИГРАНТИ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ. В ГЕРМАНИЯ

35

левчев

преди 12 години

Светът свикна нас българите да ви гледа нагъзени и покорни, чакащи поредната порция *** секс. И докато ние се възприемаме като олигавена, разкрачена ***, светът също ще ни възприема така. За това България никога няма да се оправи, докато сама не извади вибратора. Защото в света на пропуснатите и реализираните възможности, когато един е паднал по корем със забит в *** вибратор, другите няма да му го извадят и да му помогнат да стане.НЕ! ТЕ ЩЕ ГО НАБИВАТ ОЩЕ ПО-НАВЪТРЕ!!!!

34

Анонимен

преди 12 години

А пенсиите колко са? Хаха, правят ни на маймуни. В Германия можеш да се пенсионираш и на 40 години и пенсията ще ти стига за всичко. Загубеняци сме ние - Българите, че търпим тези крадци и мошеници, които ни манипулират както им е угодно. В Германия - криза няма. Само тук ни баламучкат с някакви измислени кризи, за да могат разни картели да точат и лапат нашите пари. Ама, - ХАК ни е. Не народ, а СТАДО.

33

недоволе

преди 12 години

Аз, не съм доволна как държавата харчи моите пари и за това преминавам в сивия сектор.Сега съм на 50 години не виждам никаква пенсионна перспектива. Докато не кажем, че сме недоволни ше правят каквото си искат с нас. Надядам се скоро накой Левски да се появи, че тези ще ни съсипят както е тръгнало. Между другото съм гласувала за ГЕРБ но вече съм разочарована. Но за кого да гласуваш като ВСИЧКИТЕ СА МАСКАРИ.

32

Анонимен

преди 12 години

НАЙ-ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ ИМА В ТУРЦИЯ. ТАМ СЕ ПЕНСИОНИРАТ САМО ФУРАЖКИТЕ И ТЪПИТЕ ИМ МИЛИЦИОНЕРИ. ВСИЧКО ОСТАНАЛО ПРОСТО Е ОСТАВЕНО ДА СЕ СПАСЯВА И ДА МРЕ.

31

Анонимен

преди 12 години

Българина за съжаление си е егоист човек - той си представя, че като навърши 55 години, а защо не и по-малко някой трябва да го осигури материално, за да може той да води един лишен от смисъл живот излежавайки се по цял ден. Човек трябва да е активен през целия си живот, да допринся с каквото може за развитието на обществото, а не лежи на гърба му.

30

Анонимен

преди 12 години

БългарияПенсиониране - само срещу смъртен акт!Честито!

29

До 7

преди 12 години

Ако зависеше от вноските, защо вземам таван?Вноските са на максимум 2000 осигурителен праг, а ми слагат таван на пенсията.През туй време раздават на разни "заслужили"-яли и пили на корем от моята заплата и труд, и принос!Измислиха, че ако изобщо падне таванът, то ще е за последните пенсионирали се.През това време ще сепогрижат да ни уморят.

28

левчев

преди 12 години

Нашите пенсионери не се самоубиват, защото няма нужда- нас ни самоубиват- с ниските пенсии, с които не можем да си платим сметките за ток, парно, данъците, да си купим лекарства, да се нахраним. Идва Великден, кой български пенсионер ще може да си купи козунак, агнешко- поне 1 кг., да си боядиса поне 20 яйца- никой! Как я мислите господа управляващи, унищожихте нацията ни, но не ви е грижа. Вижте гърците- дават на пенсионерите по 200 евро бонуси за Великден, ако взимат до 2500 евро пенсии. !!!А са в банкрут, но им дават помощи, а ние сме си добре, така ли????

27

Един българин

преди 12 години

Европа умира с това застаряване. Например в Турция средната възраст е 28 години в Германия е 43, а в България 41. Децата от 0-14 години в европейските държави е под 15%, а в Турция е над 30%. Сега всичко е ОК, но след 30-40 години по европейските градове ще се разхождаме само старци и пенсионери.

26

левчев

преди 12 години

Напук на кризата гърците посрещат и този Великден с бонуси, съобщи Би Ти Ви. Въпреки драстичните икономии, които предприема правителството, в южната ни съседка посрещат богато всеки празник и не се лишават от удоволствия. Пенсионерите също бяха зарадвани с допълнителни по 200 евро. Ако туристът не е прочел във вестника, че страната се тресе от икономически несгоди, трудно ще повярва, че Гърция е в криза.

25

за 19

преди 12 години

В Турция има най-добри условия за всичко, затова турците............ бягат от Турция хахахахаааа