93

САМО ПИТАМ?

преди 12 години

И свещите ли ---поскъпнаха?

92

Анонимен

преди 12 години

10 заплати годишно си е почти двойна заплата. Например ако заплатата ти е 600 лв, реално получаваш 1000 лв на месец. И като се знае колко по-лека и по сигурна е държавната работа от частната, направо да си търся някое сигурно държавно местенце.

91

Анонимен

преди 12 години

На 12.05 ще има протест срещу безобразията в България , потърсете инфо във фейсбук. Да изметем мутренската пасмина от България!

90

Чиновник

преди 12 години

Вива ГЕРБ, Вива Бойко !

89

nrjc, mejc,

преди 12 години

Може да сме най бедната държава в Европа, но имаме най-забавния премиер. Борисов не може да нахрани гладните, но затова пък неуморно ги забавлява от сутрин до вечер, 24 часа в денонощието. Като няма хляб, яжте пасти, възкликва кралица Мария Антоанета, малко преди да изгуби главата си на парижката гилотина. Нашият крал е далеч по-земен. Той най-сериозно посъветва гладните българи да садят картофи, както правел той и семейството му в Банкя.

88

ако незнаете?

преди 12 години

В Бг държавни институции ,има ВАКАНТНИ МЕСТА ,но НЕ НАЗНАЧАВАТ ,ЗА ДА МОЖЕ ОСТАНАЛИТЕ РАБОТЕЩИ ТАМ ДА ИМ ВЗЕМАТ ----ЗАПЛАТИТЕ ,КАТО ----БОНУСИ !А,....ДОБРО ЮТРО!

87

Наглеци

преди 12 години

Такова нагло безхаберие !!!За да получиш бонус, трабва да си верен на Партията, жив Комунизъм от най-извращенски тип !Герб са най-отвратителната пасмина, управлявала някога !

86

Анонимен

преди 12 години

За какви бинуси може да говорят тези нагеци след като изхарчиха резерва??Оставка незабавно!

85

Анонимен

преди 12 години

Досега всички са разчитали и всички са хранили държавната си администрация. Създаването на това, както сте го нарекли "партийна аристокрация" не е от днес или от вчера. За мен държавната администрация е най-паразитиращото и опасно нещо. Държавата съществува за две неща - да храни администрацията. И да източва пари от държавния бюджет към фирми на свои хора чрез колосално нагли цени, поръчки и всякакъв вид машинации. За обикновените хора остава ролята на източни на средства за горните две неща.

84

ЕС

преди 12 години

Бг---00!

83

93

преди 12 години

93, Частните фирми плащат основните данъци и съответно плащат и заплатите ви. Мислиш ли, че е честно да лапате бонуси като в Гърция, а частниците да са пред фалит?????? Когато всички фалираме или се изнесем от България, кой ще ви храни?????? Бойко има къде да отиде, а ти?

82

Даола

преди 12 години

Ето как правителството корумпира дръжваните чиновници - т.е прави ги послушни и твърд бъдещ електорат за ГЕРБ.

81

violeta.petrova.98

преди 12 години

Господин ЧИНОВНИК,ами те цените са се повишили за всички не само за чиновниците!А и плюс това става въпрос за 10 ДОПЪЛНИТЕЛНИ заплати!!!Какво ще кажеш...?

80

анонимен

преди 12 години

Бонуси за техни хора, а за другите, дупката на геврека.

79

Истината

преди 12 години

На изборите ГЕРБ ще разчита на:- чиновници назначени от тях, затова са и "бонусите", затова са и местенията на министерства.- ***, затова и не се взимат мерки срещу *** престъпност. Така *** босовете ще подкрепят ГЕРБ и без пари. - *** селяни, които се ловят на евтин ПР. На такива 100 пъти им се повтаря нещо "по талавизора" и те така силно го вЕрват, че биха си заложили живота.- ненормални Бойко фенки и фенове - провинциални тетки, бивши военни, непрокопсали мутри и т.н

78

men

преди 12 години

а повечето от вас се смеят на гърция, пукали били, яли били, мързеливи били, фалирали били ... а тези хубостници ченгета, чиновници, армия, политици и *** какво са изработили, какво са произвели? в нормална държава ли живэм? престъпност ли нямаме? корупция ли нямаме? нямам думи. познайте как ще осъмнем когато *** вече го няма. бонуси ще си раздават. егаси бонусите мазни.

77

Факт

преди 12 години

Нормалният начин е да се плаща нормална заплата, е не някога си в светлото капиталистическо бъдеще, труда на човека да бъде оценен и да получи до 80% бонуси. Системата с бонусите в държавните структури е изначално порочна и служи единствено, за да може поредния партием началник-некадърник да плаща за лоялността на своите хора или просто на любовницата си с държавни средства. Ако изобщо има бонуси, те трябва да не са повече от 10% от заплатата и да се дават всеки месец.

76

Анонимен

преди 12 години

До 93 Правилно разсъждаваш, а какво мислиш за пенсиите или за заплатите на хората в частния сектор, който между другото и без вашите бонуси си загива.

75

факт

преди 12 години

Тук важи принципа на пуйка с зеле. Един яде мръвката, друг зелето, на третия остава миризмата, но средно са яли пуйка с зеле.Голямият началника взима 80% от 12-те си заплати, /9,6 заплати/, т.е. ако взима 2000 лева заплата, има още 1600 лева месечно.Средния началник към своите да кажем 1500 лева, има още 60% - 800 леваМалкия началник към своите 1000 лева, има още 40% - 400 лева.Обикновения служител към своите 600 лева, добавя още 20% - 120 лева, при 80% - 480 лв

74

do 94

преди 12 години

wzemi se zastrelqj, bate. tolko gluposti napisani na edno mesto nikade ne beh chel oswen w twojto mnenie.