452

Анонимен

преди 12 години

ХОРА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МУТРО-ПОЖАРНИКАРСКАТА ПАРТИЯ НА МАФИОТИТЕ БОКО И ЦЕКО.

451

Анонимен

преди 12 години

и още повече ще стават разочарованите, писна им на хората звука на фанфарите

450

Съгласен

преди 12 години

ДОЛУ ГЕРБ !!!НИКОГА ВЕЧЕ МУТРОКОМУНИСТИ !!!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

449

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е едно *** недоразумение! Не гласувайте за тях.

448

Анонимен

преди 12 години

Никога вече за ГЕРБ!

447

Анонимен

преди 12 години

Долу ГЕРБ

446

до 534

преди 12 години

У наше село всички сме за ГЕРБ Ела да ни видиш

445

Анонимен

преди 12 години

Как няма да си го искаме... Най-накрая разбрахме какво е тази страна да си има стопанин.Досега бяхме безстопанствен двор

444

левчев

преди 12 години

Тихо, да не станем като гърция!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

443

Анонимен

преди 12 години

Бате Бойко - национален геройГЕРБ - до края на света

442

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е едиственият правилен вариант за управление! Всичко друго е разруха!

441

bastuna_kriv

преди 12 години

ако кунева застане на власт, положението ще се влоши още повече

440

ами

преди 12 години

е то бУлгЪрчето си е мазохист по принцип,500 години фесовете ни клаха,европа си мълча,после войни,за да ни разделят,сега ни обраха тотално и ни скапаха икономиката,*** ни е си искаме техните ***...турците не ни имат за хора-ние ги величаем,*** ни убиват и обират-но ТЕ са бъдещето-каза мумията КИЛЪРи,и ние ги храним-извода какъв е?*** ПАРЧЕТА бУлгЪРски!ЧАЛГА И ДРОГА ДА ИМА!

439

не искам герб

преди 12 години

Бойко Борисов не може да се похвали с монопол върху прозвището "Батман". В световните новини то вече беше присъдено на Путин от друга изтекла грама, оприличаваща руския премиер на "Батман", а президента Медведев на "Робин". Колко е дълъг конецът с който е вързан българският "Батман"? И има пространство за маневриране извън треакторията между явните жестове към американците и тайните срещи с руската резидентура? От една страна, САЩ очевидно разполагат с много сериозни компрометиращи данни за престъпна дейност на Борисов в миналото и умело експлоатират егото му, разчитайки на обещаната лоялност. От друга страна личи, че премиерът силно зависи от "регента" Златев, който е избраник на руските "кукловоди". От дипломатическите доклади узнахме, че Борисов си е признал пред американците за заплахата на Путин да врътне кранчето на газа [09SOFIA561]. Но не се изключва възможността да има и персонални заплахи. Ако е вярно, че Златев е свързан с руската разведка излиза, че руските служби също са в течение на компрометиращите факти, които американците знаят за Борисов.

438

Анонимен

преди 12 години

ЧЕ НЕ Е БОГОМИЛ БОНЕВ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ДА ГО НАКАРАТ ДА СИ МАХНЕ ЗАТЪМНЕНИТЕ СТРАНИЧНИ СТЪКЛА!!!!!!

437

Анонимен

преди 12 години

Зависи кой прави изследването.Манипулират ви.Не им вярвайте.Има купени агенции които ви заблуждават.Само с тяхна помощ и манипулиране на изборите те може отново да спечелят.А вашата агония да продължи.Внимавай бедни ми народе,най-беден,нещастен и за жалост апатичен в Европа.

436

Анонимен

преди 12 години

четете по внимателно 666, казва ви всичко ,кратко и ясно.

435

ФЕН

преди 12 години

Тоя *** комплексар трябва да си ходи. Достатъчно простотии направи.Грешка - той не може да мисли, около него тъпанарчетата (Дянков и Цветанов) му вкарват думите в устата.

434

Анонимен

преди 12 години

Комунистите ни малтретират,а ченгета обискират и слухтят,тез *** днес напират,душите ни свободни да сломят.Стига вече *** терор,стига толерантно поведение,за България сте вий позор,да сложим край на това падение.

433

Анонимен

преди 12 години

Можем без еврейска бюрокрация,можем и без турци във властта.За какво ни е тази демокрация,щом я няма справедливостта.Не се нуждаем ний от НАТО,нито от съюза европейски,не ни трябват купища злато,нито милиардите еврейски.За истинско щастие трябва ни само,едно здраво приятелско рамо, да свириме ние български песни,да казваме гордо - ние сме десни.