55

Старшина Ушев

преди 12 години

Да му спрат филмите и от утре с гуменки по улиците а не с кола. Пикльото още се държи за на майка си циците ,а тръгнал да прави чалъми.

54

Оффф

преди 12 години

Аман от лигочи.....

53

Анонимен

преди 12 години

Техниката е в родителите , не в преподавателите и инструкторите ! Аз работих 13 години , когато си купих собствен автомобил , но ми беше съвестно да му дърпам ръчните и да се правя на състезател , защото знаех , как съм ги спечелил тези пари !

52

BMW-ист

преди 12 години

Така става, като карате бангии с предно....

51

Анонимен

преди 12 години

тя чу*ата му от скоро му става,завоите на ръчна ще взема.чувал че така се прави ама....

50

христи

преди 12 години

Правилата и да се променят към по-строг контрол за шофирането,то човек като не мисли и няма сам преценка за възможностите си като шофьор- нищо не помага!

49

прасчо

преди 12 години

Сега е хубаво,баща му да дигне ръчната,да му метне един як тупаник на гъзето,дето унищожи семейната кола,отделно да изработи и щетите по колите,които е блъснало и накрая пак да цсе прави на Фетел изродчето........

48

Анонимен

преди 12 години

Въобще не е комично, можеше да има някой човек по пътя му... Колко хора трябва да загинат, за да променят правилата за младите шофьори?

47

Анонимен

преди 12 години

Шумен му кажи и спри да го псуваш :Д

46

assd

преди 12 години

Серсемин..

45

GFY до 123

преди 12 години

Новото 500 е направо страхотна количка...няма да откажа един Абарт 500, няма да ми трябват ръчни за да си доставям удоволствие!

44

Анонимен

преди 12 години

Родителите , къде сте бе ? Пак ли са ви виновни учителите , полицаите , безработните , пенсионерите и марсианците ! Вижте си малките *** , които сте отгледали и си задайте въпроса , дали сте достойни за родители ил сте някакви безхаберници , не само към обществото , но най-вече към совствените ви деца ! Не очаквам от родител *** и *** да излезе нещо друго !

43

Цецо До 41

преди 12 години

Cinquecento и 500 са два напълно различни модела, в случая много добре с го написали!А по темата: 19 годишния келешор малко са го били навремето... Днешните *** са прекалено самоуверени, без покритие, не всичко е Need For Speed и по цял ден компютърни игри!

42

123

преди 12 години

До 50:Прав си типе! И аз си падам много по фиатките. Мамка му, готини са много, нали?

41

До 41

преди 12 години

На задницата на Fiat Cinquecento пише точно Cinquecento и това си е отделен модел! На задницата на Fiat 500 пише Fiat 500.... всеки знае колко е 500 на италиански, но двата модела са съвсем различни и тук редактора е пояснил много точно за каква кола става въпрос, което заслужава адмирации, поне от автофеновете ;)

40

оли

преди 12 години

така става като им дават книжка срещу съответната сума

39

или

преди 12 години

аман от самонадеяни пишлемета

38

11

преди 12 години

Ако на редакторите на Днес не им е ясно какво е Дрегер, ето:The Drägerwerk AG is a Germanpany based in Lübeck which makes breathing and protection equipment, gas detection and analysis systems, and noninvasive patient monitoring technologies. Customers include hospitals, fire departments and divingpanies.С други думи ДРЕГЕР АД е акционерно дружество, което проеизвежда медицинска техника, в т.ч. и уреди за измерване (не за замерване) на алкохолно съдържание в организма... Спрете вече!

37

za drifta

преди 12 години

да живеееее дрифта , аз съм виждал как линейка събира 5 коли, така че тоя си мн добре с 4

36

Житан

преди 12 години

Пак добре че таткото не му е купил БТР на това идиотче