39

Въпрос

преди 12 години

Много хубаво, ама тея кучета, освен че хапят, вият и лаят по цели нощи. На някой места е невъзможно да се спи щото ти джафкат по 1-2 часа без прекъсване и то след полунощ. През зимата дограмата долу-горе помага, но вече е топло и при спане на отворен прозорец ходиш като зомби на работа. Какво да се прави в такъв случай? След като Екоравновесие отказва съдействие просто се хващаш и тровиш помияра сам. Не е това начинът, особено след като данъци плащаш ти, а не кучетата, обаче...

38

Житан

преди 12 години

Човека изгни в гроба вече,а чиновниците още хранят част от тая глутница ***,а глутницата па храни тях .Така че кой каквото и да разправя ,става дума за пари и единственото възможно е ние самите да почнем чистка по всевъзможен начин без никакви задръжки,па да видим как ще ме осъдят тая *** държавници, когато хората престанат да стъпват върху кучешките *** и да треперят над децата си когато играят вън...Или ние или ***

37

Анонимен

преди 12 години

Направо ги трепете всичките! Каквото заслужават и всички други бездомни помиари из София.

36

АААААААААА

преди 12 години

Все още има нещастни кучелюбки, посипете си главите с пепел и се извинете на невинните изпохапани и починали от нахапване деца.Не ви ли е срам да предпочитате кучетата пред децата и човешкия живот. Що за извратеняци са това.Някакъв нов вид садисти.

35

и.г.

преди 12 години

dnes.bg/crime/2012/05/04/pernichanin-vyrtial-bmv-to-si-na-peshehodna-pyteka.158006А срещу тези какво бе, 49? Козунак с мед? Много си отворен, но ти е малка *** за друго!

34

Анонимен

преди 12 години

*** са универсални накъдето ги подкараш там отиват!

33

А

преди 12 години

Боже, Боже, колко *** хора скитат по този свят, Боже! : ((Всичко ще ви се върне, *** жалки.

32

Анонимен

преди 12 години

*** ***! Евтаназия за кучелюбите содомисти! Стига вече тении!

31

Анонимен

преди 12 години

Аман от платени драскачи и от такива които им се връзват!

30

ined

преди 12 години

Докато на кучетата се гледа на подвижни касички за пари положението няма да се оправи. Кой ще вземе да трепе *** като получава милиони за да ги обезпаразитява и кастрира?

29

Враг на помиярите

преди 12 години

Само 4 помияра от хиляди, които бродят из софийските улици?Не е истина! И това трябва да ни радва ли? Че това е все едно да си преместиш макарона от единия джоб в другия!Пробелмът ще се реши радикално само, ако всичките безстопанствени *** бъдат прибрани, и в случай че няма желаещи за осиновяването им в разумен срок - да бъдат евтаназирани без изключение! Смешници!

28

ееееее

преди 12 години

как така само четири,всички кучета да изчезнат от европейската столица София, или започваме доброволческа чистка.Бабите от кучешката фондация да си ги приберат в апартаментите.Какви са тези нахапани хора и деца в една столица.

27

gun

преди 12 години

история от снощи едно бездомно "добро" куче без причина се спусна срещу малкия ми син и жена ми как да реагирам :а) гледам как ги хапеб)правя му сандвич с антифризза а) + за б) -

26

Анонимен

преди 12 години

na koj telefon trqbwashe da se zwuni za agresiwni pumiari ?

25

ceca

преди 12 години

Може да направят поредната атракция в София - "сафари - на лов за кучета". "303 са кастрирани, обработени и с поставен чип са върнати по местообитанията им." - ?!?!?!?!?!?!?!?! и как се предполага, че те няма да провокират фобии и ще бъдат разпознавани като "вече различните кучета"?!?!? ненормална *** е тая държава! за нищо не ставаме, ЗА АБСОЛЮТНО НИЩО

24

Н

преди 12 години

Като гледам нивото на някои от по-долу коментиращите се чудя, що не вземат да се гръмнат - и без това само хабят ресурсите на планетата като влачат безцелно сплесканите си от седене пред компютъра *** по нея. Пишман килъри-***, които са смели само пред бездомните ***, но иначе нямат капка смелост да променят мизерното си битие. Затъпели мучащи тинейджъри, които не могат да напишат името си без 2-3 правописни грешки. Вече има причина да живеете - да трепете страшни зли ***. Пфу.

23

До 29

преди 12 години

Пич, а ти си тези злобни писания и проклятия на кой служиш? На Господ ли? Я помисли?

22

!

преди 12 години

Типично по гербаджийски - много шум, много приказки и никакви резултати ! Глутница УБИВА ЧОВЕК и само 4 от кучета са убити ! Как разбраха кои са опасни и кои не? Питаха ги? *** !

21

doc. N. K.

преди 12 години

Гадните *** трябва да се убиват, убиват, убиват! Защо в тази криза трябва да се харчат толкова много пари за евтаназия, предлагам гадовете да се заколват-това е най-доброто решение! По селата у нас домашните животни, които са безкрайно полезни за хората, се колят. Защо едни зверове-убийци трябва да се умъртвяват хуманно?!!! Това е подигравка с природата!

20

Анонимен

преди 12 години

Някой знае ли, дали се плаща за "осиновяване" на кучета? Защото иначе всякакви идеиалисти могат да "осиновяват" формално кучетата и да ги пускат пред блока. А е ясно, че след това няма кой да направи проверка.Трябва за осиновяването да се плаща, при това сравнително висока цена. Който иска да има другар в живота за период от 5-10 години, не би трябвало да има проблем да плати поне 50-100 лева.