52

fori

преди 12 години

На едно тъмно място,в долната земя,наистина в най-долната земя,имаше царство господарство.В дворец на върха ,на висока планина,живееше кралят,художникът,генерала,кмета,футболиста,абе всичко което се сетите че има като професия на света,негово дебело плешиво светейшество,господаря на кучетата,властелина на асфалта,собственика на Млечния път,Боко фон Мутренхаузен.Седеше самотен на върха, даже и 1 женичка нямаше до него,да му врътка от време на време по някоя свирчица когато му е тежко,и да му олеква,но съдба,седи си сам и си мисли.От къде да купя кучешки каишки с електрошок за мойте 7 000 000 кучета,ще взема заем от лошото царство Европейски ***,но трябва да усвоя парите,хем да намеря приятелска фирма,която да ми даде възможно най-голямата комисионна,за това че ще им дам възможност и височайшето си благоволение да закупят и доставят тези каишки.Ех само каква веселба ще става като се напия и почна да натискам копчетаа,всяко куче с каишка ще го бие тока,и ще вие на умряло,не че и сега вече не вият на умряло,но тогава ще е музика в ушите му.Замисли се, дали пък не давам на кучетата прекалено много храна,все пак ги храня веднъж месечно,дали да не го правя 1 път па тримесечие,така като умрат от глад повечето,ще ми останат само най-силните и верни кучета,а и ще спестя пари за бюджета от храна. В този ред на мисли,Боко фон Мутренхаузен седеше и си тъпееше,изведнъж се усмхна загадъчно,след малко трябваше да дойде най-верното му куче да докладва,но преди да докладва,винаги се подмазваше,така хубаво му се подмазваше,че сърце не му даваше да го прекъсне.Естествено че знаеше наизуст всички простотий които му казваха за възхвала,но много му харесваше като му ги казват и повтарят,и пак,и пак,и пак Tочно в този момент в залата влезе найgлавния доберман,питбула на псевдо демокрацията,шефът на акцийте с гръмки имена,плешивият грозник с клюнестия нос,простоватият но верен погleд,Обер *** Апартамент майстора,титанът на некопетентноста ипростотията ,виртуоза на безмисленото говорене,шефът на главния му кучкарник,Цвъки Рядкото Щастие.Казваха му така,защото беше рядко щастлив,имаше 6 замъка,подарени му от тъщата......ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПРИКАЗКАТА

51

Анонимен

преди 12 години

има ли как,прости гербери да разберетече тези който не ви харесват НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СА КОМУНИСТИ----------------- А какви са? Демократи? Либерасти?

50

fori

преди 12 години

I HAVE A DREAM=ИМАМ МЕЧТАтова е 17 минутна реч на Мартин Лутър Кингпускам си я сега и се надявам да се сбъдне и за насда няма самозабравили се политици,мошеници облечени във властда живеем по добре,държавата да ни е гарант че живота който живеем в нея ще е добъри за всички хубави неща който се случват в нормалните държавис политици мислещи и милеещи за народа сине като сегаГАДОВЕ И КРЪВОПИЙЦИ,ГОТОВИ ЗА ПАРИ ДА ПРОДАДАТ ВСИЧКО И ВСИЧКИ

49

Анонимен

преди 12 години

Делят си по 15 000 лева на ден ние се гърбим за по 15 лева, после се чудя как на една приятелка чичо и е митничар от 2 години, къща си построи, хотел си вдигнал , туарег си купи, на сина апартамент и кола в София :)никога няма да се оправим, и аз да имам възможността да стана митничар и да бъркам от кацата еми и аз ще бъркам, няма да тъна във вечна мизерия , трябват закони ...

48

!!!

преди 12 години

Комуноиди прости, не разбрахте ли че жалкия ви, зорлем скалъпен компромат с тия панелки на Ц. не върви! Виете щото ви врътват престъпните кранчета, а?

47

...

преди 12 години

Нещо отдавна няма оставки в "Герб"- губите форма, момчета!

46

!

преди 12 години

Цуци! Как вървят апартаментите в момента?

45

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да е, трябва да си признаем, че досега в българската история такова нещо НЯМАШЕ!

44

Така ли беше

преди 12 години

Крадеца вика- дръжте крадеца.

43

Митничарче

преди 12 години

Цецко, тези хилядарки, които намерихте у нас ми ги даде тъщата бе момче.Влез ми в положението.Вервай ми невинен съм като теб.

42

Анонимен

преди 12 години

Преди няколко години крадливото царче уреди една англииска фирма ,май се наричаше "Крау ейнджълс" или нещо подобно,може и да не цитирам правилно името срещу 30 000 000 лв.да бори корупцията в митниците.Фирмата билка близка да царското синче Кирил.30 милиона грешно хвърлени наши пари.Сега отново надигат глави чрез Кунева.Внимавайте българи.

41

fori

преди 12 години

има ли как,прости гербери да разберетече тези който не ви харесват НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СА КОМУНИСТИразберете че доста повече хора от комунистите,НЕ ВИ ХАРЕСВАТтова само *** човек-като гербер, може да го твърди постоянноЕ ПИСНАХТЕ НИ ВЕЧЕ С ПРОСТОТИЯТА СИсменете плочата,тази с комунистите е много изтъркана

40

Анонимен

преди 12 години

Тя тази корупция се е развила през послдните 3 години нали?

39

селянин

преди 12 години

Кътат ли пачки кътат.Като тоя *** на снимката и той кътал в къщи стотина хилядарки като общински служител в София.

38

Анонимен

преди 12 години

Държавата си върши работата за пръв път от 20 години, тука недоволствате ?Защо недоволствате ? Защото сте бандити засегнати от властта или ... защото сте бедни и нямате 2 лева и целия свят ви е крив ?Нормалните хора са доволни !

37

Гербер

преди 12 години

Мачкай, Бойко, ***! Щом *** тук- на прав път си!

36

Ревизор

преди 12 години

Много несръчни момчета- да бяха обърнали веднага парите в апартаменти- никой нямаше да ги пипне. Паролата е"Богата тъща".

35

Анонимен

преди 12 години

За никой не е тайна че това е ежедневие на всяка митница в БГ но защо точно сега се сетиха да проверят тази. Годишно сигурно митничарите събират няколко милиарда евро от такива рушвети и 15 000 лв. както описват хванати е много нищожна и нереалистична сума. 15000 могат да бъдат само джобните на някой митничар но не и рушвета на 1 смяна , там са от 100 000 нагоре.

34

до 40

преди 12 години

Бе имаше нещо...една яка далавера-"митници-Раковска 134" ...Помниш ли нещо по случая? :)

33

Браво на Бойко !!!

преди 12 години

Браво на Бойко !!!Галевци, трактори, митничари и прочее разбойници - в затвора, благодарение на Герб !