127

Анонимен

преди 12 години

632 000 лева са похарчили народните представители от април 2011 г. до април 2012 г. за служебни пътувания в чужбина.

126

Анонимен

преди 12 години

Mnogo pravilno e kazal 148

125

Анонимен

преди 12 години

Най-тъпия министър на света.

124

Спокойно

преди 12 години

Спокойно хора , историята е доказала че всичко си идва рано или късно на мястото.Властващи си отиват мирно или насилствено , въпроса е че всичко се връща на този свят , не съм религиозен , но всемира така е направен че си има кръговрат.В този ред на мисли хората които ни управляват последните 23 години ще им се връща тъпкано на тях и на тяхното поколение защото всеки ще има омраза към тях , това ще ги доведе до нервни кризи и заболявания , хващате ли мисълта ми ?

123

анонимен

преди 12 години

хм..гледай ги тия симпатяги бе..изтепосали са се да ги фотат и дрънкат ли дрънкат глупости..че те и следващите след вас ще го смятата за голям успех ако вдигнат заплатите с някоя и друга ЖЪЛТА стотинка..да се смее ли или да плаче човек на бисерите ви ...ех празнодумци с вас празнодумци..край нямате

122

Анонимен

преди 12 години

Минималната заплата = 100 литра нафта. Мда, интересно.

121

MORE

преди 12 години

Бойко, Тотю, Плевнелиев... Днес ни съсипахте от новини. А нито дума за Уорлик - защо го криете, знаем че е тук и обществото се интересува от него!

120

gaga

преди 12 години

Абе стига се хвали че си вдигнал заплатките с 20 лв. щото едновременно с това се вдига всичко друго-а бензина гони 3 лева-срамота...

119

Тодор Колев пита:

преди 12 години

Ако"От 2013, 2014 и 2015 г. се предвижда да има това, което е като минимум за увеличаване на минималната работна заплата - с по 20 лева на година, съобщи социалният министър", то"Как ще ги стигнем...гърците с това темпо."

118

Любенова

преди 12 години

Колко време още ще живеем в лъжи и обещания? До кога млади жени ще оставят децата си и ще набиват на гурбет в страните от семейството на Европейския съюз. Та нали и ние сме в това семейство. Защо ние не живеем като тях? Било криза в цяла Европа. За каква криза ни говорите господа политици. Те си карат новите коли, пълнят си количките в суперите,ь цените на всички стоки са като у нас, обърнати в лева. Но колко пари като заплати вземат те, а колко пари вземаме ние.

117

Тотю не знае

преди 12 години

Тотю колко часов е работния ден в Спешна помощ София?Ти си мислиш, че е 7. Ама верният отговор е 8.Тотю не знае и нехае да пита.

116

Адам Смит

преди 12 години

Тотю как изчисляваш производителността на труда, че съм неук и не разбирам.Нали знаеш, че навсякъде хората остават да работят извънредно без това да се отчита. Откъде знаеш, чичовото, кой колко работи, като твойте мушмороци от инспекцията по труда не си подигат з...те да проверят как се спазва трудовото законодателство.Колко тетрадки за извънреден труд откри - в болниците, в счетоводните къщи, в адвокатските кантори, на строителните обекти? - Николко. Тогава как сметна "производителност"?

115

Анонимен

преди 12 години

Тоя май мери шизоидността в %.Болни хора ни ръководят,болни.....

114

Дарвин

преди 12 години

Най- ми е жал за ***.Като не ни осигуряват на реалната заплата не остава за техните помощи. По 7-8 деца имат , а ние трябва до дълбоки старини да ги храним и обличаме. Тотю да знаеш, че в България средната продължителност на живота е 74 години. Няма да може да изхраниш ромчетата. За 15 години пенсионната възраст се увеличи с 10 години. Какво ще правиш след 15 години, като Бойко иска вечно да управлява, а? Не може да увеличиш пенсионната възраст над 74 години. Няма да има кой ти да работи.

113

Смерненски

преди 12 години

Какво излиза Тотю? И ти ли ни разказваш приказката за стълбата.Докато беше синдикалист , лесно. Сега всичко ти се вижда от хубаво по-хубаво.

112

лице

преди 12 години

Прочетохте ли надписа на таблото зад тях " Справедливо и достойно заплащане на труда " каква пародия какво нещо само все едно гледам надпис от комунизма преди години , за 23 год какво направихте бе господа бг политици освен за вашето облагодетелствуване и какво са 20 лв при условие че инфлацията ги хапва за раз бройки просто сте случили на готин народ за вас иначе...........мам....ви щяха да разкатаят

111

Анонимен

преди 12 години

Ако от Инспекцията по труда си вършеха работата щеше да влизат повече пари в хазната. Колко проверки направиха в София и къде има тетрадки за извънреден труд? Ако се плаща за реално извършената работа, то ще влизат повече пари в хазната.

110

Анонимен

преди 12 години

от 240 до 290 лв. разликата е 50 лв. 50 лв. спрямо 290 лв. са 17.2 % . Производителността на труда се повиши в страната , както и средната работна заплата ЗАЩОТО ФИРМИТЕ СЪКРАТИХА НИСКОПЛАТЕНИТЕ РАБОТНИЦИ. ПРИМЕР : от 3 *** души единия ако взима 600 другия 700 и третия 300 = средна раб.заплата е била 1600/3= 533(средна раб заплата за тази фирма) при съкращението на нископлатения работник се получава 600+700 =1300/2 = 650 лв. увеличение с 117 или с 18% !И ТОТЮ ВИКА НИЕ СМЕ СУПЕР! :)

109

Томас

преди 12 години

124Щом сте на принципа преклонената главица сабя не я сече още - ви чака още робство. Докато се страхувате да си отворите устата ще сте роби. Аз съм си отварял устата - може в чужбина да ида да работя - за 300 лв на някой *** тк няма да работя.

108

Анонимен

преди 12 години

Стига с тая икономическа свобода , то да беше нормална да, ама говорим за нарушаване на 90% от икономическите закони.Картели, клаузи незнам си какво ,не просто държавата активно трябва да се намиса и то в много отрасли и сектори.Как свобода , без контрол нестава то затова има и заплати от 300 лв щото всеки с 5 лв в джоба с подли номера може да се задържи на върха.