274

отмъщение

преди 12 години

орязване на мръсните и не нужни израстъци и се дават на бездомните кученца и така се решават два наболели въпроси ,криза е няма пари а не да се хрантутят тези изверги , и показно ,не може вече човечеството да чете само такива ужаси а садистите да не са жестоко наказани

273

Анонимен

преди 12 години

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ, ЧЕ СА ***?СМЪРТ НА ИЗВЕРГИТЕ!!!

272

Анонимен

преди 12 години

Абе ние българите пу*ки ли сме или народ? Има ли мъже в тая държава? Как се оставяме на гнусните *** да ни унищожават безнаказано???

271

Анонимен

преди 12 години

kopupciata-delo na vseki!!!

270

От все сърце

преди 12 години

Пожелавам ако има още такива жертви на рецидивисти,това да са деца на министри,депутати,съдии!!!

269

????

преди 12 години

Защо са свобода ***,защо изобщо са живи,а не са в обща яма?

268

Анонимен

преди 12 години

Интересно защо никъде не се пише как се планира до края на годината приемането на нов наказателен кодекс, където наказанията са драстично занижени в интерес на престъпниците и адвокатите? Така например наказанието за кражба е предвидено да бъде до 4 години лишаване от свобода, а в момента е до 8 години! Отпадат институтите на повторния и опасния рецидив. Основния аргумент е, че уж затворите били пълни с кокошкари, а тези които удушиха и изнасилиха старицата не са ли кокошкари?!

267

Анонимен

преди 12 години

Така от ден на ден България загива . Поругана и изнасилена... А ние нищо не правим. Оставя ме се *** и *** да ни трепят като ***.

266

.

преди 12 години

Не мога да си обясня как така темата се извърта политически и се намесват политически партии като ВМРО, АТАКА, ГЕРБ и прочее. Толкова ли не разбрахте, че са от един дол дренки! Нито един политик не ви е виновен! Виновни сме само ние, хората, че ги търпим! Докато не излезем на улиците и не започнем да стреляме по *** нищо няма да се промени! Толерантността е прах в очите!

265

Той

преди 12 години

Набиване на кол и така да висят на мегдана докато пукнат,а посе на лъвовете в зоологическата градина за храна.

264

otomo consult yakuza

преди 12 години

1000 ВОЙНИ НА ЧЕСТТА СА ГОТОВИ И ЧАКАТ МОМЕНТА

263

Анонимен

преди 12 години

"82-годишна жена е била жестоко изнасилена и убита"chao.bg моля дайте определение за жестоко изнасилена

262

Сержант

преди 12 години

Смърт

261

Ринго

преди 12 години

да почваме да ги убиваме за назидание иначе не виждам изход от тази напаст.сега от разни педерастки организации и комитети ще ревнат че сме расисти .Не през труповете на майките и бащите ни .Не съм прочел досега българи да убият или изнасилят някой от *** етнос .Държавата да ги вкарва до живот трябва да започне прочистване на тази проказа .В който има надежда и човещина да живее другите непоправимите да се убиват Толерантност само по заслуги.*** 90 % са престъпници по рождение и ген

260

Анонимен

преди 12 години

Що не са ли в уранова мина ли? Щото народът български е като скот. Колкото по-го бият, е...т и убиват, толкова повече търпи! За 23 г. така и не намери смелост да бастиса политици и *** наедно! А нека мре сега! За страхливци място в рая няма!

259

ринго

преди 12 години

едно куче като хапе го приспиват а мръсните *** с по пет и повече присъди рецидивисти убиват възрастните хора и са живи ...докога бе Боко и Цоко моля се на бог някой от близките ви да пострада от мръсните *** да видим тогава какво ще направите.Време е някоя парти или народа да иска референдум за смъртното наказание стига с фалшивото човеколюбие към не българите .*** долна държава закриляща *** а трябва да ги убива в газови камери за такива престъпления.

258

Ачо

преди 12 години

Тези защо не са в някой уранова мина ,а на свобода докога геноцид над народа дано опънат и майката на съдията дето ги е пуснал!!!!!

257

Анонимен

преди 12 години

За връщане на смэртното наказание съм! Българи, да направим подписка за референдум!

256

Анонимен

преди 12 години

Какво ви дреме , важно е, че магистралите се строят яко.

255

нона

преди 12 години

многократно повтаряйки се, пак ще кажа - СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ трябва, няма какво да се мисли ... и кучетата и герб не са виновни за това,че няма закони.... ха, интегрирайте ги сега, *** ненормални - окачете ги на някое дърво за начало...