21

Алов

преди 12 години

Ами то и удушването е влизало в сексуалната игра, така че на Яна майка и да си пали свещите и да не се оплаква. Поне е пукнала по време на удоволствие ,а не я е блъснала няква кола.

20

до 21

преди 12 години

Я не ставай смешен. А как пък намериха доказателства за "клошаря" който между другото се оказа доста образован човек и който за разлика от този та4рикат НЕ отказа да седне на детектора на лъжата.А този НЕще...защо ли?Сигурно защото е света вода ненапита.НЕ Друже...този е селски хитрец разплащал се под масата.Трябва ли да ти обяснявам как стават тези работи...Ти къде живееш?

19

Дани

преди 12 години

Аз съм ***!ва!р. Признавам си го, обаче после не ги трепа, нали? След като е убил трябва да си понесе наказанието. Елементарно е. Какво значение има каква е била момичето?

18

Анонимен

преди 12 години

Не ми е ясно само как можеш да напишеш половина от коментарите в тая новина и да си мислиш че не личи-явно си доста простоват и наивен човечец:)

17

до 10

преди 12 години

кога ченгетата са преценили, че е невинен ?за да се повдигне обвинение са необходими достатъчно доказателства сега със заключението по ДНК експертизата такива са малица и затова се действати наистина ли мислиш, че е полиция и прокуратура са толкова наивни и глупави ???

16

Алов до Яна

преди 12 години

Ти нали умре бе? Кво протестираш?

15

Яна

преди 12 години

Линч за тоя.

14

българскa курва

преди 12 години

Всички жени в България са способни на такива аморални оргии по парковете!

13

Анонимен

преди 12 години

Нищо ново !

12

Анонимен

преди 12 години

Тоя смъркач е в кюпа...на 100%.Баси наркоманската напаст.

11

ееееех

преди 12 години

София, мамо, софия,шъ си прая кот си искам..............

10

new koz

преди 12 години

То всичко сочеше към него от самото начало. Въпроса е другият дето му *** майката и даже лежа, какво става с него, никoй даже не му се извини, поне медите които го разнищваха да кажат нещо.

9

Алов

преди 12 години

Не знам защо с тази въобще изхабиха толкова средства да разследват ,а всички ние ги плащаме и за какво!? За една пропаднала жена ,която трябваше да я пъхнат от там направо в чувала и да я дадат на майка и да си я заравя. Има далеч по важни случаи от това да се занимават с тази ***.

8

Анонимен

преди 12 години

Този ако е виновен- да си плати! Но тази пияна " мома", надрусана се е въргаляла по храстите с който е намерила (то само ***! Нормален мъж няма да иде при пияната кифла)) Оттогава толкова читави хора измряха и никой вече не споменава за тях! Много жалко! А с тази няма да спрете да ни занимавате! Горките й родители! Последно колко са били с нея в храстите?

7

Мдааа!

преди 12 години

Незнайно защо след убийството родните ченгета прецениха, че е невинен, като още тогава му бе изписано на тарикатското наркоманско личице, че е виновен.А и гузен негонен бягал, нали! Спомняте ли си къде забегна? Случайно ще да е било, а?И ако не бяха австрийците пак щеше да се получи типично по нашенски - срещу връзки, парички и рушвети се измъкваш...а на твое място да лежи клошара.Евалла на Австрийците, защото в България няма справедливост. Не разчитайте на това.

6

999 - до Алов

преди 12 години

Абе ***, ти си много Ялов като мислене, а и анонимният след тебе - също. Значи жената, като спи с повече от 1 мъж е ***, а мъжът - не. Търсила си го била... Гадняри! Тогава `що жените не убиват мъже, като преспят с тях, м? А и дали е преспала с тях, не е ясно. Може да са я убили точно `щото не е искала. Или и за това е ***? Мнооого тъпо. Разсъждения на типични ***! А тоя от снимката верно има много противна мутра, но най-вероятно не колкото твоята, ***.

5

Анонимен

преди 12 години

на тая са и скъсали трътката.....не е дала на последния,и той е удушил..

4

Анонимен

преди 12 години

Еееее много бързаш да сигнализираш бе ***,ще си счупиш пръстите да ме триеш ялов левак.

3

Mунчо

преди 12 години

Е аз кат съм преспал с ,която ми даде убиец ли съм.Mно си *** честно

2

Анонимен

преди 12 години

Тая *** за една нощ е била с трима а може и с повече.Който търси намира.