142

Патриот

преди 12 години

Да се криминализира пускането на куче без наморник. Както при колите. Като не спазиш правилата - глоба, като не ги спазиш и има пострадал - затвор. Да пуснеш опасна порода пес без намордник е най-малко безсъвестно и нарушение на закона. Но закони има - съд нема! Разграбването и унищожаването на държавата и ресурсите е пак в следствие на безнаказаната алчност на съдебно-правната система! Съдии, прокурори, следствие! Ухапани и пострадали сме цял народ. Виновни и наказани няма! Плащат си!

141

до отец Гошо

преди 12 години

Ей, талибан, от коя землянка си изпълзял? Такива като теб спокойно може и на човек да посегнат и на дете.Психопат.

140

Отец Гошо

преди 12 години

*** кълват много яко на пилешки кремвирш , натъпкан с карфици ! След един ден им поникват направо марсиански антенки покрай ушите ! Харесват ги гадните домашни *** !

139

Анонимен

преди 12 години

Томас, и човекът трябва да бъде забранен,защото е най-злото и вредно нещо на планетата.Страшни са тъпите стопани, иначе няма проблем с породата.Тя просто иска здрава ръка и интелигентно отношение. Като цяло възпитанието на българина и кълтурата му са на средновековно ниво.

138

Джо Бързия

преди 12 години

Обичам мръсни *** за мезета , разкошни са с малко зелен лучец и лапад стават също , като агнешкото ! Другия вариант е с червен лук и гъбки на кавърма ! Пробвайте , ще ви хареса , за сега са без пари , утре не се знае !

137

За 158

преди 12 години

Радвам се че губя. Преди години видях с очите си много *** сцена между ротвайлер и дете на задната седалка на колата с която пътувах. Двама мъже едва отървахме детето...

136

Анонимен

преди 12 години

до157 Ами в Бг то тогава почти всички от блоковете ще бъдат изгонени

135

Томас

преди 12 години

Такива опасни породи като питбул, ротвайлер, доберман и т.н. трябва да бъдат забранени зьа отглеждане без никакво колебание.

134

Томас

преди 12 години

157Няма нищо лошо човек да си приготвя храната си сам.

133

до 153

преди 12 години

Нищо не ти е ясно, имам две деца!Видя ли се колко си "прозорлив"За разлика от теб аз обичам и деца и животни!А който обича животните той обича и хората!

132

До 155

преди 12 години

Ами губиш,дължиш ми там квото залагаш.И за баланса в семейната ми популация нямай грижа.

131

Анонимен

преди 12 години

В страните, в които хората не вонят на пот и готвено от вторник до неделя, въпросът с домашните любимци е ясно регулиран: на практика няма как да се отглежда 40 кг животно в 65 квадрата апартамент; шумът и вонята са достатъчно основание собственикът да бъде изгонен от жилището. А безотговорно отношение, довело до пострадали хора, направо е криминално деяние!

130

Анонимен

преди 12 години

152 май вониш и няма къде да се изкъпеш , та за това е тази злоба!А те кучетата не обичат смрадливи хора като теб!

129

До 149

преди 12 години

...нищо! Само залагам. Дано не ти се случва, но фаворит ще е песа. Имай едно наум.

128

Анонимен

преди 12 години

152 ти си пълен ***!!!!Явно си неограничено комплексиран!!!

127

до 145

преди 12 години

От въпроса ти следват два извода :1. Ясно е че нямаш дете!2. Ясно е ,че животните са ти по- мили от хората!Следва извода що да човек си самия ти! ( Не защитавам никой посегнал на живо същество)

126

Анонимен

преди 12 години

Е то кучкарите са мръсни хора и обичат вонята на обор. Това да чистят им е непонятно. Мръсотията им харесва. Скотове.

125

Анонимен

преди 12 години

до 150Ти ли живееш при магарето?

124

ЪЪЪЪ

преди 12 години

КУЧЕ СЪЩАТА ПОРОДА ОТГЛЕЖДАТ В АПАРТАМЕНТА ДО МЕН,АКО ЗНАЕТЕ ЧЕ ЖИВОТНОТО Е ГОЛЯМО КАТО МАГАРЕ И КАК ВОНИ НА ЗООЛОГ.ГРАДИНА

123

До 147

преди 12 години

Именно ротвайлер имам,около 65 кила е.Хлапето ми постоянно е с него.И кво...