44

Хасму

преди 12 години

Тоя и 2 г. години му стигат в Централния софийски. При Недко Цигулката и сие.

43

До Алов-52

преди 12 години

Извратеняк нещастен.И за теб същата участ като този английски ***

42

Внимателно да се

преди 12 години

разследва:1. На кого се дължи фактът, че човек, съден в Англия за сексуално посегателство над деца е получил у нас статут за постоянно пребиваване?На този чиновник трябва да му се търси отговорност и да се накаже строго!2. Да се провери до каква степен ни защитава от "нашествие" на подобни *** законът,на базата на който на чужденци се дава правото постоянно да пребивават у нас.Ако текстът не е изпипан така,че да ни пази от такива хора,депутатите,които са го гласували да си върнат заплатите!

41

TEREZA

преди 12 години

Dojjiwoten satwor-ne darjawata - ne smeswaite -Roditelite sa sa satwora

40

d

преди 12 години

Не е блудствал а ги е интегрилал. Нали това все разправят че трябва да интегрираме ромите.

39

ДО АЛОВ

преди 12 години

Аве баце....не те знам кой си.....ама по постовете ти ми се струва 4е пишеш от някоя психиатрия....психодиспансер или лудницата?

38

Анонимен

преди 12 години

Лошото е, че постепенно страната ни ще добие славата на дестинация за секстуризъм на извратеняци.Затова подобни явления трябва да се пресичат безмилостно и наказанията да бъдат жестоки! Имам предвид не само наказание за ***-родители, но и за педофилите като този англичанин.В никакъв случай да не му се позволява да си излежи наказанието в Англия.Ще го лежи в нашенски пандел, та да му дойде акълът и като се разчуе какво е преживял тук, други като него да не смеят и да си помислят за България

37

До 46 /Справедлив/

преди 12 години

За съжаление, тези момчета надали ще се отнесат така с ***, които са ги създали. Те ще си мислят, че това е нещо нормално и че децата са длъжни по престъпен или перверзен начин да осигуряват пари за ракия и цигари на дъртите ***. Това е "възпитанието", което получават. Социалните помощи, откъснати от нашия спечелен с труд залък са им малко. А да работят? За нищо на света!

36

Смърт!

преди 12 години

Да го ампутират този гнусен педофил и сярна киселина да излеят върху него, в устата да му *** и в мъки ***.Същото важи и за родителите

35

Aлов

преди 12 години

За какво са го задържали!? Вместо да му благодарят децата ,че им е отворил очите и дал хляба в ръцете ,те го обвиняват. В бъдеще като продават някои телесни части хлапетиите ще си изкарват парички.

34

сър Джеймс

преди 12 години

Ще метна по няколко стотачки на полицаите и ще ме пуснат поживо-поздраво. А вие си лайте! :) Нищо не променяте, пък аз ще си вея байряка и ще оправям още повече български хлапета.П.С. Да, български. Ромчетата са по-евтини, ама много миришат.

33

Ha

преди 12 години

I sega koi e vionven? Vinovni sa bylgarskite vlasta za deto sa go dopusnali v stranata, ako beshe v angliq takav bylgaren nikoga nqmashe da go pusnat. Roditelite syshto sa vinovni, koq maika ili byshta shte si prodadat deceta za pari?Nqma opraviq tazi strana ei..

32

Анонимен

преди 12 години

*** работа Тоя трябва да го кастрират като куче родителите също

31

Справедлив

преди 12 години

Тия родители заслужават децата им като пораснат да ги изколят!!!!!

30

Мастиката

преди 12 години

А защо не споменават, че децата и семейството им са от т. нар. "ромски" произход? ***, и *** - в Англия!

29

Анонимен

преди 12 години

Родителите са *** естествено, кой бял човек ще продаде децата си.Българина няма деца, защото е криза, *** прави деца, защото е криза.

28

Mango

преди 12 години

Типични български родители, биха си продали и децата за алкохол и пари.

27

Анонимен

преди 12 години

Родителите в затвора, за педофила кастрация и обратно там от където е дошъл.

26

ЛЕЛЕ МАЛЕ

преди 12 години

Тоя е поредния от така наре4ените 'кротки западни пенсионери' заселили се в БГ. Скоро нали пак бяха хванали някакъв пак западен извратеняк и то пак с деца беше свързано ама не си спомянм в детайли слу4ката....пак някаква гнусна история беше. Събрахме май в БГ вси4ки *** и *** на европата. Нека сега ония от Холандия пак да ска4ат и да лаят против нас....а не си видят собсвената стока колко пари струва

25

Анонимен

преди 12 години

Майка ви дебаааа гадна дебааа, а нас ни псуват в западна европа каква *** сме и какви ***. Виждаме ги какво правят и тези. И този където счупи главата на бармана по морето и него го пуснаха. Затова не някои да ми разправят, че сме правили лошо впечатление като ги бием ами като дойде някой такъв да го смачкаме от бой за да не си помисли повече да стъпва тук и да безчинства.