20

Анонимен

преди 12 години

Знаех си,че умните са напуснали страната!Браво на тях,а е трябвало да го нае.ат и набият,след това изгонят!

19

diavolcheto

преди 12 години

От време на време има много хубави и точни публикации в Днесбг: в стил като горенаписаната!Не зная дали ги пише един и същи човек, но бих желала да има повече такива: начинът на поднасяне ми харесва, темичките - също!Няма заяждане, няма оплюване, няма клюкарстване: точно се акцентува на проблема.Ако прочета и подобни творения за " по-болни " за държавата и хората проблеми ще бъде още по-хубаво!Браво и благодаря на човека, стараещ се да ни отвори очите, да ни накара да се замислим и да се опита да запази достойнството ни!

18

bobo

преди 12 години

Mnogo e sladuk, pulen slafur, produkt na Bg prehoda! Bravo ***, gestok si! Ako beshe gig Jako, shte se da se vliubi v tebe! Ti im otvori ochite na amerikanzite.

17

проф.д-ръ Бай Ганьо

преди 12 години

проф.д-ръ Бай *** Ценовъ Баси!Та това на снимката е Гуру-то сапортъка- по черния потник и татаромонголската квадратна глава го познах. Нашия. учител по тракийски звуци и танци. Лигльо. Направи ни за посмешище пред света.

16

Българин

преди 12 години

То даже какво да си губи човек времето да чете новини за тоя, най добре изобщо да не му се обръща каквото и да е внимание, то от многото внимание стана известен, за снимката пък изобщо даже неми се и говори...

15

Елена

преди 12 години

Браво за статията!Вече всичко си идва на място.Сега Азис да ходи в гетото да пее на *** с билети от 90 долара.За (Глория,Дессислава,Софка.......)тепърва ще става зле,защото и 11-12 годишни няма да им се връзват.Както се казва ,който пял,пял,кранчето спира и се надявам вече никога да не потече.Фолкпевачките винаги са ми били толкова смешни,та чак жалки.Има достойни начина да заработваш и да се изявиш,стига да има с какво.Дори и визията ,с която се фръцкат е дело на хирурзи.

14

До селянина

преди 12 години

Абе пич защо си мислиш, че столичаните харесваме мазни чалгаджийски *** той е идол на провинциалистите дошли в столицата. Кореняците си подаме по хубава музика и изпънители със ценностна система. Този ти го пожелавам да ти свири на сватбата, като не си стъпвал в столицата не прави изводи по догадки и лични предположения. Айде пий си ракийката и весели празници.

13

Торонто

преди 12 години

Азис от село България!

12

Анонимен

преди 12 години

Азис требва да го обесят, запалят и изтрият от всички съществуващи архиви, а феновете му да бъдат преследвани яростно от закона.

11

Анонимен

преди 12 години

Az ne znam toia Pedi ne moga li da razbere 4e NIKOGA NIAMA DA STANE SVETOVNA ZVEZDA!!!!

10

Анонимен

преди 12 години

Извинете,къде да повърна?/до ***,да не мисли че му показвам среден пръст като *** Киро,просто много възпитано питам :Къде да повърна,тъй като ми дойде множко от ***?/

9

xyz

преди 12 години

Хубава и вярна статия.

8

Анонимен

преди 12 години

Най отвратителния *** който някога съм виждал

7

Анонимен

преди 12 години

Азис с работна виза ли е в САЩ? че не само заради забравилите да си тръгнат туристи, а и такива като него чакаме безвизов режим и няма и да го дочакаме...

6

Анонимен

преди 12 години

днес.бг ,Вие съвсем изпростяхте ,как може да сложите този ***, толкова е гнусен,че ми се драйфа само като го видя на снимката

5

Анонимен

преди 12 години

Този *** много противен,щом в Щатите го освиркаха правете си сметка колко е жалъкциганин ***

4

Пффф

преди 12 години

Баси *** този Азис . Пфууу ..........

3

28987

преди 12 години

Махнете тая извратена снимка бе гнусняри ...

2

Отвратително

преди 12 години

Трябва да си неосъзнат *** с примес на содомит за да идеш на концерт на това сбъркано създание........

1

Анонимен

преди 12 години

Махнете тая снимка бре преди малко обядвахме...............