36

aaaa

преди 12 години

Кой е тоя Деан бе?Поредния ***.

35

55

преди 12 години

Човека има страхотен глас, има и няколко много добри песни, но не зная защо остана неоценен и след това стана като ***.

34

смях в залата. :) :)

преди 12 години

Много прикрити хомосексуалисти са засегнати от тази сатира. :) :)Явно Деян много добре познава манталитета им и си е направил жестока гавра,а пък те в замяна ще му направят огромна реклама. :) :)

33

Защо бе!

преди 12 години

Махнете го тия от началните новини, *** долния ***, кво го промотирате и вие.Да се скрие там и да не се появява, е заради такива черва ни мислят в Европа за долен ***

32

Koko

преди 12 години

Много сте интересни всички. Каква всъщност е разликата между Икебаната и Лейди Гага например? И двамата са за жълта книжка, но докато едната бе издигната в култ от елементарните хора, то другия бил не знам си какъв. Мислете малко, затова са ви дадени глави.

31

мунчо

преди 12 години

А вие защо изобщо пишете ,като не можете да го траете!най-доброто наказание е забравата.Просто да не му обръщаме внимание!!!

30

11

преди 12 години

Е тоя човек не е редовен . На 50год. е и се излага без да му пука от нищо.Няма такъв ненормалник

29

Анонимен

преди 12 години

за всяка гара има пътници

28

Темерут

преди 12 години

Никой по дяволите не му оспорва качествената и хубава песен "Обич за обич", обаче защо никой не си зададе правилния въпрос: А, защо тъпака си остана само с нея?

27

до 24

преди 12 години

Много си прав, само да вметна: простОтия и особеНа ;)

26

Кука

преди 12 години

Направо ми е жал за него.

25

Говедарин

преди 12 години

Е те тоа е по-крив и от мене!:D :D :D

24

Темерут

преди 12 години

Тоя, не стига, че си е откровен ***, ами е и абсолютно откровен ***, бездарник, опитал се да пробие на родната сцена преди доста години, и не успял, точно заради ненормалната си сексуална ориентация, понеже по онова време подобни неща хич не се толерираха, сега просто се е заел да дразни който може и както може!

23

Анонимен

преди 12 години

"Като се държах обикновенно ни мъ забелязвахти, сега всички говорят за мен" - да, прав е.

22

Анонимен

преди 12 години

Чудя се този Неделчев май 1 година събира пари в чужбина за да може да се прибере за 1 седмица в България и да нахрани журналистите и всички ТВ предавания за да му обърнат внимание. Този човек не заслужава внимание, а само отвръщение !!!

21

смях в залата. :)

преди 12 години

Какъв "смислен и хубав" текст. Само където зад него прозира злобата на един зле прикрит хомосексуалист дълбоко обиден от "некоректното" отношение към неговата "духовна" същност. :) :) :)

20

MM

преди 12 години

България - страната където скандалното, простутията и *** са на особенна почит!После държавата била крива, че сме на това дередже...народа *** като фасул, държавата да е наред, как да стане?!?!

19

Niki

преди 12 години

Трябва да го застрелят само за това, че се сравнява със Стиви Уондър.

18

Фрийк шоу

преди 12 години

Такива *** са срам за човешкия род. Некадърно, нагло и сбъркано същество. А "медиите", които му обръщат внимание са още по-зле и от него :)

17

Анонимен

преди 12 години

Чуйте във вибокс песента му "обич за обич". Наистина много качествена и хубава песен. Но да сте чули нещо за нея? Не. Разбира се, че сте чули обаче за икебената. ВИЕ САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ, ЧЕ ВИ СЕ НАЛАГА ДА ВИ ЗАНИМАВАТ С НЕГО МЕДИИТЕ! Вие го искате такъв! Вие го искате ***, за да може да го псувате за спорта. И той ви го дава. Сами сте си виновни!