17

Темерут

преди 12 години

До 25: Все пак става дума за автомобил, чието производство е започнало преди 42 години! Това никак не е малко! Колко се гъне при челен удар е тема засягаща некадърните шофьори! Не забравяй, че по времето, когато масово се караха Жигули, нито движението беше с днешния интензитет, нито нищо! Глупаво е да сравняваш нещо толкова старо, със доста по-съвременни автомобили!

16

до 19

преди 12 години

Навремето Рейгън казал на някакъв конгресмен,че 7-ми ноември трябва да се чества и в САЩ. На въпроса "защо" отговорил: "Вие представяте ли си какво щеше да е Русия,ако не беше комунизма?!"

15

Анонимен

преди 12 години

всичко руско е ***, най много населението

14

Анонимен

преди 12 години

този жалък *** прилича на автомобил само по това, че има 4 гуми, върхът на съветския мозък е да открадне, а *** червени *** да карат жигула, че белки изчезнат от този свят

13

ИВАН

преди 12 години

АБЕ , СУПОЛАНКОВЦИ ТОЛКОВА СТЕ *** 4Е, НЯМАМ ДУМИ

12

Темерут

преди 12 години

Не се бъзикайте със Жигулките, наистина са легендарни коли! Има доста от тях в движение и до днес! Лесни са за поддръжка, надеждни са, и наистина са със завидна динамика за времето си!

11

Анонимен

преди 12 години

Всичко хубаво в Русия е правено въпреки комунистите.Корольов например (а и не само той) е работил в специални трудови лагери (тип Гулаг, но с по-мек режим) през голям период от живота си.Успехите на руснаците във всяка област са въпреки болшевиките.Ако нямаше революция, сега Русия щеше да е No. 1 и по стандарт и по технологии във всяко отношение.Въпреки всичко тя и сега е No. 1 в много отношения - технологически.

10

До 17

преди 12 години

Да те допълня - само най-изпадналите *** карат жигули ФАКТ!

9

Анонимен

преди 12 години

Руснаците казват така: Като си купиш руска кола и после три месеца не излизаш от гаража докато не си я направиш годна за каране.

8

Анонимен

преди 12 години

Доста ниско качествен автомобил. Има един много кофти производствен дефект с окачването, да не говорим и колко е настабилна на пътя.

7

ЛАДА 7-ма серия

преди 12 години

КУПИХ СИ ЖИГУЛИ страшна кола ГАЗТА НАТИСКА НАПРАВО ЛЕТЯ ЖИГУЛИ ти си моята кола ЖИГУЛИ не те разменяма за ЖЕНА ЖИГУЛИ с теб до края на света ,КЕФ ти море КЕФ ти планина ЖИГУЛИ Е МОЯТА КОЛА кат ШУМАХИР съм не е ли така

6

гочо

преди 12 години

до анонимния под номер 3-братчед май си прекалил с опиатите.жигулата не гниела-бухахахахаха.ми тя след петата година само боята я държеше бе.отдолу вече нямаше ламарина

5

булгар булгар

преди 12 години

Шапка й свалям на Жигулито

4

Анонимен

преди 12 години

Пълен ***.

3

долу

преди 12 години

виж им колите сети им се за ракетите.какво може да се очаква от комунист

2

Анонимен

преди 12 години

Желязна кола е жигулито и след 40 години продължава да се движи, имам познат с жигула на 35 години, без проблеми развива 140 км и нагоре с оригиналния си двигател.Частите евтини, малко горят.За разлика от съвременните коли който и 10 години не издържат без да се изпотрошат по родните пътища.Жигулата си е цял танк за пътища като наще.СЪщо така и по бавно гние, за разлика от някой нови коли който след 2-3 години и вече загниват здраво.

1

JIGULA PAWAR

преди 12 години

JIGULI ti si moqta kola JIGULI s teb do kraq na sveta KEF TI MORE KEF TI PLANA JIGULI E MOQTA KOLA