35

Цола Драгойчева

преди 12 години

Другари,Ние не бива да вярваме на вражеската империалистическа пропаганда, която приписва на другарите Станишев и Овчаров вината за растящите цени на горивата! Това са злостни клевети, другарки и другари. Ние всички помним какво изобилие и просперитет, какво второ Възраждане преживя България под вещото управление на синовете на Работническата класа - другарите Първанов и Станишев. Днес слугите на световния империализъм, враговете на ВОСР, всячески се опитват да омаловажат ръководната роля на Партията и да разклатят устоите на работническата класа. Ние няма да позволим това! Ура, другари и другарки! Да живее ВОСР!

34

IND

преди 12 години

"През 2004 г. са затворени 1-ви и 2-ри блок на АЕЦ Козлодуй, а в началото на 2007 г. са затворени и 3-ти и 4-ти блок."Сего, не беше ли ти в управлението през тези години?!?БСП нарочно не направиха нищо против затварянето на блоковете за да има поне малка нужда от Белене, с която да станем доживот зависими от Русия...

33

Митко

преди 12 години

Другарю Каракачанов, освен с другаря Съргей е необходимо да потърсиш и колегата си Гоце от ДС. Тогава ще бъдете много по силни и може досиетата да ви станат по-обемисти!?!? Хамелеона си остава хамелеон , и вашето място във вкупом е на сметището.

32

Боби

преди 12 години

До 16;Имаше по-голямо нямане и то беше 1997 под управлението на същите другари които пак искат властта(изглежда или си платен драскач,или си с къса паметпо-вероятно и двете).Българинът е *** и обича да сравнява винаги чушки с домати(искаме да имаме доходи като на запад,но да работим както се работи при комунизмът)Май забравяте,че сега е световна криза,а при другарите светът беше в подем и те пак нищо не направиха(не го казвам аз,а резултатите от изборите) От криза97 и световната сега кога е п

31

Анонимен

преди 12 години

Съсела иска референдум,защото пак иска *** да подкупи- повечето не знаят да се подпишат,съдбата на енергетиката ще решават!?!?!

30

Врачанин

преди 12 години

Подкрепям макетата, щото и аз не търпя навлеци.Ако Каракачанов е читав - и за него ще съм. Ако не е - да се възползва от наденицата :))))Но да се плюе просто така - не ми харесва.А дано се обединят тези, които са против крадливите партии тук.

29

ти

преди 12 години

Абе Каракачанов,ти у ред ли си че ще подкрепяш тая измекярска партия.Надяваш се вероятно чрез нея да влезеш в следващия парламент.Жалко за теб,защото остави много добри впечатления в Черешката на тортата

28

До Румен 221

преди 12 години

Коментар 30 до кой се отнася?

27

Анонимен

преди 12 години

Чудя се кой е по-мразен от народа си- Гай Калигула или ей тоя червей на снимката.

26

До 29 от Баба Яга

преди 12 години

Как може да ме сравняваш с това безполово същество! Яакай аз да намеря някъде по-евтин керосин за метлата... таковато ще ти онаковам, наглец! С политик ще ме срравняваш!

25

Анонимен

преди 12 години

СереГейчо, бегай далече, че много се намазахте... И 1000 годишния ви електорат вече ви намрази май.Нали се забавлявам да ги питам в пряк контакт. Половината от тях вече явно се дразнят от това, че за тях няма лекарства, а за жената с която (кой знае защо) живееш, е имало мнооооооооооооого парички.

24

rumen221

преди 12 години

***, на това дередже сме защото има много такива *** като теб дето си мислят, че е толкова лесно за смятане

23

Анонимен

преди 12 години

ДНЕС.БГ. ИМАМ ЕДНА МОЛБА.МОЛЯ ВИ НЕ ГО ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА СЪЩЕСТВО ПРЕДИ 23.00. ЧАСА.ИМА МАЛКИ ДЕЦА НЕ Е ПОЛЕЗНО ЗА ЗДРАВЕТО ИМ СТРАХУВАТ СЕ ОТ ТАКИВА ОТВРАТИТЕЛНИ ГЛЕДКИ.АМИ ЧЕ НАРОДА ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ ПЛАШИ ДЕЦАТА КОИТО НЕ СЛУШАТ СЪС СТАНИШЕВ.ПО-СТРАШЕН Е ЗА ДЕЦАТА И ОТ БАБА ЯГА.НАПРИМЕР;МОЕТО ДЕТЕ КАТО НЕ СЛУША ИЛИ ПЛАЧЕ МО КАЗВАМ;-ТИХО...МЛЪКВАЙ ИЛИ ЩЕ ДОЙДЕ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ.И ТО ВЕДНАГА СЕ СВИВА В ЪГЪЛА....

22

дан

преди 12 години

браво серьожа, в теб ми е надеждата, само ти можеш да доунищожиш компартиятавече си готов и с хитлер да направиш коалиция

21

До Румен

преди 12 години

Момче,не си прави труда да обясняваш на гробарските ***,какво ще се получи в крайна сметка с Белене!Каквото и да пишеш, те нямат мозък колкото на щраус/мозъка му е по-малък от окото му/за да проумеят за какво иде реч!Те са отчайващо ***,като водача им!

20

БИСЕКСУАЛЕН

преди 12 години

А БЕ СЕРЖ....НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ТИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ВЕЧЕ...НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА...90% ОТ НАРОДА ТЕ МРАЗИ А ОСТАНАЛИТЕ 10% НЕ ТЕ ОБИЧАТ....МЕН АКО ПИТАШ СЛАГАЙ СИ ЕДИН СИЛИКОНОВ БЮСТ,ОБУВАЙ РОЗОВИТЕ ПРАШКИ И СИ ГЛЕДАЙ КЕФА...ТАМ ТИ Е СИЛАТА.

19

Анонимен

преди 12 години

абе, rumen221 ... Какви киловати те гонят бе човек, тук темата е друга. Ти това го копира ивече и в сайтовете за готварски рецепти. Ха не досаждай вече.

18

Анонимен

преди 12 години

Не знам... ама май е време да се разкара отганизираната престъпност и с управлението да се заемат некорумпирани професионалисти, които да носят отговорност (всякаква) за работата си. Аман от наглеци, наследили "куфарчета" и потомствено догаждачи.

17

rumen221

преди 12 години

КОЙТО ИМА МОЗЪК ДА СМЯТА1. Цени на електроенергия при продажба от производители- АЕЦ Козлодуй 11,68 лв/мегават час (1,168 стотинки)- ТЕЦ Марица изток 2 40,50 лв/мегават час- ТЕЦ Бобов дол - 65,08 лв/мегават час... - Тец Марица изток 3 67,64 лв/мегават час- ТЕЦ Варна 71,88 лв/мегават час- ТЕЦ Русе 76,39 лв/мегават час- ТЕЦ ИВАН КОСТОВ 175,00 лв/мегават час (американския)2. Цена, по която ВЕЦ продават електроенергия 105,00 лв/мегават час3. Цени на вятърни електрически централи:3.1. до 2250 пълни ефективни годишни часове на работа 189,00 лв/мегават час3.2. над 2250 пълни ефективни годишни часове на работа 172,00 лв/мегават час4. Цена на електроенергия, произведена от фотоволтични централи:4.1. с инсталирана мощност до 5 кВтп 823,00 лв/мегават час4.2. с инсталирана мощност над 5 кВтп 755,00 лв/мегават час5. Цена от газова Ел. станция 1250,00 лв/мегават часЦените са без ДДС- ЗА ИСКАЩИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНА ТВЪРДА ЦЕНА НА ПРОЕКТ КАТО АЕЦ-БЕЛЕНЕ - ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО Е ИНЖЕНЕРИНГОВ ПРОЕКТ... И...- МОЖЕ БИ..., САМО МОЖЕ БИ..., ЩЕ ПОУМНЕЕТЕ... ТА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ГОЛЯМ ИНДУСТРИАЛЕН ОБЕКТ НЕ Е ПОКУПКА НА ДЪНКИ ЗА 5 ЛВ. В КВАРТАЛЕН ДРИП-ШОП!!!ПРОСТО Е - Цената за Белене е 3,95 милиарда евро при подписването. АКО НЯКОЙ МИ КАЖЕ КАКВА ЩЕ Е ИНФЛАЦИЯТА ДО ЗАВЪРШВАНЕТО - ЩЕ МУ КАЖА "КРАЙНАТА ЦЕНА"...

16

Анонимен

преди 12 години

СерГейчо, ти ще омаскариш и ВМРО бе душо...