27

Трифон

преди 12 години

Страната ни е усвоила едва 27,8% от средствата по Програмата за развитие на селските райони, като 355 млн. лв. не бяха усвоени от Бюджет 2009 и бяха прехвърлени в гаранционен фонд, който не е ясно как ще се използва. Най-вероятно средствата трябва да бъдат върнати през 2015 г.

26

аватар

преди 12 години

Един от калпавите министри на ББ.Щял да подарява кобила на артиста Юри Ангело,от какъв зор,за чия сметка ??? Алооо да не забравяме че Юри Ангелов е мазно отроче на БКП,а сега се мазни и на ГЕРБ,хонурара му от 7 часа разлика е 134000 лв.,а сега и подаръци ?!?Защо бе Найденов,защо правиш хората от Царево община на балъци.Отговора ще го видиш на изборите !!

25

до 21

преди 12 години

още в самото начало на министерстването му кадровата политика на Найденов, драмата с назначаването на Калина Илиева доведе до това, че страната ни върна 100 млн. лв. по програма САПАРД поради факта, че бяха подготвени списъци на фирми, които според госпожа Илиева са в конфликт на интереси. Фирмите осъдиха Държавен фонд Земеделие и съответно проектите се плащат от българския бюджет. Е това ли е правене, бе заспал пън?

24

възмутен

преди 12 години

Популистът - министър Найденов първо осигурява условията за ръст на цените и после самоотвержено започва да се бори срещу него и със спекулата! Безспорен обаче е фактът, че липсва политика или може би целенасочена политика. За подпомагането на земеделските производители средствата от националния бюджет ежегодно намаляват, а обещанията за подкрепа са ден за ден.

23

Анонимен

преди 12 години

тоя тръпи ама аз не мога

22

антиЕС

преди 12 години

тепегьоз

21

до 18

преди 12 години

За България това е ----НОРМАЛНО ----*** ДО ШИЯ ,*** Е ВЕЧЕ ----ФАКТ!

20

Анонимен

преди 12 години

След такава новина как да ни прие;ат в Шенген ? Ние дефакто обявяваме на ЕС че сме неспособни да си защитим ЕДИНСТВЕНАТА ВЪНШНА СУХОЗЕМНА ГРАНИЦА. границата с Турция е 260км - по 200 000лв на км това прави 51милиона лева от които могат да се дръпнат 50% от ЕС ..... Кажете ми моля кой правят на *** ?

19

Анонимен

преди 12 години

според мен това е единственият министър в това правителство който свърши нещо. не е като да не опита човека. не може да се стимулира повече земеделието. проблем на младото поколение е че не е интересен сектор. реално в земеделието е парата и колкото по рано хората го разберат толкова по добре. пустеят земи по северозапада а наще оправни бай *** седят и псуват по цял ден. китайци купиха 100 хил. дка земя и инвестират. какво повече да направи министара?

18

народна мъдрост

преди 12 години

"здрава гърбина" има човек, който "носи" на работа, на житейски изпитания,а за тоя - дето не му пука какво приказват за него и какво му казват се казва "дебелоок" ;)Има и друга - Те го плюят, той вика - дъжд вАли!

17

НАРОДА

преди 12 години

В това министерство ,.........няма -----министър!

16

Анонимен

преди 12 години

"По думите му няма как да се спре евтиният внос на зеленчуци, но ако се повиши родното производство, страната ни също може да започне да изнася.Найденов допълни, че правителството иска да промени това в следващия програмен период 2014-2020 година. Той обясни още, че 40% от бюджета на ЕС отиват за земеделие и трябва да се направи всичко възможно тези пари да стигнат до тези, които имат нужда."Тъпизми на квадрат.Ако това се случи в Бг. такива некадърници като министъра ще требе да стоят гладни.

15

ЕС

преди 12 години

М.НайденоФ----един от героите ''фъф'' филма ----"ШМЕНТИ -КАПЕЛИ"-----СРАМЪТ НА МИНИСТРИТЕ В Бг ----ПРОДЪЛЖАВА!

14

ЕС

преди 12 години

М.НайденоФ не е свършил нищо до сега за Бг ,....той ВРЕДИ на Бг ------тъпчене на едно място ,както бече 20г.!

13

Анонимен

преди 12 години

Високи постове от ниско ниво.Гола вода и шперплат.

12

Софиянка

преди 12 години

Ако Найденов и Фандъкова си бяха свършили работата, проблема с кучетата щеше вече да е история. Дано, скоро цялото им правителство скоро отиде в историята. Много прости и нагли ***.

11

Анонимен

преди 12 години

Тоя като търпи нападки пак добре.Няма ли да тръгва да трепи кокошки крави,телета,пуйки ,пилета и др. животни на бедните хора дето това им е всичко и да обяснява чалмаря че мисли за хората? Сезона почна ,чудя се как не е ръгнал още тоя с яката.

10

възмутен

преди 12 години

До 5 - Напротив, българинът и на малко ще е доволен. Стига му да види, че управляващите, които най-нагло смучат неговите пари на фона на неговата мизерия и вече безпомощност в днешно време, започне да работи в негова полза. Малко човешко отношение по здравните заведения, малко облекчаване на условията за нормално съществуване в собствената му държава, постепенно увеличаване доходите му, нормално образование... Българинът не е глупав, но мрази да го правят на ***!

9

Анонимен

преди 12 години

тук гробоугоднически се спестява факта,че внасят искане за оставката на този аграр

8

papi

преди 12 години

Аз отивам на протест за оставката му!Мазните лъжци, крадци и манипулатори е време да си ходят. Пък дано на тяхно място да изберем някой, който иска да работи, вместо да променя закони.