47

Само БСП !!!

преди 12 години

Разбира се, че ГЕРБ действат с милиционерски похвати - изнудване, притискане, шантажи и заплахи.Точно, когато опозицията реши да иска вот на недоверие срещу кабинета "Борисов", точно тогава някак странно в Атака един дупетат взе да се колебае дали да напусне групата. Напусне ли още един - парламентарната група на Атака се разпада.Ултиматумът към Волен бе ясен: Или оттегляш подкрепата за вота, или нашите платени мекерета в Атака напускат групата и тя се разпада.Сидеров избра първото !

46

Супер анонимен

преди 12 години

Дори и да имаше вот, нима някой си е въобразявал,че Винету ще падне от власт?

45

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБери активни ли сте?Не писах за форума, тук виждам, че сте активни.Питах за обратните ви креватни наклонности.Активни или пасивни?

44

Анонимен

преди 12 години

"Днес е добър ден за българската демокрация."--АЛ. ЙОРДАНОВ.Ако сега беше в парламента Ал.Йорданов със сигурност би казал това и щеше да бъде абсолютно прав....както винаги.

43

Костов

преди 12 години

Ха-ха-ха!*** пак останаха сами!

42

Анонимен

преди 12 години

ПРОФЕСИЯ-ЧЕРВЕЙ(ЛИДЕР НА БСП)

41

поп с кадилак

преди 12 години

Парите не миришат......Миришат /и то лошо/хората,които ги вземат на всякаква цена....

40

АЗ

преди 12 години

НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ПАРТИЯ БСП(БКП) ВИНАГИ ЗА ВСИЧКО СА И ВИНОВНИ НОРМАЛНИТЕ,РАБОТЛИВИТЕ,ЧЕСТНИТЕ,ПРЕДПРИЕМЧИВИТЕ,СМЕЛИТЕ ХОРА.И ТОВА Е ТАКА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА КОТЕРИЯ.НО ВЕЧЕ НИКОЙ АМА НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА ОСВЕН НАЙ-ДЪРТИТЕ И НЕОБРАЗОВАНИТЕ БЪЛГАРИ.А ТЕ СА МНООООГО МАЛКО И ВСЕ ПО-МАЛКО ЩЕ БЪДАТ....РАЗВИТИЕТО И ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГО ИМА САМО И ЕДИНСТВЕНО БЕЗ БСП(БКП)...НЯМА РАЗВИТА И БОГАТА ДЪРЖАВА НА ТОЯ СВЯТ КОЯТО ДА НЕ Е УНИЩОЖИЛА И ИЗХВЪРЛИЛА КОМУНИСТИТЕ НА БУНИЩЕТО....

39

ггг

преди 12 години

,,За голямо съжаление като ги слушам и виждам делата им в устата ми напират единствено псувни''-казваше един мой приятел.

38

ии

преди 12 години

Факт: 1/3 парите които изкарвам с труда си се управлява от тези мафиоти.

37

Анонимен

преди 12 години

Да са ни живи здрави. На нас обикновените българи ни остава да се радваме на поскъпването на тока и постепенно изравняване на сметката за парно и сметката за ток от 500-600 лв. на месец. Само че сметката за ток ще трябва да се плаща и през лятото.

36

Анонимен

преди 12 години

Хахах пак извъртя г*за болен :)) Вижте си го вожда бе , псевдо националистчета фурнаджииска лопата

35

Troll

преди 12 години

Интересна онлайн игра. Водим тежка война с Турция и сме на път да ни изтрият от картата на света. Ела и се бий за родината си. Нуждаем се от вашата помощ! erepublik/en/referrer/TrollBG

34

Анонимен

преди 12 години

атака направи услуга на партията на Бинев "ГОРД"за което се радвам...

33

Г.Е.Р.Б.

преди 12 години

ОЧЕВИДНО Е ЧЕ БСП ПОТЪВА...ПОТЪВа...ПОТЪва...ПОТъва...ПОтъва...Потъва...потъваааааа.......................В *** НА ИСТОРИЯТА КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ........

32

до тъпите гербери

преди 12 години

Не съм в деловодството на НС, за да зная внесен ли е, но ако вотът е внесен веднъж, няма как, образно казано, да бъде изнесен, каза още проф. Огнян Герджиков.

31

Анонимен

преди 12 години

И за какво да подкрепи вота? За да дойде нова тройна коалиция ли? Не - благодаря!

30

Иван

преди 12 години

УВЛЕЧЕНИЕТО НА ПЕНСИИТЕ ОТ 1 ЮЛИ СЕ ОТЛАГА ! СЪЩО ТАКА ОТНОВО НЯМА ДА ИМА КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ДОБАВКИ ! СЪЩЕВРЕМЕННО ОТ НАЧАЛОТО НА ЛЯТОТО УВЕЛИЧАВАМЕ ТОКА С 10 ПРОЦЕНТА И ПРИРОДНИЯ ГАЗ С 16.8 ПРОЦЕНТА ! ПРИЧИНАТА - НАЛОЖИ СЕ ДА ЗАПАЗИМ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА "АТАКА" И ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ПОЛУЧАВА ПО 380 000 НА МЕСЕЦ СУБСИДИЯ ЗА ДА Е С НАС ! ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА НЕ ОСТАНАХА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ,ЗАПЛАТИ И ДОБАВКИ ! САМО ЗА БОНУСИ ЩЕ НАМЕРИМ !ПРЕСЦЕНТЪР НА П.П. ГЕРБ

29

до тъпите гербери

преди 12 години

Понятието "оттегляне на подпис" в правото не съществува - искането на вот на недоверие не е проекторешение, което да се оттегля. Това коментира за Дарик проф. Огнян Герджиков, който беше председател на 39-тото Народно събрание.По думите му, в случая с решението на "Атака" да се откаже от вече внесения вот срещу кабинета, не става въпрос за завещание, което човек да променя или от което да оттегля подписа си. Според проф. Герджиков няма как и да бъде обявено, че вотът не е внасян изобщо, след като това фактически се е случило.

28

Пътник

преди 12 години

При Сидеров който плаща той поръчва музиката или като оня френския коняк Курвоазие