22

Анонимен

преди 12 години

Eheee, towa Ore6arski-Sedqnkata li e na snimkata? Ajde razwalqjte sedqnkata.

21

спас

преди 12 години

Колкото и да се прави на откачен и шут Дянков истината прозира а и отдавна се очакваше.Просто Боко излапа 8 млрд. а за да си завърши магистралите и да си усвоят комисионните за да няма недоволни е дал заповед на Дянката да му осигури милиарда ако ще и фелацио да прави.На туриста не му пука особено защото знае че след мандата торбицата и Америка го зове.На Боко също защото за него важно е кръга около него да усвои максимално лапаница защото втори мандат я има я няма.Голямо крадене голямо чудо!!!

20

Анонимен

преди 12 години

Въпросът всъщност е на кого да се доверим?За съжаление аз нямам точен отговор.Довери се на себе си и останалите като теб независимо с какви политически убеждения...Другите са меко казано "различни", тоест хора, които защитават своите интереси независимо на каква цена...

19

Теглят и харчат

преди 12 години

Последния теглил заеми преди тиквите беше Тодор Живков. Личи си комунистическата школовка на тиквите. Комунизма се върна в лицето на ГЕРБ - скес, лъжи и видео

18

IQ 146

преди 12 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ! КОМУНОИДНАТА *** 22 Г. НЕ МОЖА ДА ПОКАЖЕ ФИНАНСИСТ КАТО ДЯНКОВ! НО ПОСТИЖЕНИЕТО МУ НЕ Е КОЙ ЗНАЕ КАКВО, КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ПРОДАЖНОСТТА, ПОДЛОСТТА И ПРЕДАТЕЛСТВАТА НА ПРЕДШЕСТВЕНИЦИТЕ МУ!

17

Анонимен

преди 12 години

Аз немога да разбера какъв още золум трябва да направи Дянков та да дойде акъл в главата на мат'ряла

16

Avatar

преди 12 години

Аватар,що си го не завреш ***/НА/ешарски?Тогава и ще подхвърчаш като хвърчило!

15

IQ 146

преди 12 години

КОМУНОИДНИТЕ платени списуватели отново газ пикаят! По-спокойно, товарищи! Тези, които обичат Отечеството, се радват да видят в управлението хора, отговорни и патриоти, за които ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС е над всичко! 22 г. чакаме да се появят такива хора и вече съм 100% сигурен, че Дянков е такъв! Толкова за вас за днес... На останалите интелигентни и родолюбиви българи - ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

14

ми

преди 12 години

от ИЗМАМНИЦИ като този и Велчев - съвети не искаме. Ограбихте де що имаше, сега си затваряйте устата. Дано ви се наложи в скоро време да си отваряте устата само пред следовател, прокурор и съдия

13

БАЧКАТОР

преди 12 години

На ГЕРБ им е наближило като на прасе коледата.

12

Avatar

преди 12 години

Този същия Курвешарски ли е, дето наричаше преговорите по учителската стачка "седянка" и успя да напълни касите на червените другари с 4 милиарда лева излишък 2008-а?

11

?

преди 12 години

Колко ли трябва да е *** един народ за да го мародерстват така ?

10

Нагли са !

преди 12 години

Този некадърник иска да затрие и малкото останало в тази жалка държавица. И мръсните *** не са си позволявали да харчат толкова безотговорно.

9

ГЕРБОушев

преди 12 години

Сакън не зайкачайте гениалните идеии на ШИМОН ВДЯНКОВ... Както са казали хората след него и потоп ! Важното е да изпълни поръчките на СВЕТОВНИЯ БАНКОВ ЕЛИТ

8

21094

преди 12 години

Дянков, помни Трайчо, поддай си оставката навреме.

7

Анонимен

преди 12 години

Ей ама глупости говорите - Дянков каза, че ще увеличи пенсиите 2 пъти до изборите - ето там ще отидат тези пари - при пенсионерите. Друг е въпроса трябва ли така да се използват. Според мен истината е по средата - трябва, но по точно определен начин и не повече от 20-30% от размера на фонда.Иначе е ясно, че Искров ще пищи - да му изтеглят едни 2,1 млрд. лв от банката си е леко казано голямо главоболие за него.

6

Анонимен

преди 12 години

Похарчете го и да мирясат. Поне ще се знае че вече и за следващите няма да има.

5

ууу

преди 12 години

ГЕРБ изядоха резерва оставен от правителствата на Костов, НДСВ и Станишев и сега искат да похарчат и спечелят изборите с нашите пари. Парите ще отидат за купуване на медии, платени анализатори и гласове.

4

azz

преди 12 години

Явно хилядите за бонуси свършиха,само тези пари останаха за харчене.Четири години на ГЕРБовската ракета целия космосс и беше крив.Ще си разделят и тези пари и ще си ходят.Един друг министър направи подобен фокус преди време,но народа късно разбра че е опитното зайче.

3

Анонимен

преди 12 години

мда, май вървиме на зле, па да видим къде ще му излезе края