184

кучемраз

преди 12 години

Не убивайте кучетата!Първо изтрепете кучезащитниците тези алчни ***!

183

и аз природозащитнич

преди 12 години

Обичам животните, но много моля да ме извиняват някакви пикли и пикльовци дето се пишат на всички човеконападащи животни.Не ме интерсува никой - стреляне, отрова и умъртвяване на всичко извън домашния двор . Ако ми нападне детето или мен и пр. - божееееее прости ми. Такова чудо не е било някога. И не е виновен Борисов, стига сте ревали, че все някой ни е виновен????

182

Анонимен

преди 12 години

Ако бяхме нормална държава кметът трябваше да си подаде оставка. Ама не сме. Фандъкова си мисли, че е незаменима. Тежко и горко ни с такива незаменими хора по върховете. Това значи, че нямаме хора и потенциал.

181

tren

преди 12 години

във всеки сайт различни версии-не ви ли омръзна вече да настройвате хората само с простотии?!

180

Анонимен

преди 12 години

Нека управляващите да кажат какви пари се хвърлят за ситуацията с кучетата и в кои джобове влизат тея пари ?!? ГЕРБ не се налапаха ей,нямат насита

179

cat

преди 12 години

еко организациите са създадени с цел да усвояват пари с хленчещи членове и организатори,които имат объркана ценностна система а сигурно стоят в някой софийски офис и печатат дипляни за защита на животните

178

Анонимен

преди 12 години

Само едно не ми е ясно. Къде са били *** родители на това бебе?! Защото не ми се вярва на година и половина да е било само. Тогава? Защо не са реагирали? Или Айше решила, че по-добре кучетата да нахапят *** отколкото нея и не направила нищо.

177

Анонимен

преди 12 години

Не насочвайте агресията си срещу кучетата,а срещу алчните ни политици.Амеркано турските мекерета вместо да използват парите по предназначение,хващат 1 куче,пишат че са хванали 50 и прибират парите.

176

демократична работа

преди 12 години

Е това се казва ДЕМОКРАЦИЯ....

175

Анонимен

преди 12 години

***... Тях и кучетата ги мрзят.

174

Анонимен

преди 12 години

Докато ГЕРБ е на власт няма да има оправия.Убит човек в София,влачено дете в Търговище.Дори от Европа ги критикуват,но гербаджиите нищо не правят.Нито Фъндъкова си подаде оставката след убития човек в София,нито сега партия ГЕРБ ще направи някакви промени.

173

Анонимен

преди 12 години

abe horata da vzemat neschtata v ruzete si deto gi ima po mahlite da ni gi hranjat ami d agi trepjat schtoto posle tjahnite deza hapjat

172

долу ГЕРБ

преди 12 години

Оставка на Фъндъкова! Да се махат герберските политици от София! Колко мандата ви трябват за да направите нещо питам аз? Боко нищо не направи,Фъндъкова нищо не направи,сега още един мандат и пак нищо не правят.Долу американо-турската партия ГЕРБ!

171

Анонимен

преди 12 години

Майка ви ....... проста кучкарска. Ходете си на село с *** под ръка.

170

Аман

преди 12 години

Айде стига с тия *** бе, няма ли най- после да ги изтребят?! Нападат, хапят, убиват, разнасят тения и др.болести и още им се кумят!!!!

169

200

преди 12 години

Само не знам как да стане това с анти-freeze, като в квартала ще ме видят 100 човека, от които поне 5 ще са кучкари и ще ме натопят? Трябва да се менкаме някак си: аз отивам в друг квартал да върша работа, а друг идва при нас и рабоti където го упътя.

168

до 211

преди 12 години

Къв си ти бе!? Айде ела да ме накараш!!Ще сезирам прокуратурата само за това ти изречение: то представлява заплаха за убийство на човек.Така съм се наточил, че само чакам някой кучкар да ми каже нещо напреки.

167

BUCI

преди 12 години

Такива *** трябва да бъдат избивани, а не кастрирани. Те хапят, не ни Е*Т!

166

Анонимен

преди 12 години

izbrahte si kuchkar za premier, kvo ochakvate

165

анонимен

преди 12 години

толкова сте *** , просто кметовете не могат да се справят с кучетата и ви насъскват срещу животните. така вие ще се опитате да ги убиете и ако ви хванат, ще ви скъсат от глоби, а кмета остава чист. А на тоя с атифриза, ако му взема айпито, ще го накарам той да го изпие. ненормалник