125

Пенсионер

преди 12 години

Преди 35г. лежах в Белене,само защото съм разпространявал вицове подкопаващи устойте на БКП.Благодарен съм на господ за всеки един ден в който съм на свобода,ден в който няма побой,в който няма терор,защото ако някой е бил там,ще знае,че глада там е най малкия ти проблем.Ще минат още 20г. и тази държава ще се изчисти от доностниците,долните *** на ***,тия същите дето ми причиниха мъките тогава,същите тия сега реват за пенсии.*** такива не заслужавате пенсии комунистическа гад а разтрел

124

nqkoi-drug

преди 12 години

Приказките на Дянков за пенсиите го слушаме всяка година, че ще ги увеличи, но от догодина.

123

nqkoi-drug

преди 12 години

Всички говорите глупости за това което е било преди Вашето раждане. Повтаряте изтърканите фрази на тарикатите-политици. За да бъдете точни прочетете малко история,малко книги и поговорете с хората,които са живели по онова време. Не вярвайте на всичко-убедете се сами.

122

Анонимен

преди 12 години

Аватар се бори като Спартанец при Термопили. Сам срещу 200 000 бесепара. Борисов не си свърши работата. Кога най-накрая ще подложат на евтаназия всички от БСП, а не да ми спорят за *** по улиците. Не стана ли ясно, че тия хора са най-големите предатели и гадове.

121

До Avatar

преди 12 години

Браточка, бягай бързо и с крий! В психиатрията в Карлуково са открили бягството ти и са пратили линейка с двама санитари да те връща!

120

Анонимен

преди 12 години

да бе да, сигурно е било заложено в бюджета, но пазено в дълбока тайна, до удобен моменттоя не може на две магарета да раздели сламата, иначе се прави на "велик" икономист

119

Avatar

преди 12 години

123, ти ако беше поне малко чистоплътен, нямаше да пишеш нерегистриран и от сто различни ника :)))

118

Avatar

преди 12 години

До 121Циганите поне си търсят начини да се оправят - я "жица" ще откраднат, я стълб ще разбият да отмъкнат арматурата... а българите и туй ги мързи да направят и само каканижат като *** по форумите, докато жените им ходят да бъхтят на гръцки *** и да шият шалвари за кадъните по Европа. Трагедия! :)))

117

До 111 аватар

преди 12 години

Скрий се някъде бе ***.Не се подигравай с паметта на избитите деца ,набитите на кол партизански глави.Това са жестоки години от нашата история ,която не трябва никога да се повтарят.След като говориш така "компетентно"за "Скравена" , "Белене" знаеш ли колко невинни българи загинаха от американските бомбардировки над София ?Никой не иска да се повтарят годините на червен и бял тероризъм ,но такива *** като тебне трябва да се докосват до тези теми ,защото сте нечистоплътни.

116

Avatar

преди 12 години

До всички дръгливи *** на *** податливия Кутев, пишещи за жълти ст'инки по десет постинга в минута:Ние, комунистчета, сме се регистрирали и пишем легитимно, за разлика от червените партизани като вас, които цвъкат по десет постинга с различни никове, за да имитират червена масовка. За всеки е ясно кои са подлеците и предателите. Ясно е още от взривовете в "Света неделя", Народния съд, лагерите в Белене и Скравена, където *** като вас хранеха свинете с труповете на убитите от тях българи, както и от "възродителния процес" - последния диамант в короната на стоКлетницата БКП!

115

ЗАЩО САМО ЦИГАНИТЕ

преди 12 години

ПАК ОБЛАГОДЕТЕЛСТВУВАТ *** ТЕ НА 100% ВЗИМАТ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ ЗАЩОТО МНОГО ОТ ТЯХ НЯМАТ НЕОБХОДИМИЯ ТРУДОВ СТАЖ ИЛИ СА РАБОТИЛИ ЗА МАЛКО ПАРИ. ЗАЩО ТИЯ ОТ ГЕРБ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВУВАТ ***? НА ОСТАНАЛИТЕ КОИТО НЕ ВЗИМАТ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ НИЩО ТЕ ДА ***. НА РАБОТЛИВИТЕ С ДОСТА САТЖ НИЩО НА МЪРЗЕЛИВИТЕ *** УВЕЛИЧАВАТ. ТОВА СА ГЕРБЕРИТЕ МРЪСНИ И ДОЛНИ НЯМАТ ВИ ЗА ХОРА САМО *** ЗА ТЯХ ЗАСЛУЖАВАТ УВЕЛИЧЕНИЕ-БОЙКО ЩЕ ГИ ВКАРВА В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ УПРАВЛЯВАМЕ ПО ***.

114

Avatar

преди 12 години

Дивата КоткаКутева, виждаш ми се изнервена днес :)))

113

Дивата Котка

преди 12 години

Не съм ти буля, *** такъв! А парите ще взема точно от дъртите реститути, олигарси, крадци и от *** като теб, дето ще пратя да се ограмотяват и работят докато поумнеят. Разкарай се!

112

До 113

преди 12 години

Абе ***,знаеш ли пък ти твоите комунисти колко народ избиха след 9-ти септември без съд и присъда,що народ хвърлиха на свинете в Белене.Цвилите,защото ограбихте държавата,а трябваше да ви издавят като мръсни котета,*** такива.

111

Avatar

преди 12 години

До Дивата коткаЯ сподели, бульо, ти ако беше една минстърка, де щеше да си бръкнеш, че да извадиш пари за по-голямо увеличение на пенсиите? Ние се досещаме, де. Обаче дянков няма небръсната *** като вас, дъртите реститутки.

110

Дивата Котка

преди 12 години

Аватар, ти си ненормален! Сори, но върви се лекувай! А знам ли, може да си ултра ***. Тук стоиш като ***.ня.

109

Avatar

преди 12 години

до 113Кви ястребинчета ве, комунасте изкукал с промит мозък :) Лъжеха ви *** и до ден днешен ви лъжат, ама нали сте прости и необразовани, не е голяма философията. И отново:До всички дръгливи *** на *** податливия Кутев, пишещи за жълти ст'инки по десет постинга в минута:Ние, комунистчета, сме се регистрирали и пишем легитимно, за разлика от червените партизани като вас, които цвъкат по десет постинга с различни никове, за да имитират червена масовка. За всеки е ясно кои са подлеците и предателите. Ясно е още от взривовете в "Света неделя", Народния съд, лагерите в Белене и Скравена, където *** като вас хранеха свинете с труповете на убитите от тях българи, както и от "възродителния процес" - последния диамант в короната на стоКлетницата БКП!

108

Дивата котка

преди 12 години

Това, което Дянков ви казва е, че от догодина ПЕНСИИТЕ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ С до 3 % или хич. Който има мозък в главата ще провери колко според официалната статистика е процента на годишната инфлация и какво означава увеличаване на пенсиите с половината от нея. Ще провери колко мижав е също ръстът на производителността на труда, към която пенсионерите нямат никакво отношение, и какво представлява увеличение на пенсиите с половината %-ти от нея. Сребърният фонд все едно ще откраднат. Дянков се гаври

107

до Аватар/111/

преди 12 години

Престани да ръсиш глупости недорасъл лигльо, защото ние пък помним извергите където разнасяха на колове отрязани партизански глави и хората които убиха седемте Ястребинчета и много други хора. Замълчете завинаги недорасли и необразовани мамини синчета.

106

112

преди 12 години

Разбира се, че това е евтин предизборен трик. По-важното обаче е, че хората ще получат някакво увеличение. Но как ще се процедира сега - предишния мандат решението за повишаването на пенсиите през 2009 г. беше взето след разчети през 2008 г. и ГЕРБ вече трета година се оплакват, че те плащат пенсиите, а какво ще се случи, когато те се вдигнат от 1 юли 2013 г. - изцяло ще се плащат само от новото правителство. ЧИСТ ПОПУЛИСТКИ ПРЕДИЗБОРЕН ХОД! ТОВА Е! НИЩО ДРУГО НЯМА!