61

Анонимен

преди 12 години

Пловдивските майнички май ще сложат в малкия джоб софийските пичове. Мързеливите и некадърни софиянци са богати нека да плащат на пловдивския кмет но никак не съм сигурна че парите ще отидат по предназначение.

60

ГНУС - МИРИЗЛИВА

преди 12 години

Тези които защитават кучетата трябва да бъдат хвърлени за храна на гладни лъвове и дано гният в АДА мръсни ***

59

Анонимен

преди 12 години

Не мога да повярвам ,това си в чиста подигравка, не искаме кучета по улиците ,тия дето ги защитават да си ги приберат в къщите и да носят отговорност за тях или глоби , не искаме излишни пари да потъват там някаде си , изтребете ги тия *** ...изчистете България .....това не е европейска държава .... това е *** държава с *** на власт ,съжалявам,че гласъвах за вас,но тази грешка няма да се повтори ,няма и да гласъвам

58

Виктор

преди 12 години

НЕ ИСКАМЕ ДА ГИ КАСТРИРАТЕ ТОЛКОВА ЛИ НЕ РАЗБРАХТЕ !?!? ПРИСПИВАТЕ ГИ И ДО ТАМ С ПРОБЛЕМИТЕ И ПАРИТЕ НА ВЯТЪРА!!!

57

Адолф Хитлер

преди 12 години

Дайте ги кучетата на мен! :)

56

джаба, ти си

преди 12 години

неграмотен! Пише се *** - идва от помия.Една такава новина показва колко много болни хора пишат по форумите.

55

Анонимен

преди 12 години

Иван Тотев първо да отиде до Бунарджика и да види "домашните любимци", как се разхождат свободно, *** и пикаят, където играят и лазят малки деца!Много пловдивчани предричаха, че ако "*** настойник" стане кмет, още столичен *** ще дойде в Пловдив, за да бъде по-удобен за неговите *** избиратели.Ха да дойдат и кучетата, след тях още *** и ***.Така победата за ГЕРБ на следващите избори ще бъде осигурена.

54

Аз

преди 12 години

Гадове, знаете ли какво значат 110 лв за болно дете?110 лв. за родители, които искат да купят учебници за детето си?110 лв. за пенсионер?

53

Анонимен

преди 12 години

Така, така , след голямата екскурзи на ***, следва голямата ексурзи на кучетата :)))ББ като се кандидатура за кмет през първия си мандат 2005 г., обеща да реши проблема с кучетата, детските градини и *** :))) е *** го пращахме къде ли не и още нямаме завод, кучетата ще ги пращаме до Пловдив, сега остава Столична община да наеме детски градини във Врачанско ;)

52

ДЖАБА

преди 12 години

Пумиарска София ще си остане пумиарска, защо по морските курорти няма *** !!!Ами защото там релаксират чужденците и местните власти не допускат пумярщина а в София и други подобни развъдници е пълно, защото някой *** европейски пари за защита на пумярите а и никой от управляващите не го е грижа ,защото са некадърни и ненормални по традиция .

51

evgeni

преди 12 години

Много неща са недоказуеми,нали така?! Та, така си казват хората мислейки си,че Господ не вижда.Някога заклеймявахте, горехте хора на кладите пак в името господно/с малки букви/,защото е името на нечист бесовски дух наречен "Звяра",на когото Бенедикт 16ти и Въртоломей карат вярващите да се кланят на Сатана използвайки Христовото Име.Няма да ви питам католически и православни нечестивци коя е Първа и Втора заповед на Господа,но ще ви попитам следното :"Колко мислите,че ще задържите първоначалния блясък на "Звяра",като УБИВАТЕ,подкупвате,и "инвестирате" с ограбените -от вярващите пари ????! Бог казва,че вашия началник лукавя са го погнали "китимски кораби" и сега е много бесен и ходи да се съюзява с нечестивци-оставили Светия Завет /виж в пророк Даниил и "Откровение.на Йоанна"/.Колко ви е сърдит сега Луцифер ,че не опазихте истината му ??????????

50

толкова ли е сложно?

преди 12 години

Кучетата НЯМАТ място по улиците! Който са болни и озверели-инжекция, читавите в приютите. И без кастрации,щото ги знаем- струват скъпо и не се извършват, само някой прибира пари.Да има телефони в големите градове,и дори и при едно забелязано куче да идват и прибират.Това се прави във всички цивилизовани страни...тук хващат кучета,за дейност-ваксини,обезпаразитяване,фиктивни кастрации,татуировки и т.н.,което струва повече от храната в приюта и най-голямата глупост- пускат ги обратно на улицата...

49

rrrr

преди 12 години

изтрепете ги бре, хора, няма да им изчезне популациата не разбрахте ли, но те магат да убиват хора!

48

????

преди 12 години

ега си държавата,щом начело са физкултурници,пожарникари и други подобни твари.

47

ODUF

преди 12 години

Много са загрижени ама са загрижени за парите а не за пумиарите на помиарска София. Я вземете че го хвърлете пловдивския кмет на пумярите ,че да го оглозгат както изядохо горкия човечец в София.

46

циганин

преди 12 години

Смръдливи сте това българите ей . Смръдливи и пръдливи . Оправихте бедомните ХОРА та започнахте да правите приюти за кучета и котки. Те ще започнат и да ви е.ат . То ви и еб. а.Да живе е България . Хора със национално мислене иначе предатели . Пак ще намаже някои . И то яко . Бийте се в гърдите . Ваша си е държавата . Байката и е.ахте и продължавате но вие сте нагледци .

45

б-с

преди 12 години

Дайте парите на пенсионерите стига сте крали КУЧЕТА КОТКИ ***

44

Анонимен

преди 12 години

ващо семе ,*** !!!! как ще дадете 110 кинта на ***...и после да го пуснете обратно?????

43

Тихомир Томов

преди 12 години

*** кмет Тотев пак е начертал грешни сметки . Интересно какво ще прави с неговите *** от ГЕРБ вече кастрирани в София ?

42

ЕЗОП

преди 12 години

БАСНЯВървяли Б и Ц през полето и видяли едно лайноБ казал на Ц - ако го изядеш ще ти дам 100 лв и той го изял и взел 100 лв. Но му станало гадно и се почудил как да си върне, а Б също помислил че се е прекарал и как да си върне парите.Срешнали друго *** и този път Ц казал на Б че ще му даде 100 лв ако го изяди за да си го върне, а Б се съгласил за да си върне парите и го изял.Осетили се че никой не спечелил а само яли ***.Но Б казал - важното е че завъртяхме парите.