103

Анонимен

преди 12 години

"Данъците ще намаляват плавно от центъра към периферията, заяви кметът"Що? Ние от "периферията" да не сме по-малко хора?

102

ТАЯ В ЗАТВОРА

преди 12 години

НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ДА ИСКАШ ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ БЕ, МАРИОНЕТКЕ !!!!КУЧЕТАТА НИ ЯДАТ, ТВОЯ ГОСПОДАР ТИКВАТА НИ КРАДЕ С МАФИОТСКАТА СИ СТРУКТУРА. В СОФИЯ ЦАРИ ХАОС, КАЛ, МИЗЕРИЯ, *** КАРУЦИ... А ТИ ИСКАШ ДА ОБИРАШ ХОРАТА ОЩЕ ОЩЕ И ОЩЕ !!!!В ЗАТВОРА МАРИОНЕТКЕ, ТАМ ТИ Е МЯСТОТО И НА ТЕБ И ОСТАНАЛИТЕ В ОБЩИНАТА ОКОЛО ТЕБ !!!!

101

ССС

преди 12 години

Тази пак иска да вдига данъците в мизерна София-ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

100

ГИ ИЗБИРА ТИЯ

преди 12 години

СОФИЯНЦИ СА ТАРИКАТ ПИЧОВЕ. МОЖЕ ЛИ ДА ИЗБИРАТ КИФЛА КАТО ТАЯ ЗА КМЕТ. ТА СОФИЯ Е ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА И КАТО КАК ВЪЗМОЖНО ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ *** КАТО БОЙКО БОРИСОВ И ФАНДЪКОВА.ТИЯ САМО ОБЯСНЯВАТ КОЛКО ВСИЧКО И О КЕЙ, А СОФИЯ Е ЗАТЪНАЛА ***, МРЪСОТИЯ, БЕЗДОМНИ КУЧЕТА,РУШЕЩИ СЕ СГРАДИ И ПОДОБНИ ЕКСТРИ. КЪДЕ ОТИДОХА И ОТИВАТ МИЛИАРДИТЕ ОТ БЮДЖЕТА НА СОФИЯ И КОЙ ИМ Е ВИНОВЕН КАТО Я "УПРАВЛЯВАТ" ТОЛКОВА ДЪЛГО ВРЕМЕ И САМО ИМИТИРАНЕ НА "ДЕЙНОСТ" И КРАДЕНЕ И СЪСИПИЯ И КРАЙ НЯМА.ТА ПИТАМ- КОЙ

99

алтер-зониране

преди 12 години

Имаме улични кучета - отказваме да плащаме общинския данък тения.

98

Анонимен

преди 12 години

Драги админи,от Днес Бг!Каквито и коментари да се пишат срещу Фандъкова не трябва да ги премахвате!Тя като кмет на София е допринесла за смъртта на професора!И най-обидни квалификации да има срещу нея,тя ги заслужава!Незабавна оставка и подвеждане под отговорност!А народа да се изправи пред Народното събрание и да иска оставка на безхаберното Правителство!

97

Анонимен

преди 12 години

В СОФИЯ Е МРЪСОТИЯ ДО ШИЯКУЧЕТА НИ НАПАДАТСВРЪХ ВИСОК НЕЗАКОНЕН "ДАНЪК СМЕТ"А ТАЗИ СЕЛЕНДУРКА МИРИЗЛИВА НА РОКЕР СЕ ПРАВИ.УЖАС ОСТАВКА НА СЕЛСКАТА ***

96

Охранител

преди 12 години

Само простотията ги гони нашите политици...всичките се изредиха днес, за празника да ръсят простотии! То не бяха Стани Шеф, Лъжлив дедо, Цв апартаментчик, Тиквун, фъндък-Кучкарката, госпожа Йес...и т.н....ужас!

95

Анонимен

преди 12 години

Фандъкова Е *** СЕЛСКА ЛЪЖКИНЯ.*** НА ББ И *** НА ГЕРБОСТАВКА НЕЗАБАВНОНЕ НА ТАЗИ *** НАГЛА ЛЪЖКИНЯ

94

Мислещ за вас

преди 12 години

Уважаеми селяни, не идвайте да живеете в София-има кучета!!!!!!!!!!!!

93

До 111

преди 12 години

И аз имам дразнеща съседка, но глутниците кучета, а не отделно куче...

92

Фифи

преди 12 години

Имам брутално дразнеща съседка от село, тя ми пречи повече от кучето Дудун, кротко съществуващо на паркинга пред блока

91

Анонимен

преди 12 години

Явно българския бюрократ се страхува повече от природозащитниците отколкото от гнева на народа.Трябва да им докажем, че са грешали.

90

Анонимен

преди 12 години

предишните са виновни за смъртта на професора.

89

Кучкар

преди 12 години

Разберете, там от където идвате е хубаво да оставите храчките, *** и тормоза над жените ви.Идвате в София о.к. променете се бъдете, като нас, толерантни, възпитани, обичащи хубавото в живота и надсмиващи се над тесногръдието.Кметът си върши работата, но такива коментари пречат.Кучета в София има от десетилетия и винаги ще има, вярно популацията се е увеличила, но при правилен подход има изход

88

ostavka

преди 12 години

Проблемите на София са Фандокова, Диков, Савина, Бояджийска, Герджиков.... Днес почина проф.Ботьо Тачков оглозган от кучетата на Фандъкова!Цветница отново както и други празници у нас е почернена,виждате на вън вали. Времето тъжи,празникът е снишил засрамено глава от поредната нелепост причинена от общинското безхаберие..Общинарите ядат и пият с бонусите си за добре свършената работа за миналата година Фандъкова,Бояджийска,Савинанад 120 000 лв. бонуси ! Вътре в общината цари некомпетентността, некадърността, липсата на професионализъм.Навън обаче професорите, кучетата ги яли! Фандъкова нека незабавно излезе от зоната на София и после да презонира София! ДОКАТО ИМА ГЛУТНИЦИ КУЧЕТА ПО УЛИЦИТЕ НА КВАРТАЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СВАЛЯТ ДРАСТИЧНО ДАНЪК СГРАДИ И ДАНЪЧНИТЕ ОЦЕНКИ НА ПАНЕЛКИТЕ!САМО ТОГАВА ОБЩИНАТА ЩЕ СЕ СТРЕСНЕ! Да не чувам,че София е кандидат за европейска столицаПожалуйста !!!!!! С такава гавроначалничка градът ще бъде оглозган от некадърността, равнодушието и среблолюбието на цялата софийска общинска администрация начело с учителката! Роднините на уважавания в цял свят професор нека направят всичко възможно и до осъдят престъпната община с минимум 10 000 000 лв. за нанесената неоценима загуба на един достоен български гражданин! Бог да прости професора и дано бог накаже цялата ВИНОВНА общинска ***!

87

Анонимен

преди 12 години

Ако няма бездомни кучета няма да има и Екоравновесие и няма да има далавера. Щом не ги разпердушиниха след случая значи всичко е мафия. Оставка,Оставка, Оставка!

86

чичо гошо

преди 12 години

много се извинявам някой да има инфо за кимито днес че съм притеснен

85

Крум

преди 12 години

ОСТАВКА! НЕЗАБАВНО!

84

анонимен

преди 12 години

За инцидент като този с професора се дава НЕЗАБАВНО оставка в която и да е страна !!!!!!!!