26

Анонимен

преди 12 години

Да бяха сложили една снимка на Тотьо с поглед на разгонено теле.

25

Анонимен

преди 12 години

ABSURD STE VSI4KI VIE OT GERB TOVA E ABSURDNO ,SPOMNQTE LI SI KAK NASHIQ VELIK VOJD NI PLASHESHE S GARCIQ DA NE STANE KATO V GARCIQ!!!!!!!!!! .E KADE STE BE >??????????SEGA IM RAZDAVAT BONUSI ZA VELIK DEN PO 300 DO 500 EVRO no nali CIGANKATA V4ERA E PQLA V PARLAMENTA SHTE STAVA DEPUTAT OT GERB SOFI MARINOVA XA XA XA NO E DOBAR HOD OT TQHNA STRANA TAKA NA SLEDVASHTITE IZBORI NQMA DA DAVAT KINTI ZA GLASOVEN PONE NE NA *** SHTE GI SPE4ELQT SAS NAI VELIKATA PEVICA CIGANKA NA VSI4KI VREMENA

24

ицо

преди 12 години

Тотю е един пияница и това си е,обяснява ни я тази социалната политика та нема до къде...

23

Анонимен

преди 12 години

Абсурда сме ние,Тотьо ли си Марко Тотев ли си? "Виж,тате ония хора там ядат кифтета,а ние ядем лук! Яж малкия,яж,който не е садил лук да яде сега кифтета!"

22

Лисан

преди 12 години

И управлението на Тиквата е абсурд.

21

Анонимен

преди 12 години

Докато тикви и мошеници управляват България няма прокопсия

20

Анонимен

преди 12 години

Не ги обичам гърците, но им правя евала , че са единни в борбата си за по-добър живот.Ще ги гледаме през крив макарон техните доходи.Апък мутрата ни плаши, че ако не бил той сме щяли като тях да станем, тоест и за великден + една заплата.БЛОГОДАРИМ , ЧЕ НЕ НИ ДИГАШ ДОХОДИТЕ - МУТРО.

19

Анонимен

преди 12 години

Неее бонусите на гърците са нещо нормално.Абсурд е *** булгаристанско стадо което не му се бунтува за да свали наглата управляваща класа.А те отдавна не са на тая земя.Единя ми предлага евтини домашни козунаци по 20 лева бройката-отдавна не е ходил по магазините.Президента се прехласва по евтини енергоспестяващи коли по 100 000 почти е народна кола нали?Премиера-мислех го за нормален около 2 месеца след като гласувах за ГРОБ.На Дянков му личи отдалеч че е с психични отклонения.Абсурда е тук..

18

4efo

преди 12 години

Абсурд са нашите заплати *** такъв.Абсурд е стандартът ни на живот.А парадоксът са мненията на такива псевдо управленци.Когато и да ви изметем до един ,все ще е късно!

17

Ангелин

преди 12 години

Ех, Тотю, Тотю, голям го вадиш , ама мек!!!

16

MMG

преди 12 години

Да, бе, точно в България ще си харчат бонусите гърците :))) Тотю да ходи да се прегледа :)) Да не са балами хората

15

Анонимен

преди 12 години

Напълно заслужени бонуси. Гърците са на 2-ро място в ЕС по производителност.

14

Анонимен

преди 12 години

Гърците умеят да вдигат шум и да плачат.Когато показаха пенсионера самоубил се и протестите в Гърция по лондонската ТВ всички ги съжеляват, но не знаят , че у нас това е ежедневие.Пенсионерите ни как преживяват с тези мизерни пенсии никой не пита.Трябва и ние да се оплакваме, за да ни чуят.

13

Пфууу

преди 12 години

Ами вземете пример и дайте на народа тука БОНУСИ бе *** нали като има пари ще има и покупки бе , не да обяснявате, че като вдигните заплатите в БГ и щели сме да станем като гърците където са много напред от нас лъжци долни !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12

Truth_Hurts

преди 12 години

Какво беше това чудо "бонус", че вече не помня?! Ехххх, хубави времена бяха... след това дойдоха Боко, Цоко и очилатия Дянков...

11

Kamyk

преди 12 години

Прочетох нещо което ме шокира-Навсякъде в Европа е точно обратното, защото доставката на ток за бита трябва да се смята за лукс.

10

Анонимен

преди 12 години

И ние имахме бонус...безплатна рецепта за великденски козунак в домашни условия!

9

до 19

преди 12 години

Нашите кратуни така разбират капитализма. Нали са чели Маркс.

8

Алов

преди 12 години

А то нашите не са абсурд...

7

Гошо Тъпото

преди 12 години

И гербаджиите не направиха нищо за народа,който им гласува доверие и ги...избра.Последната им година от мандата ще върви по...инерция и ще правят хаотични...действия.Аман от популисти,на нашата...политическа сцена.Липсата на елит в държавата,който беше унищожени заменен със слезлите от...горите партизани си казва...тежката дума.Една тумба думбази от всички цветове,се въртят във...власта и заблуждават народа.Ако слушаш Бойко;трай коньо,за...зелена трева -следващия...мандат ще ти дам...сено.