20

??

преди 12 години

" Най евтината енергия е икономисаната енергия"- тъй рече бащицата президент.Вчера Миро ни съветваше да месим козунаци.Какво ни чака - затягане на коланите.Тактично ни подготвят.

19

Стратегия 2020

преди 12 години

Българският народ от 10-те най-нещастни в света, да стане най-нещастния

18

Анонимен

преди 12 години

Някой мутанти си мислят че като калят президента лъскат имиджа на гоцето и сергея.

17

optimist

преди 12 години

Турция има 4 централи, Румъния има 2. Тока от Белене щяхме да си го чукаме в главите!

16

до 18

преди 12 години

Абсолютно си прав, от известно време много падна нивото на форума.

15

Анонимен

преди 12 години

"Турците редовно изсипват скален материал по р.Резовска, което измества границата на север"...бухахахаТова е мощна експанзионистка тактика.

14

Анонимен

преди 12 години

Tая невестулка защо не вземе да се скрие в миша дупка и да престане да говори като Боко, с купешки лозунги! Ако поне за миг спре да повтаря думите на Тиквата и мисли с главата си може и спечели доверието на хората дотогава ще получи само подигравки! Oт времето на Ж.Желев не е имало такива издънки, каквито сътвори Плевнята и то за толкова кратко време :)))

13

PAVE

преди 12 години

PREZIDENT I PREMIER NA BULGARIQ SA MNOGO ZLE SGEOGRAFIQTA.EDINIQ NE ZNAE KOQ E STOLICATA NA SIRIUQ,A PLEVNALIEV PREZIDENTA NA KOQ DURJAVA MU E NA POSE6TENIE.

12

vini

преди 12 години

В този форум само ***

11

DO 13

преди 12 години

И коя е алтернативата според теб тогава ?

10

Анонимен

преди 12 години

Който се е набутал с панелка да не се надява някой друг да му я санира.

9

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ - чумата на съвременна България!

8

Студент

преди 12 години

Защо нито Плевналиев, нито Борисов казват какво са дали в замяна,че няма да има Белене?Проглушиха ни ушите с взетото решение, а какво става зад колисите пълно мълчание.Голяма реклама си удариха -никой не може да отрече това.

7

Анонимен

преди 12 години

Ама естествено, че "е правилен ход". Нали Цветелинката на ББ, която е водещ фактор във фотоволтаичните и ветрогенераторите трябва да си има сигурен пазар на скъпи цени. Ама толкова е трудно да се сетиш, че повече няма накъде. Пък да не говорим за "парогазовата централа в Белене", щото румънците изведнъж се свестиха и изгониха Шеврон. И сега накъде? Хайде у нас, ние кротко приемаме всичко от поредния "голям брат"!

6

Tina

преди 12 години

От уважение към България няма да пиша какво е мнението ми за този Президент.Само едно нещо: Един водач на страната трябва да е наясно, че отвъд икономическите изгоди и неизгоди стоят свободата и независимостта на страната."Турция ще строи най-голямата джамия в България в Кърджали"."Турският президент на посещение в с.Хитрино, Шуменско"."Турски кораби редовно нарушават морското ни пространство"."Турците редовно изсипват скален материал по р.Резовска, което измества границата на север"...

5

колониална територия

преди 12 години

Вижте внимателно този тип на снимката. Заради него и заради другите мутри, които девалвираха държавата България до степен на колониална територия на Шеврон, няма да ни приемат в Шенген.

4

Анонимен

преди 12 години

ЗАТОВА Е ЗАВИСИМ ,ЗАТОВА Е ПОСТАВЕН НА ТОЗИ ПОСТ ,ЗА ТОВА И ЖЕНА МУ СИ ВЗЕ ДЕЦАТА И ИЗБЯГА ,ТОЗИ МИШОК ,ПЛЕВЕЛА Е ПЪЛЕН ШУТ

3

user

преди 12 години

Този защо не се скрие. *** е на Борисов.

2

Анонимен

преди 12 години

"Решението е енергийната ефективност. Най-евтината енергия е икономисаната енергия. Чрез национална програма за енергийна ефективност, ще търсим резултат за всички българи, а не само за група влиятелни хора в енергетиката", каза той. абе пак ли наобратно?!? и наопаки? Другите страни се чудят как да изхарчат повече тоя се чуди как да отреже?Ама хора не разбрахте ли че никога няма да станем добре от икономии?Най-евтината енергия не е икономисаната защото икономията струва скъпо в дългосрочен план.

1

Интервю

преди 12 години

Интервю с Плевнелиев:- Другарю Плевнелиев, защо са ви така големи ушите?- За да слушкам по-добре другаря Борисов!- Защо са ви така добре измити очите?- За да чета от очите на другаря Борисов всяко негово желание и да го изпълнявам!- Защо ви е толкова празна главата?- За да я пълня с ценни мисли на другаря Борисов!- Защо ви е толкова голяма устата?- За да повтарям неуморно всяка една лъжа на другаря Борисов!- Какви са тези конци, които висят от вас?- Тези конци са, за да ги дърпа другаря Борисов....