45

do 59

преди 12 години

Т'ва само лапетата си мислите, че Барса разгромява съперника заради това, че противникът им имал 3 удара към вратата. Който разбира от футбол знае, че не е така. На Милан в случая това им е играта. С 3 атаки да вкарат 1 гол и да продължат. Ако не бяха дузпите, щеше да е 1:1 и Милан да продължи. Владеенето на топката е без значение. Първата дузпа си беше правилна, но след изравняването Барса напълниха гащите. Ако не беше втория подарък, Барса щяха да са под напрежение, Милан щеше да продължи.

44

Жалки

преди 12 години

Само ако си сляп, ще спориш, че има дузпа!Просто пореден абсурд ни показаха от УЕФА. Няма важен мач за барса в който те да не са подкрепяни. Ми да им дават титлата и да не се занимават с глупости и организиране на турнири. Безмислено е за нас феновете на спорта

43

God

преди 12 години

Каквото и да беше съдийството снощи, Барса надигра тотално Милан. Не съм сигурен дали италианците имаха общо 3 удара към вратата за цял мач. През цялото време се играеше пред вратата на Милан и добрият им вратар ги спаси от разгром подобен с Леверкузен. Барса направиха и пропуснаха толкова положения само в този мач, колкото Милан за цялото си участие в ШЛ. Жалко е, че спорни съдийски решения хвърлят петно и върху отбора, но това не променя факта, че Барса бе по-добрият отбор и в двата мача.

42

Много просто

преди 12 години

Тези, които викат за Милан и плюят по Брселона са от Левски :)

41

Анонимен

преди 12 години

Питам се дали има друг случай в историята на футбола, в такъв решаващ мач да бъдат отсъдени 2 дузпи в полза на единия отбор?

40

Анонимен

преди 12 години

Чиста дузпа имаше, оня направо си го хвана и задържа за да не се пребори за гола

39

до 52

преди 12 години

Верно си ***. Когато има бутане преди изпълнение на корнер (а такова винаги има), съдиите ходят и предупреждават играчите. След това се свири изпълнението на корнера. Да се свири дузпа преди топката да е вкарана в игра е футболен абсурд. Да не говорим че дори и да беше вкарана, подобни бутания има по 20 във всеки мач, ако се свиреха всички, при това в мач с такава тежест... Подпирането, което цял свят вижда, за да не го видиш, трябва или да си някакво пристрастно лапе, или да си адски ***.

38

Жалки фен. на Левски

преди 12 години

Тези които пишат негативи срещу Барса са жалки Левскарчета. Мразят я защото там игра Христо Стоичков а той е от ЦСКА. Левскарите плюят по всички дори и Бербатов защото НИКОГА ОТ ТЕХНИЯ ОТБОР НЕ Е ИЗЛИЗАЛ ФУТБОЛИСТ, КОЙТО ДА Е ПРОСЛАВИЛ БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПА И СВЕТА !!!

37

нормален

преди 12 години

Явно повечето тук гледате български мачове. Има правилник, в който е казано, че щом има задържане в наказателното поле е дузпа. И то чиста. Само *** могат да спорят. И при това съдията снощи трябваше да изгони поне двама от ръгачите на Милан.Те не играеха футбол а пречеха. Толкова си могат явно.

36

Plamen

преди 12 години

Попитали Радио Ереван:- С колко дузпи Барселона би стигнала до финала.- С колкото трябва - отговорило радиото.

35

Легендата

преди 12 години

Някое жалко фенче на Барса е писало статията. Барса нямам мач който да им се спече и да не ги подпрат. Факт. Дори с Билбао онзи ден им дадоха рамо.

34

съдията

преди 12 години

ДУЗПАЛОНА би ли?Идва мача с Челси.Там дузпа ще има ли?А имало ли е някога,а?

33

реално за всичко

преди 12 години

Еми както всеки спорт и футбола отдавна е минал на паричната основа.. пускаш да играе някой по богат отбор ,Ще има повече парички за шефовете на УЕФА от РЕКЛАМО ВРЕМЕ ,а те пък ще дадат на следващият сезон тоя съдия дето им е напълнил джобчетата да свири някой финал да вземе малко пари и той;0))

32

до 31

преди 12 години

ХаХА ! В кой селски отбор играеш бе ***? От онези, които са по селата с къртичи дупки ли? Дето важи израза "няма кръв - няма фал" ? Криво може да ти е само едно нещо и да си избиваш комплексите, чрез коментари, понеже никой не те вижда тук що за *** си. Ей made in bulgaria!

31

Ужас

преди 12 години

Фен съм на Барселона, но не ми харесва това съдийство! Втората дузпа меко казано беше неадекватна! Добри са, но нека да бият честно! Какво е това съдийство?! Мача щеше да е интересен и оспорван и без тази кретенска дузпа! Първата мисля си беше безспорна, но втората прецака мача отвсякъде! Дано срещу Челси да се получат хубави мачове с качествени съдии...

30

Italy

преди 12 години

ПОЗОР,ПОЗОР и ПАК ПОЗОР!!!ТВЪРДЕ СМЕШНО Е ЗА КЛУБ ОТ РАНГА НА БАРСА ДА ВЪРВИ НАПРЕД СЛЕД ТЪПИТЕ РЕШЕНИЯ НА ЕДИН ИЗДУХАН СЪДИЯ.КОЛКО ЛИ МАНГИЗИ Е ГУШНАЛ???

29

Machiavelli

преди 12 години

Не знам за Барса, ама жабарите бяха жалки. Може ли отбор като Милан, да направи такава игра?Абсолютно балъци, едни елементарни пасове се мъчиха да направят.Барса ги направи на луди, с дузпи или не.

28

BBB

преди 12 години

Италианците с техните *** номера си мислеха, че ще изкарат и този мач, ама уви. И двете дузпи са реални, Бускетс иска да атакува отпред, а ония го държи за по забранен начин, дори си е картон това, както се видя. Много бързо забравихте как на световното 94 - та година и на нас не ни дадоха 2 дузпи срещу Италия, забравяте как Манчестър в Англия във 80% от мачовете им дават дузпи, Реал как им подариха 10 точки, макар че Алонсо е волейболист, Интер-Барса, гол от засада на Интер и отменен на Барса.

27

varg

преди 12 години

FORZA MILAN

26

ФРАНКО

преди 12 години

само ФРАНКО ще ги оправи тия катарци мръсни.. майка им ! АЛЯ МАДРИД! ще ви РАЗПОРИМЕ на ФИНАЛНАТА ПРАВА КАТАРЦИ , ако ще и с цялата съдийска кумисия да ДОЙДЕТЕ , балъции