104

112

преди 12 години

Много си в грешка мой човек. Инвеститори в АЕЦ дал господ. Ако не знаеш да ти кажа, в момента в света се изграждат 15 АЕЦ, в процес на подготовка са още 20, а до 2020 г. се планират от над 30. От тия 15, които се строят в момента почти половината са в Европа - два във Финландия, два във Франция един в Норвегия и един във Великобритания, към тях прибави и два в Украйна и един в Беларус. А немците, дет се отказаха уж от АЕЦ са основен донор на единия АЕЦ в Украйна и този в Беларус.

103

Анонимен

преди 12 години

Костов пак се разсмърде, за да не потъне тотално в забрава.

102

от скрина с нафталин

преди 12 години

И Кощофф иска да го извадят от скрина с нафталина. С надежда и той да изкара някой и друг сребърник от Шеврон!

101

Анонимен

преди 12 години

ЕМи като имаха интерес какво правиха от 2005 до 2009 година, та никой не им прие интереса.

100

110

преди 12 години

Немския концерн RWN, Шкода също имаха интерес - изключваме разните руски официални и неофициални фирми, начело с Газпром.

99

До 114

преди 12 години

Ами строй си атомна централа като имаш пари.Направете си един фонд и си купувайте акции и си стройте.

98

Шейх ал Джиесем катъ

преди 12 години

Тиквите един бизнесфорум не могат да направят вие цяла държава сте им дали божеее инвеститори хахахаха ахахахахаха хахаха

97

Анонимен

преди 12 години

Абе защо 4 години БСП не намери и осигури и 1 инвеститор за толкова "печелившата" Аец Белене? Хаха

96

Анонимен

преди 12 години

Тоя се чуди как да се намърда и във следващия Парламент и за целта може да извика на дуел и папата.

95

дааа

преди 12 години

Атома е бъдещето на света и България-всички други проекти,газо ветрови и соларни ел-станций са приумици и тока ще е 10 пъти по скъп от произвеждания в АТЦ.....ако е въпроса на наш гръб да се пълнят джобовете на някой,то и сега се прави,и то успешно....а АЕЦ не е за Костаки от седересаки ,а за неговите деца и внуци-предполагам, че висшия ешелон на седерасистите и гейбераститие,отдавна са си подсигурили родата до пето колямо и сега само глепости творят!!!

94

107

преди 12 години

Ами никое правителство не е завършило проекта, щото при построена централа няма далавера, няма и комисионни. Виж така далаверата си върви, комисионните също. Едните прибират от едни, сменят ги идват другите и те почват да доят конкурентите. Е за това в тая централа за тия 33 г. дет говориш са потънали милиарди и реално има един гьол.

93

Анонимен

преди 12 години

Инвеститори няма кой ще дойде някъде дето мнистрите са ден допладне а всяко решение предпоследно осле ще иде тоя човек да пие едно кафе няъде и ще го погъделичкат с ножа под мишницата е кой ще дойде в тикволандия

92

До 102

преди 12 години

Кажи поименно инвеститорите? И защо да ги гони? Кажи ги де!

91

ха-ха-ха

преди 12 години

Бат Ваньо стига си ни будалкал вече. Ако искаше реален дебат за АЕЦ Белене да го беше направил през годините. Истината обаче е, че нито един от вас - политиците не ще истински дебат и не ще да се изнесе цялата информация по отношение на този проект (и не само) защото всички сте у кюпа и сте свързани с разни лобита, които искат да папкат. Тия бакалски сметки дет ги изнасяш може и да са верни, може и да не са. Проблемът е какво правим като се затвори 5 и 6 блок? А едва ли можеш да ме убедиш, че хамериканските централи на въглища дет ни ги натресе ще произвеждат по-евтин ток, да не говорим, че цената на парниковите емисии, дет Тиквето безогледно продаде за да строи магистралки, ще се увеличават прогресивно. Газовата, дет Тиквеняка иска да прави също също няма да произвежда евтин ток. За соларите и т.н. дет правят ток на кинта и трийсе пък изобщо не ми се говори. Та проблемът не е дали да построим или да не построим Белене, а какво правим след няколко години? Ама на тоя въпрос никой политик не ще да даде отговор.

90

Анонимен

преди 12 години

Пък и Бойко сам каза, че спира Белене, заради земетресенията, а от Козлодуй до Белене са има няма 100 км по реката. Що не спре тогава и Козлодуй.

89

ДО №102

преди 12 години

Като е имало инвеститори защо никое правителство от 33 години насам не се е решило да завърши/финализира този проект?

88

Анонимен

преди 12 години

Защо слагате гадни снимки на опонентите, а на Станишев и Гоце слагате нормални снимки? Много гадни комунистически номера! Освен тенденциозните статии, да които аудиторията тук сигурно се досеща, че са поръчкови. Те даже не са поръчкови, защото вие сте орган на БСП. Все едно сами да си поръчвате на себе си. Иначе нивото на пропаганда не е мръднало от времето, когато бяхте единствени насам

87

До sai

преди 12 години

Ти питаш какво правим при 1 млрд.м,че трябва да изплатиме, а какво правим при 11млрд. ако трябва да плащаме? Що за тъпанарско изказване.

86

Анонимен

преди 12 години

Виж Фукушима

85

Анонимен

преди 12 години

Откакто е построен АЕЦ Козлодуй колко пъти стана земетресение,което да го спре? А ако гръмне,последният ти проблем ще е на каква цена ще купуваш тока- дали на 5 или 8 стотинки.