53

ФАШИСТ

преди 12 години

дайте ми власт и за 24 часа - НЯМАТЕ ГРИЖА !!!

52

SAUER до 59

преди 12 години

Прав си колега за ловните дружинки. Поне един месец в годината може да разрешат да се отстрелват ,а като вреден дивеч и целегодишно.

51

Анонимен

преди 12 години

Щом целия бизнес на БГ след "демокрацията" беше източен към София, неминуемо е и *** поток да тръгне на там.

50

До 59

преди 12 години

Мобилни паравоенни формирования - това е решението.А защо не и ловни дружинки? Някои от мургавелите като хора ли се държат или като хайвани?

49

Анонимен

преди 12 години

ПРАЩАЙТЕ ГИ НА АМЕРИКАНСКИА ПОСЛАННИК И НА БРИТАНСКИЯ, ТЕ ЩЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ.

48

СПОР

преди 12 години

Струва ми се ,че е време да почнат да щъкат мобилни Червени барети защото тия ни се качиха на главата!

47

Анонимен

преди 12 години

Мобилни роми щъкат из София, оплакаха се от МВР РАБОТАТА НА МВР Е ДА ГИ НАКАЗВА, НЕ ДА СЕ ОПЛАКВА.

46

МАНГУСТИ

преди 12 години

МОЛЯ ДА СЕ ВЗЕМАТ СЕРИОЗНИ МЕРКИ СРЕЩУ РОМИТЕ.ТЕ СА НАПАСТ.ПЛЪЗНАЛИ СА КАТО *** ПО ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ.ЦЯЛА ЕВРОПА НИ СЕ СМЕЕ ЧЕ СМЕ *** ЗАРАДИ ТЕЗИ НА СНИМКАТА.НАИСТИНА МОЛЯ ПОЛИЦАИТЕ ДА СА БЕЗКОМПРОМИСНИ СРЕЩУ ТЯХ!ХОРАТА ГИ Е СТРАХ ДА ВЪРВЯТ ПО ЦЕНТЪРА ЗАРАДИ ТЯХ!

45

Анонимен

преди 12 години

Искаме правото на притежаване на оръжие в рамките на дома!!!Трябва да имаме правото на защита!

44

Хиста

преди 12 години

Били хора а защо Франция и няколко други държавини ни ги върнаха ? Защо ние не ги махнем , какво Франция може а България не и защо ? Няма да е демократично ли?

43

демократ

преди 12 години

С демокрацията е свършено, когато започнете да отнемате от хората, които искат да работят, за да го давате на тези, които не искат да работят. Томас Джеферсън

42

Хектор

преди 12 години

Основите на държавата започнаха да скърцат страховито,скоро зданието ще започне да се усуква и пука,само се моля тези които са били основите на държавата да са ги направили по-дълбоки отколкото си мислим.

41

sss

преди 12 години

Трябва им резерват! Това се доказали се ***, незачитайки нищо и никого, доказано и проверено е!И трябва да се третират като такива! Иначе да пуснем и останалите маймуни от зоопарка на улицата....те поне показват признаци на адаптиране!

40

SAUER

преди 12 години

Ами те *** не само с каруци ,ами с кражби и мерцедеси карат. Преди малко по БТв се хвалиха фондации , че им правели центрове за помощи по гетата. За трепане са не само черните *** ,а и тези ,които им дават тези привилегии и така унищожават нас българите. Такива лъжехуманисти трябва в контейнери с *** да ги потапиат в Черно море и Дунав.Национални предатели!

39

chicago

преди 12 години

7-*** Берковска кавалерия, подразделение за специални операции,търговия на конвертеруеми отпадъци.Въоръжени с високо технологични оръжия камъни и дърве,срещу които полиция,правителство,парламент и съдебна система са безсилни.Тъжно дами и господа.

38

ФАШИСТ

преди 12 години

имам сода каустик

37

мисля като 20

преди 12 години

а и щом униформените се оплакват от тях,ние какво да кажем? бе няма ли в БГ каменни кариери...уранови мини...и както казва 20 - с гюллето на крака !

36

Анонимен

преди 12 години

Не съм злобен, но така се пада на Софианци защото 20 години неглижираха провинцията и се бяха с розови очила. София е столица и там се прави политиката, тя носи отговорност за всичко това. Когато умират стари хора и млади избивани от *** в провинцията, Столицата потулва всичко, медиите казват че е инцидентен случай и т.н. Сега ще ви видим, свърши цъкането по йФона и моловете.

35

Анонимен

преди 12 години

Тъпата толерастия до там води . строите им жилища , давайте им помощи и ги оставете безнаказано да крадат. След време (до 10-15г) цялата държава ще я направят в пустиня и бели ако има ще са в охраняеми зони.

34

софиянци в повече

преди 12 години

Най-много до месец *** ще ги изгонят обратно по родните им места,защото столичанине са загубеняци ,като живеещете по селата ха-ха-хааааааа