10

Анонимен

преди 12 години

Компютърът на *** работи с ток от комунистическата централа в Козлодуй.

9

Анонимен

преди 12 години

Р.Овч. с комисионните си оправи положението на себе си, децата си и внуците си. Ходи си на почивка в топлите страни и хич не му пука каква каша е забъркал.

8

Смях в залата

преди 12 години

Според него управляващите са скрили предварителния доклад на HSBC, в който се посочвало, че до 2030 г. са нужни 40 реактора като този в Белене. Овчаров твърди, че докладът на консултанта по Белене" е готов от миналата година и доказва, че пазар за електроенергията от проекта има, както и че централата е ефективна.Що бе много е реално. Ще продаваме на марсианците явно :) :) :) :)

7

pege

преди 12 години

на тоя ако не става оная работа кой ли ще му е виновен?

6

Черен Петър

преди 12 години

Този го помним: Когато се появи по медиите и каже, че тока повече няма да поскъпва си знаем, че след месец цената нагоре.Просто е една червена Ръ точка, Овч точка. Точка по въпроса.

5

Анонимен

преди 12 години

как изведнъж на една площадка, която е лицензирана за атомна, сега ще правим газова централа", попита Георгиев. Той припомни, че процедурите по лицензирането на ядрените площадки е най-тежкият процес за инвеститорите, когато решават да строят атомна централа независимо в коя част на света се намира тя.Всички страни, когато имат веднъж лицензирана площадка, не се отказват от нея, защото това е много тежък процес съобразно днешните условия", поясни ядреният енергетик.

4

Анонимен

преди 12 години

Всеки е взимал кредит и знае за едногодишния период без плащания по кредита. Ако ББ работеше на този принцип можеше да вземе креди от руските банки през лятото за Белене, да си довърши мандата без сериозни сътресения тъй като ще отложи плащанията за следващото правителство. Което щеше да наложи мораториум на плащанията както лукановото правителство.

3

ЕВА

преди 12 години

След вас беше потопа г-н Р. Овч. Трудно се възстановява икономика разрушена от некадърни комунисти. Учудвам се как нямате и капчица срам изобщо да се появявате!Безсрамен комунист!

2

lll

преди 12 години

"Според него управляващите са скрили предварителния доклад на HSBC, в който се посочвало, че до 2030 г. са нужни 40 реактора като този в Белене."буахаххаахахахахахахахахахахахахахахахахаханееееееееееееееееееееееееее това просто не е реално :)))))))))))))

1

хай

преди 12 години

Българският премиер най-вероятно не се е ориентирал докрай в проекта за АЕЦ "Белене", цитира РИА Новости руския експерт Владимир Грачов, според когото реакторът за тази централа няма начин "просто ей тъй да бъде изпратен на друга площадка, щом няма нито технико-икономическа обосновка, нито експертиза, нито всъщност и проект за нов енергоблок за АЕЦ "Козлодуй". Това означава, че реакторът "ще остане заключен" за около 10 години, смята специалистът.Той коментира и думите на премиера Борисов в парламента, че новият реактор в АЕЦ "Козлодуй" ще бъде хибриден, с диверсифицирано гориво. "За момента това е просто очевидна фантазия" казва Грачов, според когото "изявлението на българския премиер засега напомня по-скоро набързо измислено основание, което да прикрие неспособността на българското правителство да вземе истинско решение по проекта в течение на няколко години".